Війна в Україні та хибні марення одного кремлівського карлика

Автор ass1995, Лютий 24, 2022, 05:43:29

Попередня тема - Наступна тема

AlexM14

Цитата: kotenko. від Травень 06, 2026, 23:39:31Росія може закинути Балтію балістикою та дронами або в суботу 9 травня (День Європи)
Яка маячня, ну просто ппц. В рф не ідіоти воювати на два фронти. Їм потрібна Україна, а не страни Балтії.
  •  

kotenko.

Якшо те, що я написав 1 травня в цій темі, більше стосувалось зовнішнього тиску, то далі можна припустити щось про внутрішні розклади.

Перехоплення влади лібералами та умовними арахаміями у Єрмака (в основному через так звані "плівки НАБУ") відбулось для того, щоб не допустити закінчення гарячої фази війни. І можна описати його у совєтському стилі:

- Товаришу Зеленський, ми вважаємо, що товариш Єрмак неефективно планує оборону України, а наші добре перевірені товариші (потім це виявились Буданов і Федоров) знають, як правильно воювати. І взагалі, ваш друг і товариш Андрій Борисович лох рідкісний, вірить порадам якоїсь язичниці на ім'я Вікторія.

П.С. Згадав, як минулого грудня потрапив на вечірній ефір Першого, коли наш президент летів в Америку. Включили якогось експерта, а в того така істерика була, що я вже сміявся й думав, хай валер'янки йому дадуть чи що. В підсумку, в США нічого там страшного для "громадянського суспільства" й не сталось.
#наташанемішай
  •