Виберіть стиль:

Автор Тема: Strong SRT 8501  (Прочитано 10296 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній igor0x2dcom0x2dua

  • Учасник
  • ***
  • Подяки
  • -Надані: 71
  • -Отримані: 111
  • Повідомлень: 191
  • Репутація: +114/-0
Re: Strong SRT 8501
« Відповідь #15 : Січня 14, 2015, 14:34:32 »
Тяжкий випадок з польською цифрою, почитай мої повідомлення- прийом каналів сусідніх країн.
Я вже бачу, що є локальні кіловатні передавачі на сусідніх каналах : ( . З Перемишлем різниця азимуту -30 градусів. Замость +30 
Хіба спецально антену робити, щоб мала мінімум діаграми на 30 градусів.

дивний вибір, якщо врахувати що Зеонбуд зняв кодування. Там що ціна впала?
Вибору не було і часу на роздуми теж. 699.9грн. А при чому тут кодування?
« Останнє редагування: Січня 14, 2015, 15:14:40 від igor0x2dcom0x2dua »

Відсутній admin

  • Адміністратор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 4792
  • -Отримані: 4144
  • Повідомлень: 20940
  • Репутація: +4565/-160
  • Розташування: Brescia (BS), Italy
  • Software Engineer
    • укртвр
Re: Strong SRT 8501
« Відповідь #16 : Січня 14, 2015, 14:36:19 »
в нём вшита Irdetto cca, кодировка в которой раньше были каналы в украинском Т2.
Сейчас это кодировка снята - поэтому выбор тюнеров стал намного больше
Проблема в том, что человек - существо эффективное. Он прилагает экстра-усилия только тогда, когда понимает, что они окупятся. А когда возврат инвестиций неясен, тогда и усилия будут посредственными.

Русские своих не бросают. А кого бросили, те не свои.

У мэра Киева пусть курсы риторики пройдёт)))

Відсутній fediv

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 29
  • -Отримані: 86
  • Повідомлень: 359
  • Репутація: +88/-9
  • Розташування: Київ
  • Працюємо вдвох, я і сайт TV-REMONT.INFO
    • www.tv-remont.info
Re: Strong SRT 8501
« Відповідь #17 : Січня 14, 2015, 14:43:10 »
Є великий вибір, щоб в Інтернеті купити. Близько 400 грн (20$), та ще й з записом, і функцією "time-shift".
Зрозуміло, що без декодування IRDETO.
« Останнє редагування: Січня 14, 2015, 14:44:42 від fediv »

Відсутній igor0x2dcom0x2dua

  • Учасник
  • ***
  • Подяки
  • -Надані: 71
  • -Отримані: 111
  • Повідомлень: 191
  • Репутація: +114/-0
Re: Strong SRT 8501
« Відповідь #18 : Січня 14, 2015, 15:37:04 »
В цьому є і слот для декодера (внизу) і запис на флешку і "тайм-шіфт".
Інструкція людською мовою написана. На перший погляд приколів перекладу не виявив.

Відсутній Don_Andrey

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 100
  • -Отримані: 208
  • Повідомлень: 853
  • Репутація: +230/-8
  • Розташування: Днепр. обл
  • air.radiorecord.ru:8100
Re: Strong SRT 8501
« Відповідь #19 : Січня 14, 2015, 21:38:35 »
igor0x2dcom0x2dua, timeshit :) пробовали? Записанное воспроизводится только на тюнере?
Объективная реальность - это иллюзия, вызванная отсутствием алкоголя в крови.

Відсутній igor0x2dcom0x2dua

  • Учасник
  • ***
  • Подяки
  • -Надані: 71
  • -Отримані: 111
  • Повідомлень: 191
  • Репутація: +114/-0
Re: Strong SRT 8501
« Відповідь #20 : Січня 15, 2015, 10:33:02 »
Не пробував. Може на вихідних спробую. В інструкції написано про файли *.mts http://en.wikipedia.org/wiki/.m2ts , VLC плеєр має справитись.

Відсутній Xottabi4

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 65
  • -Отримані: 280
  • Повідомлень: 761
  • Репутація: +288/-8
Re: Strong SRT 8501
« Відповідь #21 : Січня 15, 2015, 11:30:28 »
В видео ниже можно видеть, что запись открытых каналов компьютер берет, но если канал закодирован - не возьмет. Сейчас все каналы Т2 раскодированы, потому компьютер будет брать.


