Цитата: GMB від Червень 28, 2019, 14:54:52
ну такое. Неужели все настолько у Интера печально, что таким печальнім стал канал
У зума і на соц. мережах вже давно нічого не оновлювалося
У Пікселя сторінку в ФБ закинули в січні 2018, тільки в травні 2018 зайшли пост один залишили і все, ютуб теж тільки сайт працює та оновлюється
У К2 сторінка в ФБ зникла, у ВК та ОК вона пуста, сайт з 2016 висить на реконструкції (а не давно ще й лого з сайту прибрали) цікаво те що десь до 2018 можна було дописати щось у посиланні (наприклад
k2.ua/test) та попасти на старий сайт
У К1 Твіттер - зник (видалили напевне), ФБ та ютуб оновлюються (останній не дуже часто), сайт виглядає застарілим якби там його не намагались прикрасити (є посилання на додаток в App Store, у кого айфон перевірте чи є воно ще)
У Меги ФБ оновлюється, ютуб теж хоч не так активно, сайт працює і оновлюється
У Ентер фільму ФБ пустий, сайт у мене видає помилку 502
У Ентер мюзік
http://music.com.ua/ теж саме (502) хоча сайт останній раз оновлювався чи то в 2015 чи то в 2016
У Інтер+ Українська версія сайту оновлюєтся, російська теж, англійська НІт сам сайт виглядає як сайт інтеру періоду 2011-2013. В соц. мережах сторінок я не знайшов (їх немає)
У НТН сайт виглядає доволі сучасно, є посилання на додатки для IOS та Android щоправда посилання не працюють (на Android додаток точно), ФБ та ютуб оновлюються регулярно
У Інтера сайт виглядає застаріло плеєри не відкривають старі програми з відеотеки (та й більшість з них, цікавих мені точно по видаляли), ФБ та ютуб оновлюються регулярно