ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

sohok

у львові на радіо ера, почали виходити місцеві львівські новини, з львівської студії, львівські новини виходять кожної години і йдуть по 3- 4 хвилини.  
  •  

дрон

Цитата: "sohok" post=17941у львові на радіо ера, почали виходити місцеві львівські новини, з львівської студії, львівські новини виходять кожної години і йдуть по 3- 4 хвилини.

Це замість ерівських новин напочатку години, чи у час місцевої реклами?  
  •  

Sanio

Цитата: "sohok" post=17663
Цитата: "vital-fm" post=17637corazon
Мене ось що цікавит, якщо "Можливості" в Краматорську дали частоту на УКВ, може "Воскресіння" піде на конкурс.
Доречі можна додати на сайт:
Онлайн мовлення
Все-таки вони частково ефірні.
значить у львові, за укв частоту будуть боротись, дві релігійні радіостанції ,радіо марія і радіо воскресіння.
Радіо "Воскресіння" не піде на конкурс, бо вони не є юридично телерадіоорганізацією! Можуть піти на конкурс хіба що як комерційна ТРК під іншою юридичною особою. Як, наприклад, БО "Радіо Марія" йде на конкурс як ТОВ "ТРК "ІФ Медіа Груп", аналогічно ТРК "Можливість".
Наразі відомо, що на конкурс на 67,82 МГц йдуть ТРК "ІФ Медіа Груп" (Радіо Марія), Львівська ОДТРК (Львівське радіо) і ТРК "Західна Столиця" (мабуть, "Еко-радіо").  
  •  

sohok

Цитата: "дрон" post=17944
Цитата: "sohok" post=17941у львові на радіо ера, почали виходити місцеві львівські новини, з львівської студії, львівські новини виходять кожної години і йдуть по 3- 4 хвилини.

Це замість ерівських новин напочатку години, чи у час місцевої реклами?
це після новин ерівських  
  •  

sohok

Цитата: "Sanio" post=17946
Цитата: "sohok" post=17663
Цитата: "vital-fm" post=17637corazon
Мене ось що цікавит, якщо "Можливості" в Краматорську дали частоту на УКВ, може "Воскресіння" піде на конкурс.
Доречі можна додати на сайт:
Онлайн мовлення
Все-таки вони частково ефірні.
значить у львові, за укв частоту будуть боротись, дві релігійні радіостанції ,радіо марія і радіо воскресіння.
Радіо "Воскресіння" не піде на конкурс, бо вони не є юридично телерадіоорганізацією! Можуть піти на конкурс хіба що як комерційна ТРК під іншою юридичною особою. Як, наприклад, БО "Радіо Марія" йде на конкурс як ТОВ "ТРК "ІФ Медіа Груп", аналогічно ТРК "Можливість".
Наразі відомо, що на конкурс на 67,82 МГц йдуть ТРК "ІФ Медіа Груп" (Радіо Марія), Львівська ОДТРК (Львівське радіо) і ТРК "Західна Столиця" (мабуть, "Еко-радіо").
що там чути, які в кого шанси, хто виграє на укв радіо, радіо марія чи дадуть нарешті частоту обласному радіо.  
  •  

АДВ

нажаль найвірогідніше будуть сектанти  
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

Slushatel

Але найцікавішим конкурс буде на 107,2 Фм  
  •  

sohok

Цитата: "Slushatel" post=17954Але найцікавішим конкурс буде на 107,2 Фм
я думаю що на 107.2 фм виграє зік.  
  •  

Slushatel

Цитата: "sohok" post=17955
Цитата: "Slushatel" post=17954Але найцікавішим конкурс буде на 107,2 Фм
я думаю що на 107.2 фм виграє зік.
Якщо він буде єдиним претендентом на цю частоту ;)  
  •  

neekeri

Цитата: "Slushatel" post=17956Якщо він буде єдиним претендентом на цю частоту

проблемність ЗІКу полягає в його ж непередбачуваності в тому числі й політичній, але, якщо ЗІК таки зуміє переконати НацРаду в тому, що буде "чемний" то вона, НацРада, дасть саме йому, ЗІКу, навіть незважаючи на решту претендентів
 ;)  
  •  

kart

Минулого тижня я знову побував в Сколах а точніше в Орявчику (за 8 км від сколе)Польських Радіо вже так багато не було!Вдалося прийняти

102.6-Галичина Славське 5
103.3-ЛЬвівське радіо Сколе на 5 але прийом був лише 30 хвилин.Потім її відключили
101.4-Твоє Радіо Трускавець 5
102.9-Галичина Борислав 5
100.2-Ретро фм Борислав 5
106.4-Хіт фм Дрогобич 5
Всі радіостанції зі Львова там працювали крім Ретро фм Гала радіо!прийом Львівських на 5
104.0-Шанс Калуш 4
107.4 Калуш фм 4
106.2-Хвиля гір долина 5
100.4-Ретро фм Івано-Франківськ 4
103.4-Super Івано-Франківськ 4  
  •  

neekeri

Цитата: "kart" post=17969103.3-ЛЬвівське радіо Сколе на 5 але прийом був лише 30 хвилин.Потім її відключили

умм..  
  •  

Shurik

Можете записати ефір з новинами і десь викласти?  
  •  

corazon

Після 17.00 львівських новин не було, але викладаю львівську рекламу, після якої чути також київську рекламу.

http://www1.zippyshare.com/v/63330580/file.html  
  •  

sohok

Цитата: "corazon" post=17979Зараз о 17.00 ідуть довгі новини з Києва, львівські навряд чи будуть.
після 18.00 будуть йти десь 18.06  
  •