Сьогодні проводилась профілактика на передавальному центрі у Львові. Мої очікування, що будуть вимкнені всі передавачі не здійснились, в ефірі було як мінімум 3 радіостанції одночасно. Проте мені вдалось прийняти деякі станції, які я раніше в місті не ловив. Це перший випадок, що я не забув про профілактику і мав з собою приймач (телефон).
Прийом вівся з маршрутки на ділянці вулиці княгині Ольги від вул.Шумського до Наукової включно.
В режимі автопошуку приймач зупинявся на таких частотах:
87.5 - зловив 2 трансмітери, перший транслював блатний романс, другий весільні пісні.
87.6 - Dwojka, Zamosc - радіо зупинилось на цій частоті, але сигнал відразу пропав і більше не з'являвся. Ця станція як правило добре приймається, тому припускаю, що було погане проходження.
88.2 - неідентифікована польська станція - ця частота позначена як прорахована для Львова...
88.4 - Dwojka - кілька разів приймач зупинився на цій частоті, але сигнал надто слабий.
96.5 - Radio Maryja
100,2 - РетроФМ, Борислав - завжди приймається добре.
101,4 - Твоє радіо, Трускавець - приймалось на тверду 4, приймач переходив в стерео.
102,9 - пуста несуча (Галичина, Борислав)
103,2 - Radio Lublin - місцями навіть з RDS, воно завжди добре приймалось до ввімкнення місцевого 103,3
103,3 - пуста несуча (УР1, Сколе)
105,6 - пуста несуча (УР1, Добромиль)
107,7 - RMF FM - радіо впевнено зупинялось на цій частоті, але сигнал в русі не краще 3. Часом ловив його з RDS, отже сьогодні проходження погане (106.2 з Долини сьогодні теж не чути).
107,9 - Radio Z - місцями проривалось але рідко.
108,0 - Всю дорогу час від часу з'являлась несуча, потім пішла російська попса.