ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo

Знову проблеми з звуком на радіо Nostalgie в Львові. В інтернеті також є проблеми, але не знаю який звук в Києві.
  •  

Roman3101

Цитата: pavlo від Січень 22, 2025, 15:59:38Знову проблеми з звуком на радіо Nostalgie в Львові. В інтернеті також є проблеми, але не знаю який звук в Києві.
Проблему зі звуком на 97.0 радіо Nostalgie Львів вже виправили.
  •  
    Подякували за цей пост: pavlo

SzymonPL

Цитата: MediaPDK від Січень 20, 2025, 22:31:12104,3 (Lwów) jest z RDS:

PS: DUZHE FM
PTY: POP M
RT: Wykonawca i tytuł utworów które są na antenie
TP: -
TA: -
AF: 89,9 93,7 104,3
PI: 6089
M/S: M

Jest zmiana - obecnie PS wygląda tak: Duzhe FM / artist - / title
Zmiany również w RT - są dwie linie:
RT1: Duzhe FM
RT2: artist - title

Reszta danych bez zmian.

RDS jest mocno zmienny - bo są sytuacje, że przez kilka minut jest tylko "Duzhe FM" w PS i RT. Zdarza się też, że przez całą piosenkę w RDSie jest tylko wykonawca i tytuł - bez nazwy stacji.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

pavlo

Хтось може перевірити сигнал всіх радіостанцій бо зранку включив радіо мене не тягнуло багато радістанцій
  •  

wd613

Цитата: pavlo від Січень 29, 2025, 19:08:16Хтось може перевірити сигнал всіх радіостанцій бо зранку включив радіо мене не тягнуло багато радістанцій
I had the usual scatters from Lviv in the morning but in the afternoon they disappeared completely.
  •  
    Подякували за цей пост: pavlo

Vova.UA

Цитата: pavlo від Січень 29, 2025, 19:08:16Хтось може перевірити сигнал всіх радіостанцій бо зранку включив радіо мене не тягнуло багато радістанцій
все працює
хіба Наше радіо щось якось слабо йде
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7

jur_fm

УР Львів є на 104,0 Броди - 12:35 і 17:35.
  •  
    Подякували за цей пост: admin, corazon

0-0-0-0

Незважаючи на те, що телеканал ProUA на базі однойменного Ютуб-каналу запустити не вийшло через програш на конкурсі, Добродомов і Ко знайшли вихід: програми ProUA з'явилися на NTA, під час трансляцій присутні обидва логотипи.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon, wd613

SzymonPL

104.8 Fresh FM - PI Code: 600A

104.0 UR-1 (Brody) - RDS:
UR 1 / 104.0MHz / BRODY ***** RT: Radio Data Sample message .. Max 64 chars here ***** PI Code: 6000
  •  

Radio_2019

Було BRODY + RT: Radio Data Sample message .. Max 64 chars here
Слава Україні! Героям слава! 🇺🇦
  •  

pavlo

Немає мовлення Радіо П'ятниці в Львові
  •  
    Подякували за цей пост: wd613

pavlo

Цитата: pavlo від Лютий 14, 2025, 13:29:21Немає мовлення Радіо П'ятниці в Львові
Мовлення відновлено
  •  

orest

Мовлення радіо П'ятниці вже відновлено
  •  

admin

1. Внести зміни до Реєстру суб'єктів у сфері медіа щодо ліцензіата та умов ліцензії на мовлення (ідентифікатор у Реєстрі L11-00993) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ «ГАЛИЧИНА», м. Львів, у зв'язку зі зміною технічних характеристик в частині місцезнаходження передавача у м. Стрию Львівської області на частоті 107,9 МГц, зазначивши: - місцезнаходження передавача у м. Стрию Львівської області на частоті 107,9 МГц: Львівська обл., м. Стрий, вул. Сколівська, 7Б.
  •  

Vova.UA

ну цікаве рішення...
на елеваторі наче висота більша була, але один диполь
зате на Сколівській 6 чи 8 диполів було, принаймні до війни
ну але це ж треба було домовлятися з місцевими щоб поставити своє обладнання, це ж конкуренти як не як ))

чи змінився сигнал - поки не можу сказати, бо морозна погода і на 107,9 у мене йде Перемишль досить сильно
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •