DXFM сервер для перевірки Львівської області

Автор Vova.UA, Грудень 17, 2024, 21:37:26

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

натрапив тут на фм сервер з Перемишля, аналогічний тому що тут на форумі обговорюють для моніторингу Закарпаття
https://fm.dxprzemysl.pl/
з того що найбільше кидається в очі (вуха):
станції з прикордонних містечок приймаються поганенько Мостиська і Добромиль мали би нормально добивати, а ніфіга...
З Новояворівська Янтарне  при заявлених 0,05квт ловить краще за Армію 0,25квт
Зі Львова найчистіше приймає Мелодію, Львівська хвиля якось плаває - деколи досить добре, деколи з шумом
Ще добре ловить Галичину зі Ст. Самбора і НВ з Підбужа.
Буду спостерігати далі, цікаво почути місцеві станції на віддалі))
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7

admin

Novel

Цитата: Vova.UA від Грудень 17, 2024, 21:37:26З Новояворівська Янтарне  при заявлених 0,05квт ловить краще за Армію 0,25квт

Тому що Янтарне-ФМ по факту має "накручену" більшу потужність. А Армія-ФМ реальну. Хоча антени територіально розташовані в одному місці на даху ПК Кристал по вул.Шевченка м.Новояворівськ. Цікаво що згідно ліцензії Янтарне-ФМ має мовити з будинку за адресою Ст.Бандери 32 що є 9-ти поверхових багатоквартирним будинком в іншій частині міста.
  •  
    Подякували за цей пост: admin

Vova.UA

Цитата: Novel від Грудень 24, 2024, 11:10:31Цікаво що згідно ліцензії Янтарне-ФМ має мовити з будинку за адресою Ст.Бандери 32 що є 9-ти поверхових багатоквартирним будинком в іншій частині міста.
а може де переїхали? бо мені так виглядає, що з Кристалу ті антени якраз "світять" по вікнах тих 9-поверхівок і сигнал губиться... а якщо поставити щоглу на даху 9-поверхівки - то покриття буде явно краще
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

MediaPDK

Tak się składa, że jestem administratorem tego serwera. :)

Odnośnie 97,4 to ukształtowanie terenu jest niekorzystne. Z drugiej strony budynku jest stereo i RDS.

Dodam także, że są do dyspozycji dwie anteny. W pionie i w poziomie. :) 91,1 także odbiera dobrze mimo stacji na sąsiedniej częstotliwości. :)
  •  
    Подякували за цей пост: admin, Vova.UA

Novel

Цитата: Vova.UA від Грудень 24, 2024, 22:19:49а може де переїхали? бо мені так виглядає, що з Кристалу ті антени якраз "світять" по вікнах тих 9-поверхівок і сигнал губиться... а якщо поставити щоглу на даху 9-поверхівки - то покриття буде явно краще

Ніхто нікуди не переїхав. Знаю бо знаю... ;)
  •  
    Подякували за цей пост: admin, Vova.UA

BanderaTV

Сервер для прослуховування Українських та Польських радіостанцій приліг. Видає 504 помилку.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

wd613

Цитата: BanderaTV від Січень 15, 2025, 14:13:57Сервер для прослуховування Українських та Польських радіостанцій приліг. Видає 504 помилку.
The owner informed me that he is transferring the server to a new computer, so it will be unavailable for a while
  •  

MediaPDK

Tak, potwierdzam. Serwer jest wyłączony. Będzie ponownie dostępny dzisiaj wieczorem.
  •  

wd613

There is a vulnerability in the server software, my server was attacked in the morning with alert messages. Everyone please update your server. If anything has happened, a restart seems to fix it until you update.
  •  

BanderaTV

•  

admin

•  

MediaPDK

No to czas na mój komentarz.

1. Komputer został podmieniony i przez pewien czas on działał.
2. Brak dostępu to efekt ataków na serwery FM DX Webserwer m.in. w Polsce. Mój na szczęście nie został zaatakowany.
3. Oprócz webserwera na tym komputerze mam tez inne ważne usługi które muszą działać. Będę obserwował temat dalszych ataków na webserwery oraz ich aktualizacje, ewentualnie w wolnej chwili postaram się odseparować webserver od reszty istotnych usług.
  •  
    Подякували за цей пост: DrewUA