Накипіло...
Активізувались деякі стерв'ятники, які умовно хочуть "долару по 100", щоб люди зрозуміли, що Зеленський - гівно, які ніяк не дочекаються чи то 31 березня, чи то 20 травня, щоб сказати, що президент не із Ліги Тьомних, і давайте валіть цю зелену нечисть. Мені він теж не подобається, але це не дає права бажати найгіршого своїй країні, щоб зловтішатися.
Оці крики, що влада тисне на журналістів. Вже задовбало це надцятий раз. І це ще не настав 2025-й рік, коли ГОшки будуть кричати про захист НСТУ, і по обкатаному сценарію Чернотицького залишать на другий строк, чи навіть Остапу виберуть. Хоча, якщо цього року влада протисне зміни до законодавства, то ГОшки можуть втратити владу на Хрещатика,26 + телемарафон буде вести лише НСТУ (громадські активісти і журналісти цього ж хотіли, да).
Ще якась петиція з'явилась на сайті Кабміну, типу треба гроші для телемарафону перекинути на дрони.
По-перше, єдиний марафон так само швидко закриють, як і починали, хоч завтра.
По-друге, не знаю жодної країни, де було б стільки бла-бла-бла, як в нас, ми ж навіть до 2014 року вже стали найбіднішими в Європі разом з Молдовою.
По-третє, не лише в телемарафоні проблема, в решті наших ЗМІ теж проблеми. Як так сталось, що от про сьогоднішні події в Техасі я маю дізнаватись в Телеграмі, а шановні УПячка, LBua з Цензором станом на 22:30 про це анічичирк, на РБК-Україна тільки в цей час подали хоч якусь інфу.
П.С.
І дуже смішить, коли ГОшки заявляють, що треба шось робити з Телеграмом, бо там Труха, Карточний офіс, Джокер. Так у вас же ж є НСТУ з телеграм-каналом Суспільне новини з 315 тис. підписоти, правда у Трухи - 6 млн.