ТВі (2008-2019)

Автор дрон, Вересень 29, 2011, 11:07:35

Попередня тема - Наступна тема

admin

програми як ДОм-2 мають гарний рейтинг, що в Європі, наприклад в Італії вже 6 сезон скінчився, що в СНГ...
  •  

velychko.op

Цитата: "admin" post=24358програми як ДОм-2 мають гарний рейтинг, що в Європі, наприклад в Італії вже 6 сезон скінчився, що в СНГ...
та ще й учасникам там платять багато тому їх там не меншає... прикро що телевізор став маніпулятором розуму, в нашій країні зокрема
  •  

admin

усі так піклуються/хвилюються за інших...
як їм мізки промивають
не хвилюйтесь, усе гаразд, їх це влаштовує
  •  

oldman

Посмотрел я несколько дней этот обновлённый ТВи. Что-то он мне напоминает сектантский канал 90-х годов. И дизайном студии и манерой видения программ.
  •  

AlexFM

Та вы заколебали: свой/чужой/иной...  Ведете себя так, как несколько лет назад наша прыщавая власть вещала про Гонгадзе.... Я уже успел возненавидеть его мощи и в том числе жертв чернобыля...

Ну ненадо настолько мысли внедрять, что из-за этого хочется кого-то закопать....
  •  

velychko.op

Цитата: "oldman" post=24444Посмотрел я несколько дней этот обновлённый ТВи. Что-то он мне напоминает сектантский канал 90-х годов. И дизайном студии и манерой видения программ.
мене задовбує така кількість телемагазинів... а що дивитися .. УТ-1 чи Інтер?
  •  

yes111

Як на мене, закрийте ТВі - і за нинішніх умов про телевізор, як про джерело новин, можна буде практично забути. Залишиться хіба що Інтернет - і то лише доти, доки й там не "відрегулюють". На жаль.
Дякувати "Тріолану", у нас (Київ, Оболонь) у кабелі поки що йде. В аналоговому пакеті.
  •  

velychko.op

Цитата: "yes111" post=26064Як на мене, закрийте ТВі - і за нинішніх умов про телевізор, як про джерело новин, можна буде практично забути. Залишиться хіба що Інтернет - і то лише доти, доки й там не "відрегулюють". На жаль.
Дякувати "Тріолану", у нас (Київ, Оболонь) у кабелі поки що йде. В аналоговому пакеті.
і вам дякую ) я такої ж думки...
  •  

admin

кстати, мои поздравления ТВи с новым скандалом :)
  •  

yes111

Цитата: "admin" post=26116кстати, мои поздравления ТВи с новым скандалом :)

А можна з цього місця трохи докладніше? Тобто, чому саме Ви так радієте?
  •  

admin

Цитата: "yes111" post=26126

А можна з цього місця трохи докладніше? Тобто, чому саме Ви так радієте?
мое отношение к этому каналу известно
  •  

Если ты насчет скандала вокруг панели GFK Ukraine – то это проблема не каналов, а рекламных агентств - в обнародованной Кирносом инструкции – главный акцент на рекламных блоках
  •  

admin

Цитата: "***" post=26140
Если ты насчет скандала вокруг панели GFK Ukraine – то это проблема не каналов, а рекламных агентств - в обнародованной Кирносом инструкции – главный акцент на рекламных блоках
но ТВи должен был быть в плюсе
  •  

yes111

Цитата: "admin" post=26139мое отношение к этому каналу известно

Шановний Владе, жодним чином не хочу Вас образити. Але, коли я читаю Ваші пости, подекуди в мене складається враження, що Ви й партизана, який розклеює листівки, залюбки здали б поліції. Скажімо, за порушення правил розміщення реклами. А потім неабияк хизувалися б своєю принциповістю. Вибачте, якщо я помиляюся.
  •  

дрон

Цитата: "admin" post=26139мое отношение к этому каналу известно

Мені байдуже як зветься канал, на якому я можу бачити Марію Бурмаку, Мустафу Найема,
Юрія Макарова...
Мені байдуже як зветься канал, який транслює інтерв'ю на півгодини з Максимом Стріхою, принаймні...
  •