Золочів

Автор Radio_2019, Грудень 04, 2020, 07:31:50

Попередня тема - Наступна тема

Radio_2019

На 89.9 у Золочеві новий RDS:
Zolochiv / prosto / kosmos:) ***** Pop Music + RT: Zolochiv FM + PI Code: 6089 + AF

Було:
Zolochiv / Tel 067 / 1089900 / 89,9FM ***** Pop Music + RT: Zolochiv FM + PI Code: 6089 + AF
Слава Україні! Героям слава! 🇺🇦
  •  

Radioraptor

•  
    Подякували за цей пост: Vova.UA, DVB

admin

•  

SzymonPL

Full RDS:
ZOLOCHIV / 89,5FM / RADIO / RIDNOGO / MISTA ***** PI Code: 6095
  •  
    Подякували за цей пост: admin

admin

їхню антену на фото я так і не розгледів, а от диполі на ребрі під верхнім майданчиком наче спрямовані на схід то мабуть або 102.8 або 89.9
  •  

vital-fm

DVB

•  

admin

•  

JohnTitty

Золочів чутно на сході Львова, але слабенько трохи. Радіо "шипить". На багатоповерхівках напевне краще ловить.

SzymonPL

89.5 Zolochiv FM - PTY: Pop Music

Radio_2019

Оновлений RDS на 89,9 у Золочеві:
SMAK FM ***** Pop Music + RT: Reklama: +38 077 440 55 55 ONLY TASTY Hits ***** PI Code: E24D

Було: SMAK FM ***** Pop Music + RT: SMAK FM - 89.9 FM ***** PI Code: E253 + AF: 92.1 93.7.
  •  
    Подякували за цей пост: SzymonPL

Radio_2019

RDS на 89,9 у Золочеві:
SMAK FM + RT: SMAK FM - Best Music + AF

Було:
SMAK FM ***** Pop Music + RT: Reklama: +38 077 440 55 55 ONLY TASTY Hits ***** PI Code: E24D + AF: 92.1 93.7
  •  
    Подякували за цей пост: admin, corazon

admin

Щось мені мало віриться у це...
ЦитатаУ зв'язку з проведенням технічних робіт із демонтажу вежі, пошкодженої внаслідок ракетного удару, Національна рада погодила ТОВ «ЗОЛОЧІВСЬКА ІНФОРМАЦІЙНА АГЕНЦІЯ», м. Золочів Львівської обл. (ідентифікатор медіа в Реєстрі суб'єктів у сфері медіа L11-01732), тимчасове, до 03.02.2026, припинення мовлення на частоті 89,5 МГц у м. Золочеві Львівської області.
хтось знає більше? Бо у Золочіві навіть вежі як такої немає. Може водонапірна або ще якась. Я взагалі не можу знайти якісь дані про цей ракетний удар.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

pavlo_r

Проїздив в кінці січня через Золочів, бачив щось подібне на FM-диполі на водонапірній вежі (видно з об'їздної). Ймовірно це і є згадана на сайті Тернопільська 14. Про ступінь пошкодження чи наявність мовлення на 89,5 в той час судити не можу, не роздивлявся, не перевіряв
  •  
    Подякували за цей пост: admin, corazon