А продовження історії? Ок. Я запощу. Соррі, що скрінами, але ритися в її мордокнизі нехочу.
Spoiler
Виділю найголовніше, що вона написала: я погарячкувала, винен директор KISS FM, квоти все одно кака, вляпалася трохи в скандал, але буду боротися бла-бла-бла.
Можна ще пройти сюди
http://forum.ukrtvr.org/index.php?topic=50830.msg110300#msg110300 Там я писав про цю жертву злих українізаторів, яка сама не зрозуміла, що ляпнула, а крайнім зробила директора радіостанції. Директор радіостанції за тиждень до введення в дію квот, які його радіостанцію зачеплять, не розібрався, що й до чого? Ну окай.
В принципі мені пофіг на Настю. В принципі. Якби не скандал з Лещенком, я би і не знав, хто вона така. Байдуже на бажання попіаритися чи на крики душі проти квот, але весело два моменти:
1) вона обізвала дебілами всіх, хто голосував за цей закон, а отже і свою улюблену людину Лещенка теж. Лещенко нардеп, який проголосував «ЗА» цей закон, цілком справедливо отримав таке звання від людини, яка дала йому гроші на елітну квартиру. Ну міг же він їй пояснити, що там наголосував. А раз не зміг... Ну ви зрозуміли.
2) Ця курка (це не я, вона сама так себе назвала) сьогодні ляпнула, що і далі буде їздити виступати в Москву, бо її там підтримують. Не знаю, як кому, а для мене неприйнятні аргументи, що хтось там чи щось «поза політикою». У нас з Росією не дипломатичний конфлікт і якщо ти, голубонько, вирішила прилаштувати свою жопу в Москві, то будь добра там і лишайся, може коли черговим агентом ГРУ МО України зроблять.