Колишня всеукраїнська радіомережа Мелодія

Автор 9880, Вересень 23, 2011, 21:39:59

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

І довго ще з тим радіо "Тернопіль" будете...
Там дві ліцензії, в "Стильного" теж, а в "Мелодії" одна.  
  •  

vital-fm

Шось не пригадую щоб розбивали. Об'єднували - так, а розбивати...
Владе, ти знову мене правильно зрозумів, я мав на увазі мовлення по одній ліцензії, в одному місті, на різних частотах.
Короче кажучи Луцько-Підгаєцьку ситуацію.  
  •  

pavlo_r

Цитата: "belov" post=7982а ну подивіться сюди, на рядок "позивні"

http://nrada.gov.ua/ua/derzhavniyreestr/Movniki/VsikompaniyivregionaljnomurozrizipooblastyahUkrayini/Ternopiljsjkaoblastj/RadioTernopiljTOV.html

Позивні    ",,4u" (ФОЮ), ,,Мюзікрадіо"", ",,Радіо Шарманка""

Або сюди

http://nrada.gov.ua/ua/derzhavniyreestr/Movniki/ZagaljnonacionaljniMovniki/ZagaljnonacionaljniRadiomovniki/TRKKlasTOV.html

Позивні    "Перец fm, Стильное"
A от "Західній столиці" прописати подвійні позивні (ЕКО Радіо, FМ Галичина) не захотіли  
  •  

vital-fm

Від подвійних і т.д. позивних активно намагаються відмовитись.
А взагалі-то різні склади нацради по різному рішення приймають.  
  •  

admin

проплатять як треба і усе буде гаразд  
  •  

vital-fm

Я так зрозумів 91.0 у Черкасах і 101.3 у Житомирі скоро на конкурс виставлять чи як?
Якось у рішенні 2477 розмито про ці частоти, а я так зрозумів рішення суду було не на користь "Мелодії".  
  •  

admin

а міста то різні))))

вул. Словацького, 12, м. Луцьк, Волинська обл.
105,5 МГц
1,0
м. Луцьк та Горохівський, Ківерцівський, Луцький, Рожищанський райони

с. Підгайці, Волинська обл.
102,4 МГц
0,1
с. Підгайці

;)

щодо внесення частот 101,3 МГц у м. Житомирі, 91,0 МГц у м. Черкасах, 106,6 МГц у м. Чернівцях - хз, мабуть залишуться окремою ліцензією  
  •  

vital-fm

Міста то різні, а в Луцьку 102.4 то чути.
91.0 і 101.3 мовчать, там якась судова тяганина, а 106.6 в Чернівцях взагалі цілодобова.
Невідоме тільки рішення суду.  
  •  

admin

ЦитатаМіста то різні, а в Луцьку 102.4 то чути.
а ось на це вже начхати.  
  •  

admin

стоп
а з якого це дуба мелодії потрібно додати частоти
"доповнення додатків  частотами 101,3 МГц у м. Житомирі, 91,0 МГц у м. Черкасах, 106,6 МГц у м. Чернівцях."

жирно не будет блин?  
  •  

vital-fm

Там по цих частотах якась судова тяганина була чи є, про це читав на proradio, але більше інформації ніякої.  
  •  

Lawyer

Отказали все-равно, чтоб с действующими станциями как Черновцы например не возникло споров  
  •  

vital-fm

А може вони в Чернівцях взяли 12 годин.  
  •  

sten

Цитата: "admin" post=8019стоп
а з якого це дуба мелодії потрібно додати частоти
"доповнення додатків  частотами 101,3 МГц у м. Житомирі, 91,0 МГц у м. Черкасах, 106,6 МГц у м. Чернівцях."

жирно не будет блин?
Эти частоты весят ещё с далекого 2005 года, там победителем на эти частоты НР признала Мелодию, а тогдашнее Радио 5, подала в суд, на якобы не честное опеределение победетелям именно по этим частотам. Только вот частоты 106,6 в Черновцах на том конкурсе не было, а тут она откуда-то всплывает.А теперь получается Нацрада вообще ни кому эти частоты решила не отдавать? И Вы считаете это справедливым?  
"Любое навязывание громадам механической унитарности, принудительных связей будет большой ошибкой, которая приведет только к сопротивлению, реакции, центробежности, или даст основу для новых междоусобиц"
Михаил Грушевский
  •  

admin

дайте решение суда почитать, я ничего не видел. и не вижу почему эти частоты должны уйти мелодии...  
  •