Цитата: admin від Вересень 11, 2023, 18:27:11Євробюрократи вони такі. Смішно якщо Швейцарія власними рішеннями нагибає ЄС до нього не входячи. А десятки мільонів автомобілістів ЄС переплачують.
Швейцарія - просто як приклад
Я б міг ще Норвегію в якості прикладу навести, але вірогідність того, що якийсь італієць "махне" на вихідні в Норвегію на власній автівці, чи просто заїде туди на годинку "за пивом" чи на дискотеку - пошукати дівчину - значно менша
А так - питання безпеки, доступу до інформації, до екстрених повідомлень і бла-бла-бла - для європейців ж, так би мовити, понад усе. Ось і випустили директиву. До того ж, я так розумію, треба "просувати" європейський стандарт, в розвиток якого вкладено гроші.
До речі, Швейцарія у цьому плані мене певною мірою здивувала. Раніше зустрічав твердження про те, що T-DAB у першу чергу матиме стрімкий розвиток "в маленьких компактних, здебільшого рівнинних країнах" (власне, тоді про Італію казали як про країну, де навряд чи варто чекати популярності стандарту - "бо там гори, бо там не дуже багатий південь" тощо. Тому я думав, що "першими ластівками" стануть такі країни, як Естонія, Данія, Бельгія, Нідерланди, Люксембург. А виявилося - Норвегія і Швейцарія... Але ж у Швейцарії - теж гори. Та й Норвегія - доволі специфічна з точки зору географії країна...