DXFM сервер для перевірки Закарпатській області

Автор wd613, Листопад 09, 2024, 17:28:25

Попередня тема - Наступна тема

wd613

Цитата: Y.A. від Листопад 12, 2024, 14:26:54А не може це бути на ваші румунський стороні в якомусь селі за допомогою малопотужного передавача?
Я не думаю що це в Румунії. Без антену ягі не можна ніяк приймати.
It is from somewhere north, my best guess would be Mirzhir'ya, because the signal level from there is similar, but it could be from anywhere in the north direction.
The transmitter is surely something small and cheap, because the audio interrupts very often, but the carrier remains.
I checked FMList and I saw that there was a transmitter on 98.3MHz that is no longer in use, my second theory was that they are using that. My first thought was the same as yours, that it is some small transmitter in one of our villages, but that theory was proven wrong when I brought the antenna to my home in the middle of the city 10km away and I still receive it from the northern direction.
Але це тільки що я думаю. Краще комусь там перевіряти, можна що я не правий.
  •  

vital-fm

В Чернівецькій області колись піратили цього ж мовника.
  •  
    Подякували за цей пост: wd613

wd613

Цитата: vital-fm від Листопад 12, 2024, 16:45:23В Чернівецькій області колись піратили цього ж мовника.
Радио МВ?
Мені теж цікаво що є на 101.1, там сигнал і гірший, але міг прймати десь місяць тому і я чув така музика як на МВ (але не та сама, обидва працювали)
В мене десь є відео, пізніше буду його щукати і кину на ютубі сьогодні
  •  

wd613

Знайшов відео з 101.1. Мені здається що співає російською але я нічого не розумію
  •  

admin

•  

wd613

Забув розповісти, це було прийнято 22.10.24 о 20:40-45, мовлення було і раніше, але потім стало ясно, і тому записав
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

wd613

Зараз є забагато менше шуму ніж зазвичай, а РадиоМВ не мовить. Здається що включають пізніше. Буду перевіряти кожна година щоб дізнатися коли вмикають передавачу
  •  

wd613

•  

wd613

Тепер мовить. Здається що починається у 18:00
98.3МГц Радіо МВ
Якщо хтось є з Закарпатті будь ласка перевіряйте зараз
  •  

vital-fm

Вони так вмикаються, щоб під моніторинг меньше попадати, на вихідних може бути довше.
Колись представник НР в ІФ виявляв таку трансляцію в
Рогатині
  •  

wd613

Зараз говорів з комусь з ІФ і вони саме зараз прймають. Кину відео якщо мені дають
  •  

wd613

На жаль вони не можуть кидати відео, але це вже перший крок, це доводить що це не в Румунії а в Україні. ІФ трохи далеко від мене
  •  

BanderaTV

•  

wd613

This morning RadioMV works. Maybe they forgot to turn it off
They turn it off around 10AM in the morning
  •  

wd613

I changed my antenna direction, so the stations on the server are very different now.
Aimed towards NorthEast now
  •