Відсутній igor0x2dcom0x2dua

  • Учасник
  • ***
  • Подяки
  • -Надані: 71
  • -Отримані: 111
  • Повідомлень: 191
  • Репутація: +114/-0
Re: Strong SRT 8501
« Відповідь #22 : Січня 17, 2015, 23:26:28 »
Експеримент з прийомом польських мультиплексів не вдався.
Антена Обита-3 + 6м кабеля RG147.
Один раз рівень сигналу показав значення відмінне від нуля на 26му каналі з Перемишля, але то мабуть від літака відбилось.
Рівень сигналу показує тільки для цифрових каналів, коли є синхронізація.
З підсилювачем не пробував, бо він точно зажене вхідні каскади в насичення. Треба чекати поки наші аналогові канали на суміжних частотах погасять.

Відсутній Vova.UA

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 108
  • -Отримані: 181
  • Повідомлень: 2295
  • Репутація: +464/-3
  • Розташування: Львівська область, Пустомити.
Re: Strong SRT 8501
« Відповідь #23 : Січня 18, 2015, 16:26:43 »
на 26-му найсильніший сигнал з Перемишля, тому не обов'язково літак винен. У мене польська цифра ловиться тільки вночі. Але в мене ЮСБ тюнер, і я не маю як порівняти його чутливість зі звичайними тюнерами
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7


Відсутній igor0x2dcom0x2dua

  • Учасник
  • ***
  • Подяки
  • -Надані: 71
  • -Отримані: 111
  • Повідомлень: 191
  • Репутація: +114/-0
Re: Strong SRT 8501
« Відповідь #24 : Січня 24, 2015, 20:24:31 »
Суттєвий мінус з точки зору старшого користувача. Перестановка послідовності каналів не міняє їх номер при введенні з пульта. Тобто кнопка 1 включає  :censored:"інтер" навіть якщо він останній в списку.

Відсутній mikhail

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 32
  • -Отримані: 178
  • Повідомлень: 2077
  • Репутація: +191/-29
Re: Strong SRT 8501
« Відповідь #25 : Січня 24, 2015, 21:57:38 »
зеонбуд напевно з подачі АП встановлював номери каналів... не даремно саме інтер перший а україна друга ...  так само з подачі АП визначалися переможці конкурсу на цифру ....

Відсутній anatolli1966

  • Новачок
  • *
  • Подяки
  • -Надані: 8
  • -Отримані: 4
  • Повідомлень: 20
  • Репутація: +6/-0
  • Розташування: Західна Україна м. Львів
Re: Strong SRT 8501
« Відповідь #26 : Січня 25, 2015, 10:53:24 »
Суттєвий мінус з точки зору старшого користувача. Перестановка послідовності каналів не міняє їх номер при введенні з пульта. Тобто кнопка 1 включає  :censored:"інтер" навіть якщо він останній в списку.

Напишу як настроїти 8500, думаю меню не сильно різниться від 8501. В меню заходимо в "Організатор каналів" - "Сортування каналів" - "За назвою каналу". Виходимо з "Сортування каналів" та заходимо "Менеджер каналів" - ПАРОЛЬ - сортуєте пультом. В меню "Сортування каналів" є чотири різних підменю - "За назвою каналу", "По оператору", "Задана оператором", "За частотою". Кожна з цих підменю по різному сортує канали в меню "Менеджер каналів". Саме оптимально сортує канали по номеру попорядку (1,2,3...) підменю "За назвою каналу".

Відсутній Don_Andrey

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 100
  • -Отримані: 208
  • Повідомлень: 853
  • Репутація: +230/-8
  • Розташування: Днепр. обл
  • air.radiorecord.ru:8100
Re: Strong SRT 8501
« Відповідь #27 : Січня 25, 2015, 15:21:54 »
igor0x2dcom0x2dua, не считаю это минусом, а большим таким плюсом. Теперь старшее поколение когда говорит что по третьему каналу показывают сериал, то это значит что именно по ТРЕТЬЕМУ (1+1 в нашем случае) идет сериал, а не по тому третьему который настроен у собеседника.
Объективная реальность - это иллюзия, вызванная отсутствием алкоголя в крови.

Відсутній yadro

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 87
  • -Отримані: 151
  • Повідомлень: 321
  • Репутація: +181/-71
  • Розташування: Київ
Re: Strong SRT 8501
« Відповідь #28 : Січня 25, 2015, 17:47:44 »
Ні, це якраз "большой такой минус". Давно вже привикли називати канали по назві, а не по номеру.
А от Перший канал Останкіно справді деякі люди старшого віку так і називають: Перший.
Вам в Донецьку це добре відомо.
Можливо, ця безтолкова прив'язка номерів була введена з причин, пов'язаних з кодуванням каналів, або при монтажі і наладці обладнання в Зеонбуді не дуже заморочувались з установкою опцій. Як було, так залишили.

Відсутній mikhail

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 32
  • -Отримані: 178
  • Повідомлень: 2077
  • Репутація: +191/-29
Re: Strong SRT 8501
« Відповідь #29 : Січня 25, 2015, 18:36:26 »
одна баба інтер так і тримає на першій кнопці