Рогатин

Автор kart, Березень 03, 2012, 12:55:04

Попередня тема - Наступна тема

orest

Цитата: Roman3101 від Листопад 25, 2023, 18:06:01Радіо Західний Полюс подали заявку на конкурс в Рогатині на 97.5 FM.Також заявку на цю частоту подала Львівська Хвиля.Перевага у Полюса як місцевого мовника.Але переможця визначить Нац.Рада.
Ви мене може не правильно зрозуміли. Я мав на увазі, що Західний Полюс на частоті 104.3fm з Івано-франківська не приймається. А не те що Полюс не подався на конкурс.
А так я сам за Західний Полюс, бо як я написав вище Львівська хвиля в Рогатині хоч не найкраще але приймається
  •  
    Подякували за цей пост: Roman3101

orest

Цитата: TV-Ukr від Листопад 25, 2023, 20:54:27А от Львівська хвиля ще не відновила мовлення в усіх містах, де воно відсутнє, тому в них менше шансів взяти частоту. Та й вище написали, що в Рогатині є прийом ЛХ зі Сколе, натомість немає прийому Західного полюсу з ІВФ. Але тоді мабуть було тропо, бо відстань від Сколе до Рогатина завелика.
Ні, це не тропо. Вонр приймається на постійній основі. Так це дивно, відстань велика і щей при потужності 30 вт.Десь протягом тижня зроблю відео.
  •  

orest

Доброго вечора. Внесіть будь ласка зміни в таблицю міста Рогатина.

Додайте прийом мультиплексів:
MX-1 з Микуличина
MX-2 з Микуличина
MX-3 з Микуличина
Доказ прийому цих мультиплексів є на відео у спойлері.
Spoiler
[close]
Умови прийому: Антена дицеметрова з підчилювачем swa 9999 знаходиться 6 метрів від землі, низька точка міста(скільки над рівнем моря не знаю), тюнер Q-150.

Також видаліть з таболиці міста Рогатина:
107.0 ,,Радіо Вежа" Івано-франківськ. Прийом (якщо його знайти) десь на 2.
105.2 ,,Наше радіо" Івано-франківськ. Прийом на 1.

Грудень 03, 2023, 23:52:28
Немає мовлення радіо Сяйво у Бурштині.

orest

Можна додати до історії мовлення у місті Рогатині:
2017(2016) -телеканал Захід TV ретранслював телеканал National geographic.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

BanderaTV

Цитата: orest від Грудень 16, 2023, 23:36:55Можна додати до історії мовлення у місті Рогатині:
Він міг транслювати деякі програми з NatGeo (які могли бути завантажені з інтернету).
Це хіба обов'язковий факт?
  •  

orest

Це була саме ретрансляція.
1.Мовлення відбувалося без логотипу Захід TV.
2.Ретрансляція відбувалася цілодобово(без програм ЗахідTV) з заставками national geographick.
3. Зображення бралося з супутника. Коли був сильний дощ або сильний сніг передавач працював, але замість програм був текст ,,Немає сигналу".

admin

Цитата: orest від Грудень 16, 2023, 23:36:55Можна додати до історії мовлення у місті Рогатині:
до історії мовлення - ні
а сюда https://ukrtvr.org/trk/649
можна
  •  
    Подякували за цей пост: orest

Roman3101

Сьогодні 27 грудня запустили тестове мовлення на 97.5 в м.Рогатин (Західний Полюс).Мовлення поки не стабільне : передавач то працює то ні.Прийом сигналу на погану трійку але відстань по прямій до Рогатина 85 км.Приймав на землі.Приймач Tecsun PL-310. На даний момент мовлення є.

Roman3101

Прохання до Ореста перевірити наявність мовлення на 97.5 в м.Рогатин.
  •  

orest

Вибачте, але нажаль на даний момент мене немає в дома. Як буду обов'язково перевірю
  •  

JLingz

Так мовлення на 97.5 FM присутнє. Сигнал потужний не тільки в Рогатині але й в навколишніх селах.Щодо мультикомплексів що приймаються з Микуличина (35 39 49 канали) доречно в помітках вказати що прийом можливий в деяких районах міста. Щодо 30 тВК що з Франківська то погані новини проходить сигнал мінімальний з картинкою і звуком тільки в тих щасливчиків що мають дуже високо підняту антену( в моєму випадку 13 метрів) сигнал слабкий. Є хороша новина для тих хто хоче приймати MUX 7 в горизонтальній поляризації - з Львова 9 тВК потужністю 2000 Вт сигнал хороший але враховуючи особливості рельєфу варто теж в помітках вказати що прийом можливий в деяких районах міста.

orest

•  
    Подякували за цей пост: Denis05ua

Vova.UA

Цитата: Roman3101 від Грудень 27, 2023, 20:03:43.Прийом сигналу на погану трійку але відстань по прямій до Рогатина 85 км.Приймав на землі.Приймач Tecsun PL-310. На даний момент мовлення є.
Де ви приймали на такій відстані? Я вчора в жидачівському районі щось нічого не зловив, а це десь 35 км приблизно було...
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Roman3101

Цитата: Vova.UA від Грудень 31, 2023, 14:45:39Де ви приймали на такій відстані? Я вчора в жидачівському районі щось нічого не зловив, а це десь 35 км приблизно було...
Приймав у середу вечором 27 грудня.В цей день почалось мовлення на 97.5 FM.Також був прийом в четвер зранку 28 грудня.Але пізніше сигнал пропав.Шумить 97.5 у мене від четверга.Поряд на 97.0 стабільно на 4 приймається Ностальжі зі Львова(хоча відстань до Львова 125 км по прямій).Постійно на тверду 4 приймаю Kiss FM Львів.Весь секрет стабільного прийому це мабуть розташування:с.Ясень Калуського р-ну знаходиться на висоті 592 м. над рівнем моря.Сигнал на 97.5 минулої середи приймався стабільно на 3 бали.Від четверга сигналу на 97.5 не спостерігаю взагалі.Можливо мовлення ведеться з сильно зниженою потужністю ?
  •  
    Подякували за цей пост: Vova.UA, orest

orest

Немає мовлення радіо Західний Полюс в Рогатині. Попрацювали 2 дня і досить. Доречі передавач стоїть на вежі по вулиці Мухи 1. Потім зроблю фото.
Дивне рішення тому, що це низ міста і антени стоять на середині вежі.
  •