Не знаю куди написати. Нову тему робити не хочу, тож пишу сюди, бо більш підходящої нема. Пост про Cyfrowy Polsat
Багато хто з тих, хто часто буває в Польщі, або якось пов'язаний з супутниковим телебаченням, знає про про таку телевізійну платформу як Cyfrowy Polsat. Проте ви здивуєтеся наскільки велика ця компанія. Це величезна телекомунікаційна група, одна з найбільших в Європі. Власне сам пост про її розміри і присутність на ринку Польщі.
Отож окрім супутникової платформи, де транслюється купа каналів в Cyfrowy Polsat входить: Telewizja Polsat, яка є власником найпопулярнішого польського телеканалу Polsat, а також виробляє канали Polsat 2, TV4, ATM Rozrywka, Super Polsat, TV6, Polsat Rodzina, Polsat Sport, Polsat Sport Premium 1, Polsat Sport Premium 2, Polsat Sport News, Polsat Sport Extra, Polsat Sport Fight, Polsat News, Nowa TV та інші.
Також група Cyfrowy Polsat є власником радіостанції MUZO.FM та провайдера широкосмугового інтернету Netia, який крім того надає безпровідні послуги в стандарті LTE. Представлений Cyfrowy Polsat як віртуальний оператор на мобільному ринку. Працює на мережі T-Mobile.pl з 2008 року. А 14 листопада 2013 року група купила одного з найбільших мобільних операторів Plus. У власності групи знаходиться ще один мобільний оператор: Aero2, а також оператор Sferia. Крім того Cyfrowy Polsat володіє 25% в віртуальному операторі Premium Mobile
Я не знаю добре це чи погано, але в Україні таких великих медіагруп на горизонті і близько не видно