0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Їх аудиторія за ними встигає?
Вона таки "звалила" з бЗіку.
З 7 вересня в ефірі телеканалу «Україна 24» стартує лінійка вже відомих програм Наталії Влащенко і очікується запуск її нових проєктів. Наталія Влащенко стала креативною продюсеркою та ведучою телеканалу «Україна 24».«Я переходжу на канал "Україна 24" разом з творчою командою своїх проєктів: ми будемо створювати як програми, що вже відомі глядачеві, так і нові. Мені імпонують амбітні плани з розвитку інформаційного телеканалу "Медіа Групи Україна". Приєднатися до команди, яка вже довела своє право на лідерство, величезна честь для мене. Осінній інформаційний сезон на "Україні 24" буде яскравим. Не перемикайтеся!», – прокоментувала Наталія Влащенко свій перехід із ZIK на «Україну 24».«Hard з Влащенко» виходитиме з понеділка по середу, 19:00-20:00. «Народ проти» – щочетверга, о 21:00.«До команди "Україна 24" приєднується авторитетна ведуча, журналіст і автор програм Наталія Влащенко. Це, безперечно, подія на медіаринку. Ми, як і обіцяли, створюємо команду зірок, якій під силу побудувати канал-лідер інформаційного простору країни. Вже у вересні в ефірі каналу "Україна 24" стартують декілька нових яскравих програм, які зможуть підтвердити та зміцнити імідж телеканалу різноманітних думок. Авторські програми Наташі Влащенко прикрасять прайм нашого ефіру», – сказав головний редактор «Новинної Групи Україна» Юрій Сугак.
Тем временем "Народ против" выходит из большой студии "НАШ"его канала. Вот так, думали, что Ахметов просто купит "НАШ", а он "окольными путями" зашел-таки на эту студию, но уже с новым каналом.