Автор kotenko., Січень 19, 2016, 15:08:08
Цитата: pavlo_r від Січень 19, 2016, 16:41:04Українське телебачення вже ніщо не врятує. Треба починати все з нуля. Як вийняток залишити НТКУ з філіями.
Цитата: pavlo_r від Січень 19, 2016, 18:38:38Яке опитування — така і відповідь. Спробую розвинути думку. Українське комерційне телебачення сьогодні працює здебільшого як інструмент маніпулювання суспільною думкою в інтересах власника каналу. Достатньо глянути кому належать телеканали і як вони реагують на ту чи іншу подію. Контент, який демонструється в ефірі - це здебільшого дешевий, низькопробний шлак. Також, ви не подумайте, що я виступаю за радикальну українізацію телебачення, але коли ефір основних телеканалів майже повністю заповнений російським милом і тупими ток-шоу (привіт СТБ) - то вже хай краще лишаються тільки Перший з ОДТРК. Хоча я не просто так написав, що почати треба з нуля. Телебачення в Україні повинно стати бізнесом. Тобто я пропоную те, що 100-відсотково нереально: відібрати ліцензії в усіх комерційних мовників і роздати заново з жорсткими вимогами в першу чергу до власників цих каналів. Ними не повинні бути політичні партії і зв'язані з партіями фінансово-промислові групи типу Приват, СКМ та інших. Також власник ЗМІ не має права займатися політикою. Трюк із переписуванням активів на близьких родичів (привіт ТРК Люкс) теж треба прикрити. Реалізувати такий сценарій можна шляхом скасування результатів дерибану місць в DVB-T2 мультиплексах і відключення аналогу (час вже настав). При цьому треба зменшити кількість загальнонаціональних комерційних каналів до 5-6. Загальна кількість ефірних каналів не повинна перевищувати 10. Інші хай роблять що хочуть: ідуть в кабель, на супутник, в інтернет. Якось так.