Ситуація по місту Рівне. Текст написав ще ввечері.
Отож АйТіВі - Швидко і оперативно транслював Сирени, Доволі інформативні, з панормами міста.
Рівне 1 - Десь до вечора взагалі нічого, Далі (ввечері) айтівішні сирени з адресами, і вони були ген до сьогодні, сьогодні вже своє ставлять, наприкінці - заставка каналу.
ЮА: Рівне на телеетері не було їх (я не зловив, принаймні) аж до вечора, далі було своє. Доволі паніче (червоний фон зі знаком оклику), без адрес.
Сфера ТБ, мовить у кабелі тому моніторити не можу. Онлайн етер відвалився вчора вдень. До того їх не було.
Радіо Трек - Майже одразу з'явилися, накладається на музику яка плавно замінюється на тривожну (Сирена і повідомлення грають на фоні неї), після завершення теж повідомляють окрему, навідміну від тб (хоча, айтіві кілька хвилин крутить заставку і пише текст на ній щодо можливого закінчення).
Українське радіо. Рівне - Досі я не почув її. Принаймні з того етеру який йде з апаратної в Київ, на сайт УР. Може ставлять на вежі (але наврядчи, бо звонив рідним - не чути)
Радіо РитмФм - Коли грала на інших, в них не було.
Хоча станція мовить всього дві години в етері ЛюксФМ.
Щодо етерів:
ЮА Рівне ставило раду, позавчора і вчора були випуски новин. Зі вчорашнього дня кожну годину ставлять рухомий рядок.
Рівне 1, вчора були повтори, потім рада, яку пізніше стали переривати місцеві новини, регулярність не знаю.
Айтіві, то свій етер, то рада. Бували новини (після вчорашньої тривого ввечері точно, і так думаю зараз теж бувають), стоїть постійно рухомий рядок з новинами та сховищами.
РадіоТрек, музика залишилася, але ведучі її час від часу переривають і кажуть новини чи ще щось (зараз рідше). Зараз оголосили марафон, ведучі тепер з'являються частіше.
Українське Радіо Рівне, о 17:10 та 12:10 позавчора і вчора виходили. В інший час - ні.
Наче все.
UPD: і тільки через тиждень від початку війни суспільне прокинулося.