Виберіть стиль:

Автор Тема: Старокостянтинів  (Прочитано 1256 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sen

  • Новачок
  • *
  • Подяки
  • -Надані: 5
  • -Отримані: 22
  • Повідомлень: 24
  • Репутація: +24/-0
  • Розташування: Харків, Київ, Старокостянтинів
Re: Старокостянтинів
« Відповідь #15 : Листопад 04, 2020, 13:24:50 »
Якщо буду в тому районі то зроблю, але то така глухомань що не певен. Може з центру чи прилеглих районів буде видно.

Відсутній sen

  • Новачок
  • *
  • Подяки
  • -Надані: 5
  • -Отримані: 22
  • Повідомлень: 24
  • Репутація: +24/-0
  • Розташування: Харків, Київ, Старокостянтинів
Re: Старокостянтинів
« Відповідь #16 : Листопад 04, 2020, 21:01:03 »
Записав відео моніторингу. На смартфон з доволі довгою гарнітурою у будинку не зміг спіймати нічого крім 104.2

Зупинявся і на інших частотах які потенційно можна прийняти в місті

RDS цей смартфон не приймає, перевірю на іншому або в автомагнітолі

Щодо УР-1 на 104.2 - не помітив ще регіональних вставок Поділля-центр.  Є підозра що тут немає регіональних вставок на відміну від 104.6, та проводного радіо. До речі, проводне радіо ще працює. Можливо найближчим часом закриють, але це моя особиста думка.

« Останнє редагування: Листопад 04, 2020, 21:11:06 від sen »

Відсутній admin

  • Адміністратор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 5572
  • -Отримані: 4791
  • Повідомлень: 22720
  • Репутація: +5233/-162
  • Розташування: нажаль Brescia (BS), Italy
  • System Administrator at Sabaf Group
    • укртвр
Re: Старокостянтинів
« Відповідь #17 : Листопад 04, 2020, 21:15:39 »
Мало де запускається відразу з обласними врізками. Та і проводове це геть інша контора.
Можно по-разному относится к киевским мэрам, но они хотя бы были в сознании, когда их выбирали.

Відсутній sen

  • Новачок
  • *
  • Подяки
  • -Надані: 5
  • -Отримані: 22
  • Повідомлень: 24
  • Репутація: +24/-0
  • Розташування: Харків, Київ, Старокостянтинів
Re: Старокостянтинів
« Відповідь #18 : Листопад 09, 2020, 11:29:25 »
У Старокостянтинові є RDS: UR 1 / 104.2 MHz / STAROKOSTANTYNIV

Відсутній sen

  • Новачок
  • *
  • Подяки
  • -Надані: 5
  • -Отримані: 22
  • Повідомлень: 24
  • Репутація: +24/-0
  • Розташування: Харків, Київ, Старокостянтинів
Re: Старокостянтинів
« Відповідь #19 : Листопад 28, 2020, 17:20:30 »
Сьогодні трохи помоніторив ефір зі смартфону (на звичайну гарнітуру ) на вулиці. Якщо в приміщенні крім 104,2 нічого не приймається, то на вулици досить стабільно є сигнал Люксів 101,2 - можна йти по вулиці і нормально слухати (як мінімум у районі приватного сектору на північному сході міста), стерео теж пробивається.
В одному місці, де був сильний сигнал Люксів перевірив, що ще є:

104,6 - УР-1 - Хмельницький - нічого дивного
104,2 - УР-1 - Старокостянтиів -
102,5 - Relax - непогана якість
101,2 - Люкс Хмельницький
100,1 - Країна ФМ Хмельницький - сигналий слабкий, проте розбірливий пройом є.

Здивувало те що спіймав я повний "венігрет" з Хмельницького:  0,5 кВт Країни з Радіостару,  Вінницьке шосе,  Миру.

У той же час Промінь  102,1 не ловить, хоча там по параметрам все теж саме що і УР-1

З Полонного нічого не зміг прийняти.

Хочу ще спробувати на більш довгу гарнітуру

« Останнє редагування: Листопад 28, 2020, 17:22:55 від sen »

Відсутній sen

  • Новачок
  • *
  • Подяки
  • -Надані: 5
  • -Отримані: 22
  • Повідомлень: 24
  • Репутація: +24/-0
  • Розташування: Харків, Київ, Старокостянтинів
Re: Старокостянтинів
« Відповідь #20 : Листопад 30, 2020, 12:10:58 »
Сьогодні моніторив ефір з більш довгою гарнітурою на вулиці (не найвища точка місцевості).

Крім того що я спіймав у суботу, ще можу додати Радіо НВ з Хмельницького на 100,6. Прийом слабкий, проте розбірливий.

102,3 зміг прийняти у досить нормальній якості навіть на коротку гарнітуру, проте лише в  окремих місцях, де слабший сигнал з Хмельницького. Можливо є конфлікт з 102,5 з Хмельницького.

