ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

SzymonPL

Ігор 27

На Сокальщині поруч з Белзом немає сигналу Перця оскільки на заваді Польське радіо 24.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

corazon

Чи звучить у Львові заставка на Перці "радіо [таке-то] представляє Перець FM"? Бо позивний інший в ліцензію записали.
І також, чи звучить "Вголос представляє Байрактар", бо там теж наче не змінювали в ліцензії.
  •  
    Подякували за цей пост: Roman3101

corazon

Трішки про місцеве радіо у Львові.
У Львові на даний час є аж 6 місцевих радіостанцій (навіть без Вголосу), що немало.
- Перше (частково розмовна)
- Галичина
- Львівська Хвиля
- Дуже радіо
- Люкс ФМ
- Незалежність.

"Дуже радіо" тепер де-факто є музичною станцією тільки з новинами, без ведучих ефіру.
"Незалежність" по суті теж, плюс там ще є різні передачі, але ведучі - переважно жінки старшого віку, нових практично немає.
Через це на даний час, думаю, обидві ці станції не рейтингові, їх не завадить справді або оновити, або щось інше запустити на їхньому місці.

Щодо інших - то вони, думаю, кожна мають свого слухача. Порівняно з "Львівською Хвилею" (яку я останніми роками регулярно слухаю, і вона "тримає марку"), на "Галичині" і "Люкс FM" трохи більше розмов в етері, плейлист на кожній свій, а "Перше" і задумувалось як частково розмовне, тож кожна має своїх фанатів.
  •  
    Подякували за цей пост: Roman3101

Roman3101

Цитата: corazon від Липень 18, 2025, 11:57:00Чи звучить у Львові заставка на Перці "радіо [таке-то] представляє Перець FM"? Бо позивний інший в ліцензію записали.
І також, чи звучить "Вголос представляє Байрактар", бо там теж наче не змінювали в ліцензії.
На рахунок Перця - на 95.3 поки йде трансляція "столичного" етеру. На рахунок Байрактару на 107.2 - подібних заставок не помічав .
  •  

MrMaxx

13:00 - на початку години жодних натяків на Нову Хвилю
Слухаю з потоку: http://147.78.117.36:8000/lviv
Мій тг-канал: https://t.me/Maxx_RadioTV

taras_l

Цитата: corazon від Липень 18, 2025, 11:57:00Чи звучить у Львові заставка на Перці "радіо [таке-то] представляє Перець FM"? Бо позивний інший в ліцензію записали.
Моя думка така: Стосовно ДП "Нова Хвиля": за якийсь час можуть внести зміни до ліцензії і вписати позивний "Стильне радіо Перець Фм". Щодо "Вголос": невідомо, яка ситуація. Там, наче, Байрактар орендує частоту 107,2 ФМ. На останньому конкурсі від 1 травня вони хотіли, як в Тернополі, отримати власну частоту, але не отримали.
  •  

vital-fm

MrMaxx
Так тільки но запустились, треба трішки часу на розкачку, тим паче, що обіцяли внести зміни в разі перемоги.
  •  

Radio_2019

Голос Прикарпаття на 91,4 вже з нормальним рівнем гучності.
Слава Україні! Героям слава! 🇺🇦

Ігор 27

Вчора до антени прив'язав пів метра дроту, одразу спіймав сигнал радіо Перець ФМ,прийом на четвірку.

Roman3101

Цитата: Гоша від Липень 20, 2025, 13:37:05Вчора до антени прив'язав пів метра дроту, одразу спіймав сигнал радіо Перець ФМ,прийом на четвірку.
В мене замість антени - 5 метрів підвішеного проводу, який підключений до  антенного "гнізда" FM тюнера музичного центру SONY. Прийом в різний час доби , протягом чотирьох днів , коливається від слабкої до твердої четвірки по 5 бальній шкалі. Це майже чудовий результат враховуючи відстань по прямій більше 120 км , також передавач має всього 250 Вт. Якщо порівнювати прийом Перця з Армія FM, яка теж має 250 Вт - різниця суттєва (прийом Армії максимум на слабку трійку по 5 бальній шкалі). Технарі , які встановлювали обладнання для мовлення Перця просто молодці .

Vova.UA

так, на південь від Львова сигнал Перця значно сильніший, ніж у Армії при однаковій заявленій потужності

за інші напрямки не скажу, бо останнім часом не дуже їжджу, але не думаю що в Армії якась особливо направлена антена, не як у всіх

ще помітив , що на Перці в мене нормально РДС відображається лише на стаціонарному приймачі, на мп3 плеєрі показався, але порівняно довго треба було чекати, на телефоні взагалі не показався. І це при досить доброму сигналі, на інших станціях цей телефон витягує рдс без проблем
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7

Ігор 27

На вихідних придбав собі новий радіоприймач Панасонік,на ньому прийом Перець ФМ на п'ятірку з п'яти балів.Армія ФМ,Люкс ФМ,Максимум ,Країна Фм, Незалежність ,Дуже радіо і радіо Перше глухо,прийому немає в нашій місцевості.Модель приймача Panasonic RF-2400DEE-K.

Vova.UA

це у якій місцевості?
щось трохи дивний прийом...
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

kram2000

Цитата: Ігор 27 від Липень 22, 2025, 11:31:14Дуже радіо

А Дуже радіо ще планують продавати чи вже передумали?
  •