Це версія логотипу, була всього 2 тижні, потім повернули версію 1999-2004 років. Цей логотип був у період з 1 по 17 березня 2002 року. Колір справжній був блакитний. В той час, колір телеканалу був не зелений, а синій, також студія репортеру, була у синіх відтінках. Я, того часу приймав сигнал у кабельній мережі, а також із ефіру телеканалу Рівне 1. Отже, у зв'язку, що кабельна мережа передавала сигнал з супутника, лототип був на екрані блідноблакитним, а ось з ефіру Рівне 1, він був майже сірий. Тоді на той час у місцевих мовників не було стопроцентної якості, тому якість колірної гамми втрачалась, а у кабельних мереж такої проблеми не було. Телеканал Рівне 1, був партнером Нового каналу з 1 грудня 1999 року по 14 вересня 2003 року. Потім партнером став телеканал Тоніс. Отже, коли, ввели зелений колір логотипу, а саме з 1 березня 2004 року, Рівне 1 вже не був партнером телеканалу. Отже, (відео) скриншот був зроблений саме в цей період.
Між іншим, ця версія була, у період новорічного 2014-2015 рр., тільки на за логотипом ще була снігова завірюха.
P.S. Така практика короткого часу змін логотипу, у українських телеканалів, практикується і в наш час, а саме нещодавно таке було і у телеканалу Україна. На жаль, до сих пір, я не можу знайти логотип телеканалу 1+1, який також був всього 2 тижні, у перід 2 по 15 вересня 1996 року. Опис, як виглядав логотип, я на написав у Вікіпедії, ще у далекому 2011 році, на сторінці телеканалу 1+1. "
https://uk.wikipedia.org/wiki/1%2B1". Якщо в когось є відео цього періоду (2 по 15 вересня 1996), будь ласка розмістіть це відео.
Якщо комусь цікаво, я для багатьох телеканалів, писав історію логотипів, для таких як, СТБ, ТЕТ, UA: Перший, Новий канал, 1+1 та інші, а також і для російських таких як Первый канал, РЕН ТВ, ТВ Центр, у Вікіпедіїї. Потім, я це хоббі закинув. Зараз, мої публікації, використовують на інших сайтах таких, як Телепедия, Logopedia, які я написав у період 2011-2013 років.