Автор Qolo, Вересень 22, 2022, 20:59:57
ЦитатаПерший проєкт вечірнього ефіру Армія TV – щоденний СТРІМ, у якому військові коментують новини з фронту. Ведучі першого випуску – сержант Сергій Ліпко (аеророзвідник, стендап комік) та підполковник Сергій Місюра (військовий блогер). Дивіться щоденно о 19:00 на YouTube Армія TV та в телеефірі.
ЦитатаТакож бенефіціаром техніки підсанкційних мовників, за інформацією джерел «Детектора медіа», став канал Міністерства оборони «Армія ТБ». Одна з його студій розташована там, де раніше була студія «112 каналу» (не вказуватимемо точну адресу). Щоб офіційно підтвердити цю інформацію, «Детектор медіа» звернувся до Міністерства оборони, однак наразі відповіді не отримав. У СБУ, ДБР та РНБО цю інформацію не коментували.
ЦитатаЯкось, коли все тільки райдужно починалось [реформи🥰🥰🥰], мені підмигнули, «армія тебе, яке ми от зараз створюємо, це суцільний каєф, каждий хоче з нами буть».В той момент мене зацікавило, а що буде з ВТБ [військовим телебаченням], яке виконувало функцію новоствореного Армія ТБ всі ці роки?А шо, а шо. ВТБшників викинули в війська, вони тоді писали дописи, які ніхто не репостив, бо прийшли нові обличча, які зроблять красіво. - А ви робили нєкрасіво. - сказали старічкам. - Тому ми збільшимо фінансування в порядки, а ви - хто куди, за службу не дякуєм, бо нема за шо.А ще мене цікавило, хто буде контролювати канал.- Ти шо! Армія! Це ж армійський телеканал! Ну, можливо, не буде там критики командувачів, а так - повна свобода слова! - А Офіс?- Та при чому тут офіс? Нашо їм армійський телеканал?Памʼятаєте, я тоді чірканув пару дописів про те, що це все ////// і армії точно не потрібен свій власний мовник, бо це дорого і має купу ризиків?Коротше, якось не хотілося з моїм характером туди йти, та і яке з мене нове обличчя, коли я вже старий 40 річний дєд?Мовник запустили. Навіть ++ подкаст в сітку забрали [не всі випуски, там де була критика - нє, ті не чіпали], а зараз я бачу, як нові обличчя ниють в Facebook, що вони виявились неугодними і їх посилають в війська.Я не зловтішаюся, ви не подумайте. Ситуація - відвертий крінж, але було ж очевидно, шо отак воно буде. Іноді в своєму бажанні створити щось хороше і прекрасне, отримуємо можливості від доволі тупого дяді-менеджера. «Ну, це ж хороше і прекрасне» - говоримо собі ми. А дядя, хоч і тупий, зате керувати вміє. Якщо одразу не питать «а нащо, а хто контролюючий, а хто впливатиме» - ну шо ж, дякуємо за службу та створення ще одного рупору з доволі гарною репутацією.
Цитата: kram2000 від Квітень 15, 2025, 09:04:15Військовий Сергій Гнєзділов про обстановку на Армія ТБ. https://t.me/hnezdilov////3158замінити //// на /