Інтер/Інтер+ [DVB-T2/супутник]

Автор pavlo_r, Лютий 22, 2012, 14:07:49

Попередня тема - Наступна тема

kram2000

Інтер відправить своїх журналістів коментувати ЧС-2018 по футболу на росію.
https://football24.ua/telekanal_inter_vidpravit_svoyih_zhurnalistiv_na_chs_2018_n469032/

Туди їм і дорога. Але їм варто обов'язково взяти з собою і керівництво медіагрупи. на чолі з Безлюдною.
  •  

kotenko.

Замість Сукманського матчі буде коментувати раніше згадуваний Кобельков:
https://sportarena.com/football/wc2018/kobelkov-vmesto-sukmanskogo-budet-kommentirovat-matchi/
#наташанемішай
  •  

Radiostyle

На каналі «Інтер» розповіли, як показуватимуть чемпіонат світу з футболу
detector.media/production/article/138438/2018-06-12-na-kanali-inter-rozpovili-yak-pokazuvatimut-chempionat-svitu-z-futbolu/
  •  

kram2000

•  

Xottabi4

Пардон, но в чем скандал? У них в эфире анонсы даже на русском идут, и НацСовет, так понимаю, не против этого, а реклама на ситилайтах может быть хоть на уругвайском, только бы внизу меленьким шрифтом как сноска был перевод на украинский (и то не знаю, обязательно ли это условие). Ничего скандального не вижу в этом, зато постоянные нападки от ФБ-обитателей уже до маразма доходят. Рада или НацСовет запретили показ? Нет, что тогда плач Ярославны устраивать этот, не включайте Интер и всё, он даже сам в Бисс закодировался ради этого.
:lol:
  •  
    Подякували за цей пост: kotenko.

kotenko.

Підтримую Хотабича на 100%. Кричати на Інтер, що він - рупор російської пропаганди, кричати про те, що от яка жахлива російська пропаганда,  з дивану всі вміють.

А от коли треба реально організовувати інформаційну протидію  Росії і на власній території, і в Європі, і в світі - то, вибачте, в нас мало грошей. А шо, слабо нам нормально потратитись на цю протидію? 

Взагалі - мені здається, що ці всі крики ФБ-користувачів: Інтер там того українофоба показав, іншого. дуже нагадують гомофобів, які зараз ледь не на кожному кроку кричать: Дожились, содом і гоморра, а самі часто є латентними гомиками.

Так само з Інтером. Ті, хто найдужче кричить, який поганий Інтер, є його найактивнішою аудиторією.

Так, і скажу всім, особливо kram2000, страшну правду, хоча вона не є секретом.
Інтер був, є, і ще буде існувати доти, поки буде жива його аудиторія, а це наші батьки, дідусі й бабусі.
#наташанемішай
  •  
    Подякували за цей пост: GMB

kram2000

Я просто іронізував щодо того, що скандал з сітілайтами  підіймається за день до  ймовірного "продовження/непродовження цифрової ліцензії каналів медіагрупи Інтера".

Цитата: kotenko. від Червень 13, 2018, 19:41:35
Інтер був, є, і ще буде існувати доти, поки буде жива його аудиторія, а це наші батьки, дідусі й бабусі.

Аудіторія Інтера може перейти і  на інші канали (забули згадати канал "Україна", бо там майже ідентичний продукт, як у "Інтера", тільки без радянських фільмів.
Я звертаю увагу на той канал, коли про нього кажуть у новинних стрічках і у стрічці ФБ.

І взагалі, канал "Інтер"  робить хайп на Новому році (особливо 31 грудня), 9 Травня з "побєдобєсієм", що люди починають масово починають дії цього телеканалу активно обговорювати і  моніторити уважно, чи не виплине щось зайве (типу раптова поява якоїсь Russian Star до політичних образ на адресу українців від слів ведучих).

Те ж саме і з мураєвським NewsOne. На трансляції його в Youtube зазвичай дивляться на день по 2-4 тис. глядачів (що доволі нетипово дя каналів, які мовлять там), а під час їхнього шустер-шоу ця цифра виростає до 8-10 тис. А потім ще скаржаться деякі політики на політичну позицію цього діяча (мураєва). Так не треба було ходити туди, щоб не піарити його.
  •  

Xottabi4

Именно. Программа Интера после 14 года очень топорная на самом деле, раньше они выпускали тучу разноплановых шоу, вспомните Шанс, LG-Эврику, Уик-энд, Проснись и пой и т.д., и т.д. В эпоху "Квартала" на Интере он вообще был лидером, Квартал снимал для них кучу контента. А сейчас обратите внимание - за полгода на канале не вышло ни одной (!) сериальной новинки, они крутят повторы сериалов. И это на секунду бывшая главная "мыловарня", крутившая Кармелиты и Обручальные колечки по несколько лет! Засилие советских фильмов никак не показывает то, что канал "ностальгирует по СССР", а показывает то, что его адски недофинансируют. Они и чемпионат купили по сути "назло" и из-за отсутствия конкурентов, если бы ТРК бились бы за тендер, они бы выиграли 100%.
  •  
    Подякували за цей пост: GMB

vital-fm

Купили то купили, але чи буде від цього рейтинг не від експертів ФБ - невідомо.
інтер точно втратить в частині глядачок стосується кожного, і чи компенсується це...
  •  

sanyo

Ну Вы же понимаете если б чемпионат мира проходил не в россии интер бы не покупал права на трансляцию матчей в нашей стране...Да и я слишком сомневаюсь что они потратили свои деньги...Сейчас футбол по смотрению проигрывает мылу в разы..
  •  

fediv

Цитата: sanyo від Червень 14, 2018, 16:02:36
... футбол по смотрению проигрывает мылу в разы..
Чемпіонат світу ? В рази ? Ні, це чемпіонат світу, а не якийсь футбол.
А якби чемпіонат був не в Росії, то я думаю, що трансляція була би на UA Першому.
  •  
    Подякували за цей пост: ahra87

vital-fm

fediv
З кожним збільшенням команд на груповому етапі ЧЄ та ЧС перетворюються в якийсь футбол.
Так і до хокею з девізіонами недалеко.
  •  
    Подякували за цей пост: fediv

Xottabi4

Рейтинг как измерять-то? Понятно, что на матче Иран-Марокко будет небольшое смотрение, но вот сегодня 100% Интер сорвет куш. Кстати, смотрел специально, думал, не уведут ли на рекламу во время речи путина и гимна - нет, не увели. Я был чутка поражен, но не удивлен. Интересно будет. С другой стороны, путин же не персона нон грата, его цитаты в новостях показывают без проблем, так что...

А был бы чемпионат в другой стране - Футболы бы купили 100%, права на Евро-20 уже у них, насколько я помню.
  •  
    Подякували за цей пост: kram2000

kram2000

Ну, великий футбол також міцно пов'язаний з політикою і може впливати на геополітику у світі в подальшому. Це ж Вам не якась Прем'єр-Ліга України, де деякі власники клубів можуть влаштовувати договірні матчі.

Ось відомий художник Андрій Єрмоленко зробив символічний плакат на цю тему:
Spoiler
[close]
  •  

ahra87

Вчера на матче открытия сравнивал качество картинки на Интере со спутника и на Первом канале в Т2 с Донецкой телевышки, на Интере качество не впечатлило мягко говоря, чисто субъективно на Первом  битрейт выше раза в полтора как минимум, на большом экране это очень хорошо заметно.
  •