Рогатин

Автор kart, Березень 03, 2012, 12:55:04

Попередня тема - Наступна тема

admin

ОК, відновив. Але Бережани залишив "східна частина міста".
  •  
    Подякували за цей пост: JLingz

orest

Немає мовлення радіо Західний Полюс в Рогатині приблизно з вчора ввечері
  •  
    Подякували за цей пост: admin

orest

Мовлення радіо Західний Полюс відновлено
  •  

orest

Відредагував трохи таблицю Рогатина:
1. Забрав радіо П'ятницю з Івано-франківська, бо прийому немає взагалі, навіть на рівні шуму
2. Додав радіо Надвірна ФМ з Микуличина з поміткою "Слабкий сигнал". Приймається ця частота в Рогатині доволі добре, на 3-4 бала. Так, це дивно відстань майже 130 кілометрів, але через велику висоту над рівнем моря гори Рокита Велика, на якій знаходиться вежа в Микуличині, прийом дуже добрий. Прийом кращий, для розуміння, ніж на  100.9 та 103.0 з Івано-франківська. Якщо потрібно можу записати відео прийому цієї частоти
  •  
    Подякували за цей пост: Roman3101

W.Boitshuk

Цитата: orest від Серпень 29, 2025, 11:58:00Відредагував трохи таблицю Рогатина:

Додав радіо Надвірна ФМ з Микуличина з поміткою "Слабкий сигнал". Приймається ця частота в Рогатині доволі добре, на 3-4 бала. Так, це дивно відстань майже 130 кілометрів, але через велику висоту над рівнем моря гори Рокита Велика, на якій знаходиться вежа в Микуличині, прийом дуже добрий. Прийом кращий, для розуміння, ніж на  100.9 та 103.0 з Івано-франківська. Якщо потрібно можу записати відео прийому цієї частоти
Південний напрямок від Рокити Великої, відстань 10-12 км, потужність сигналу жахлива, прийому на 106.0, майже нема.
  •  

Roman3101

Цитата: W.Boitshuk від Серпень 29, 2025, 12:13:30Південний напрямок від Рокити Великої, відстань 10-12 км, потужність сигналу жахлива, прийому на 106.0, майже нема.

А де саме , в якому населеному пункті приймаєте сигнал 106.0 ?
  •  

W.Boitshuk

Цитата: Roman3101 від Серпень 29, 2025, 12:42:32А де саме , в якому населеному пункті приймаєте сигнал 106.0 ?
Косівський район, Акрешори.

orest

Цитата: W.Boitshuk від Серпень 29, 2025, 13:17:07Косівський район, Акрешори.
В радіо часто бувають всякі "аномалії". В вашому випадку, я думаю, Рокиту Велику перекриває якась гора, яка є перед вами, але факт залишається фактом в Рогатині прийом цієї частоти присутній

Roman3101

Цитата: orest від Серпень 29, 2025, 14:06:49В радіо часто бувають всякі "аномалії". В вашому випадку, я думаю, Рокиту Велику перекриває якась гора, яка є перед вами, але факт залишається фактом в Рогатині прийом цієї частоти присутній
В моєму випадку прийом Надвірна FM на 106.0 неможливий через дві завади. Перша завада - на 106.0 завжди приймається на 3-4 бали Наше Радіо з м.Львів (відстань по прямій більше 120 км). Друга завада - в сторону Микуличина розташована ціла хвиля високих гір. Моя локація гірське с.Ясень , Калуський район .
  •  
    Подякували за цей пост: orest

pati

Цитата: W.Boitshuk від Серпень 29, 2025, 12:13:30Південний напрямок від Рокити Великої, відстань 10-12 км, потужність сигналу жахлива, прийому на 106.0, майже нема.

Судячи з фотографій антена напрямлена на Надвірну -Івано-Франківськ. А на Акрешори сама вежа заважає прийому.