6 березня 2025 року о 19.08 полагодили нарешті мовлення радіо "Промінь" на 97,8 FM, працюють обидва канали. Я зачекав тиждень про всяк випадок, а потім вже на форум написав

Хто забув, або не в курсі - протягом 2023-2024 року мовлення періодично "звалювалося" в один правий канал, відновлювалося в стерео, знову в правий... Згодом все рідше стало відновлюватися, й з кінця грудня 2024 року мовив тільки правий канал. Слухати в машині було геть некомфортно, тож я періодично перевіряв, чи не відновилося нормальне стерео, і потім вмикав собі або румун, або щось з телефона через Bluetooth.
Наприкінці лютого 2025 я вже й втратив надію на нормальне мовлення; на форум писати не бачив сенсу, бо відновити мовлення воно не допомагало, а періодичне нагадування про одну й ту саму проблему тим, хто до не може вплинути на її виправлення - така собі дія... І 28 лютого вирішив надіслати їм електронного листа, бо якось вже була надмірна гучність і тоді через декілька днів після написання (а може так співпало) проблему вирішили.
Ну й от продовжив періодично перевіряти, аж поки 6-го о 19.05, увімкнувши 97,8, не почуяв тишу. Отут я здивувався, й продовжив свою поїздку, залишивши 97,8 зі сподіванням, що це нарешті приїхали полагодити, як виявилося - недаремно сподівався, о 19.08 вмикається "Промінь", в стереорежимі, з підвищеною гучністю, яка за пару хвилин приходить до норми.
Вже було таке, що мовлення стабілізувалось, я писав на форум, а воно знов "падало" в правий канал, тож я переконався, що то не тимчасове лагодження, а вже щось нормально зробили, і лише потім вирішив повідомити про це спільноті. Але все одно не обійшлося без "косяків" - з 8 березня десь 3-4 дні періодично в мовленні бувало таке, що начебто грає "пожована" касетна плівка, такий звук був; так було протягом декількох хвилин, потім звук знов ставав чистим, і отак відбувалося ніби хвилями. Та зараз вже пару днів точно все добре, стереозвук, чистий, обидва канали (моніторинг, звісно, не цілодобовий, але у випадкові хвилини, багато разів протягом дня слухав - все добре).
Якщо на форумі все ж є людина, дотична до налагодження мовлення Променю в Рені - жителі Рені вам вдячні