103,4 з Андріївки не зміг прийняти (чесно кажучи думаю що його без дегена або спеціальних антен тут не спіймати)

105 з Хмельницького не зміг прийняти

107,5 з Полонного не зміг прийняти навіть в тих місцях де 102,3 гарно приймається, і це при тому що для 107,5 тут немає  завад на відміну від 102,3.

Відео з моніторингу - спочатку я в місці де добре приймається Хмельницький але немає Полонного, а потім з іншого місця - де є сигнал 102,3 і слабший (проте все одно присутній) сигнал з Хмельницького (відстань між цими місцями десь 30 метрів). На 104,2 не зупинявся - бо тут і так все зрозуміло.
« Останнє редагування: Листопад 30, 2020, 12:13:52 від sen »

Відсутній Radio_2019

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 1458
  • -Отримані: 189
  • Повідомлень: 549
  • Репутація: +198/-2
  • Розташування: Ukraine, Тернопільська область.
  • 📻 📻📻📺 📺📺👍👍👍
Re: Старокостянтинів
« Відповідь #21 : Листопад 30, 2020, 13:24:26 »
Оновлено.
Слава Україні! Героям слава!
🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Відсутній admin

  • Адміністратор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 5572
  • -Отримані: 4791
  • Повідомлень: 22720
  • Репутація: +5233/-162
  • Розташування: нажаль Brescia (BS), Italy
  • System Administrator at Sabaf Group
    • укртвр
Re: Старокостянтинів
« Відповідь #22 : Листопад 30, 2020, 13:33:27 »
Оновлено.
ти оновив прийом на сторінці?
Можно по-разному относится к киевским мэрам, но они хотя бы были в сознании, когда их выбирали.

Відсутній Radio_2019

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 1458
  • -Отримані: 189
  • Повідомлень: 549
  • Репутація: +198/-2
  • Розташування: Ukraine, Тернопільська область.
  • 📻 📻📻📺 📺📺👍👍👍
Re: Старокостянтинів
« Відповідь #23 : Листопад 30, 2020, 13:48:55 »
ти оновив прийом на сторінці?
Так.
Слава Україні! Героям слава!
🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Відсутній admin

  • Адміністратор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 5572
  • -Отримані: 4791
  • Повідомлень: 22720
  • Репутація: +5233/-162
  • Розташування: нажаль Brescia (BS), Italy
  • System Administrator at Sabaf Group
    • укртвр
Re: Старокостянтинів
« Відповідь #24 : Листопад 30, 2020, 13:49:59 »
Ок. Дякую.
Можно по-разному относится к киевским мэрам, но они хотя бы были в сознании, когда их выбирали.

Відсутній corazon

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 1618
  • -Отримані: 53
  • Повідомлень: 552
  • Репутація: +60/-0
  • Розташування: Львів
Re: Старокостянтинів
« Відповідь #25 : Грудень 04, 2020, 14:59:20 »
104,6 - УР-1 - Хмельницький - нічого дивного
У той же час Промінь  102,1 не ловить, хоча там по параметрам все теж саме що і УР-1
Зважаючи на це - є підозра, що у Хмельницькому був просто нетривалий тест.
На сайті Суспільного поки не було новин про Промінь у Хмельницькому. Див. також мій пост на тему тут: https://forum.ukrtvr.org/index.php?topic=1.msg141447#msg141447
« Останнє редагування: Грудень 04, 2020, 15:05:16 від corazon »

Відсутній sen

  • Новачок
  • *
  • Подяки
  • -Надані: 5
  • -Отримані: 22
  • Повідомлень: 24
  • Репутація: +24/-0
  • Розташування: Харків, Київ, Старокостянтинів
Re: Старокостянтинів
« Відповідь #26 : Грудень 04, 2020, 15:16:59 »
Можливо, оскільки всі станції з Миру 43, я тут зміг прийняти. І на УКХ Промінь мовить без змін.

Відсутній Radio_2019

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 1458
  • -Отримані: 189
  • Повідомлень: 549
  • Репутація: +198/-2
  • Розташування: Ukraine, Тернопільська область.
  • 📻 📻📻📺 📺📺👍👍👍
Re: Старокостянтинів
« Відповідь #27 : Грудень 19, 2020, 12:29:52 »
У Старокостянтинові є RDS: UR 1 / 104.2 MHz / STAROKOSTANTYNIV
Також є AF та RT: Radiotext
Назву міста пише так: STAROKOS / TANTYNIV
Частоту пише так: 104.2MHz

Оффтоп: щойно у себе в Ланівцях виловив. Найближчим часом промоніторю, чи постійний прийом.
« Останнє редагування: Грудень 19, 2020, 12:39:45 від Radio_2019 »
Слава Україні! Героям слава!
🇺🇦🇺🇦🇺🇦