ТРМ в Хмельницькій області

Автор steyr22, Жовтень 16, 2011, 20:45:28

Попередня тема - Наступна тема

SFC

пипец... :woohoo:

Владислав, ну накуя ты мне позволил накрутить рейтинг, да еще и аппаратными средствами? :lol:  :lol:  :lol:

хоть бы разграничивали понятия аппаратных и программных средств...  B)

пысы. здесь есть люди, с которыми я иногда вступаю в полемику. но полемика профессиональная. назвать таких людей дилетантом у меня язык не повернется. к примеру, это hdtvukraine. приношу извинения тем профи, ники которых не вспомнил.  
  •  

sergioo

SFC, Ваш предыдущий ответ подтверждает правило. Когда нечего ответить собеседнику, цепляются за его слова.
Каждый участник этого форума сделает соответствующие выводы по этой дискуссии.
Если моя информация будет полезна хотя бы одному участнику форума, то значит что я не зря потратил время.  
  •  

SFC

хорошо. нарвался!

ваши сообщения просто тупые. и я вас, безусловно, тычу носом в эту тупость!!!

а чем же еще можно ответить на тупость? неужели тоже тупостью??? не дождетесь! :evil:  
  •  

Lawyer

SFC, тебя хлебом не корми, но дай побуйствовать :D  
  •  

admin

•  

pavlo_r

Цитата: "admin" post=8101мощности передатчиков в Хмельницком лицензионные, настоящих никто не знает

высоту 105 не знаю, если кто то обфоткает высоту Хмельницкого РТПЦ то можно поразмышлять
Скинув на адмінську пошту кілька фото з Хмельницького, правда старих (там є дата), але я не став різати якість, тому можна щось роздивитись. Шкода, що оптика в мене нікудишня((((  
  •  

vital-fm

Я в Тернополі, недалеко від ЖД вокзалу на деген приймаю час від часу 103.1 з Хмельницька, це хіба означає, що вони з більшою потужністю мовлять ніж заявлена?
Чесне слово дитячий садок.
Влад вже писав вище умови вдалого прийому.
Тим більше прикладів більшої потужності ніж в ліцензії не побачив - переважно меньша.
П.С. А ще вночі, а в добру погоду і зранку,  вдавалося виловити 91.3 з Чернівців з їх 0.1.
Це я до того що приймач на підлозі не є показником збільшення потужності
П.П.С. В подальшому обговоренні участі не приймаю - не профі в технічних тонкощах.  
  •  

pavlo_r

Цитата: "vital-fm" post=8118Я в Тернополі, недалеко від ЖД вокзалу на деген приймаю час від часу 103.1 з Хмельницька, це хіба означає, що вони з більшою потужністю мовлять ніж заявлена?
Я 103,1 з Хмельницького, слабенько чую на Деген завжди коли на село до батьків приїжджаю (Львівська обл)  
  •  

RadioS

Я також частенько  помічав в тернопільській обл 103.1 з хмельницького, а ще коли туди їду(тер обл.) рівненське радіо 24 тягне аж до збаража.  
  •  

vital-fm

В себе в селі частенько виловлюємо Рівне, дещо з Чернівців і Хмельницька та Волині.
На деген навіть раз 105.9 з Горішньої Вигнанки ловив, але місце треба було шукати.  
  •  

steyr22

103.1 майже постійно можна прийняти,91.3 уже тяжко піймати(super заважає),101.8 теж можна піймати.
Теребовля  
  •  

admin

Цитата: "pavlo_r" post=8117
Цитата: "admin" post=8101мощности передатчиков в Хмельницком лицензионные, настоящих никто не знает

высоту 105 не знаю, если кто то обфоткает высоту Хмельницкого РТПЦ то можно поразмышлять
Скинув на адмінську пошту кілька фото з Хмельницького, правда старих (там є дата), але я не став різати якість, тому можна щось роздивитись. Шкода, що оптика в мене нікудишня((((

дякую за фото
там десь на 140(?) метрів видно 2 системи
одна 6 дипольна як раз у сторону Волочиська/Тернополя, мабуть Наше
інша наче 4 диполя Кванту - у сторону Вінниці
ще є одна система трохи вищі за антену РРЛ справа, наче Квант 4(?) диполя десь на південь...мабуть звідси Супер

+одна система змішаної поляризації тесь деж там
добре видно на цій світлині

http://www.panoramio.com/photo/55635643  
  •  

vital-fm

steyr22
А 106.6 і 103.2 з Чернівців і 105.9?
Остання мала б йти добре, і як там звук вже виправили чи ні?  
  •  

admin

прийом у Теребовлі на який приймач? які антени?  
  •  

steyr22

105.9-стерео ї без ВЧ.
106.6,103.2,103.1,90.8 на роботі стерео+рдс,вдома-ввечері і до ранку стерео +рдс,вдень майже не чутно
101.8 інколи в стерео
решта румунів періодично.
Техніка:
на роботі(Теребовля):KIPO+телескоп,NOKIA N78.
Вдома:те саме+м/ц Pioneer xr-p500 з полячкою(напрям північ,на Лозову)горизонт-відкритий тільки схід  
  •