Телеграм

Автор Bogdan 55, Серпень 23, 2022, 11:14:32

Попередня тема - Наступна тема

Bogdan 55

Підкажіть така ситуація заходиш в телеграм і групи не завантажуються і виснуть ,що зробити ,і якщо видалити телеграм і поставити його ще раз чи залишаться всі чати і групи на які я був записаний
  •  

sen

1. Треба упевнитись що використовується остання версія.
2. Що нормальне інтернет з'єднання. Якщо є доступ і до Wi-Fi і до 4G, то спробувати і через те і через те.
3. Перевірте чи є вільне місце в телефоні. Може не завантажуватись якщо зовсім під зав'язку.
4. Групи мають зберегтись якщо ви все видалите, знову встановите і приєднаєте до того самого аккаунта. Може зникнути історія (не пам'ятаю як там в ТГ, але в деяких меседжерах таке часто буває).
5. Можете спробувати встановити на іншому девайсі, компьютері, тощо, і перевірити як там, ну і це буде 100% гарантія що всі групи і дані збережені. А потім вже пробувати видаляти на оригінальному девайсі.
  •  

agkvas

Ещё как вариант - попробовать почистить память в самом телеграм.
Если просто выйти из телеграм, а не удалять аккаунт, то все группы и чаты сохраняются, но если есть что-то ценное в истории, то лучше всё же это сохранить или, как писали выше, зайти в этот аккаунт на другом устройстве.
  •  

Ігор

Дані зберігаються на сервері, бажано у налаштуваннях знайти розділ з налаштуваннями кешу виставити щоб він чистився через три дні. Якщо там стоїть значення безкінечне, то весь матеріал буде забивати телефон. Воно нікому не потрібно.
  •  

kram2000

•  

BanderaTV

Миколо, я буду дуже сильно матюкатися. Не доводь до гріха
  •  

kotenko.

О, текст у ЦВО ще й зроблений з допомогою ШІ.
#наташанемішай
  •  

kram2000

•  

kram2000

•  

kram2000

Медіахолдинг Інформатор (до якого входять сайт і однойменне радіо у Дніпрі та Одесі, в також мережа Телеграм-каналів Украина Сейчас) колишнього народного депутата України від Партії Регіонів та колишнього депутата Дніпропетровської обласної ради від Блоку Вілкула (Вілкул зараз сам займає посаду Ради голови оборони Кривого Рогу) Ігоря Циркіна поширюють джинсу на захист головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського.
  •