Тропосферне проходження

Автор E.v.g., Червень 25, 2009, 03:13:26

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Вчора думав, але там формат не той, мені здається що це якась із місцевих радіостанцій. І на Мелодії звучать джингили "Радіо Мелодія".
  •  

kopop

Хм якщо це не Черкаська Мелодія тоді я не знаю звідки йде 104.5. Чи то пірати?
  •  

vital-fm

dxman
98.8 - Кременчук.
102.2 "Крок радіо" Житомир.
Ігоре, а може йшов місцевий плейлист в Житомирі?
  •  

Ігор

Там був анонс ранкового шоу. Сумніваюся що це був місцевий плейлист. Треба було записати відео.
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=33703Там був анонс ранкового шоу. Сумніваюся що це був місцевий плейлист. Треба було записати відео.
А як те шоу називалося?
  •  

Ігор

Назву не пам'ятаю. Якщо ще раз буде запишу вiдео.
  •  

vital-fm

Ігоре, а музика тільки українська чи ні?
Може "Поділля центр", вони нонстопом люблять ставити музику.
Правда не 104.5 а 6 і 4.
  •  

Ігор

Була закордонна, спокійна. І між піснями чув тільки той слоган, і один раз почув той анонс, в якому я теж старався почути назву радіостанції.
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=33707Була закордонна, спокійна. І між піснями чув тільки той слоган, і один раз почув той анонс, в якому я теж старався почути назву радіостанції.
А це випадково не 104.6? Там є західна музика!
  •  

Ігор

На 104,6 в мене нічого не було, хотя мало бути Радіо 24.
  •  

vital-fm

Ігоре, назва ранкового шоу часом не Ранкові пташки?
  •  

VIT_LEV30

Цитата: "Гвоздецкий" post=33685В общем, крутил Kipo 409-й, Что принимается из Одессы, то принял: 70,52, 87,9, 89,0, 89,7, 90,2, 90,6, 91,0, 99,75 (УТ-1) и даже 91,8 (слабо), 106,0, что-то около 101,8, но не совпадало со 102,1 и 106,6 плюс еще Тирасполь 88,8 Шансон и 93,7 Дача. Причем многие станции даже на сложенный телескоп. Кстати, после полуночи сел густой туман, возможно, тоже повлиял.
Всё это принималось аж до 11 часов, правда после 10 сигнал постепенно становился слабее и слабее.
  •  

MrVlaDor

99.0 - Radio Nostalgie - Киев (384 км) - прием в обеденное время (13:26 по местному)!

http://www.youtube.com/watch?v=mIJ_k0vJ0a8

До пары к Ностальжи Радио Мелодия на 95.2:

http://www.youtube.com/watch?v=mSS1UT2AxO4

Ну и напоследок надо бы собрать всю троицу киевских станций, вещающих с горизонтальной поляризацией. УР 1 на 105.0 принимается и в данные минуты (сильнее чем 95.2 и 99.0), но у меня есть более интересная запись, сделанная в полночь:

http://www.youtube.com/watch?v=kddHjWm-EJA

QTH: г. Днепропетровск, Украина
Оборудование: Sony XDR-F1HD + Seeeduino v3.0 + XDR-F1HD Controller + 5 el. Yagi CCIR (гориз. поляриз., 10 м над землей в частном секторе)
Оборудование: Elad FDM-S3 + 2 х Airspy R2 + 5 эл. Яги (гор. пол.)
  •  

Ігор

Цитата: "vital-fm" post=33710Ігоре, назва ранкового шоу часом не Ранкові пташки?
здається що так. Воно з 7 до 10.
  •  

Гвоздецкий

Два часа назад на улице на карманный Mason слушал Мелодию из Одессы, а сейчас дома покрутил - весь диапазон забит турками. Удивляюсь, что на нижнем УКВ кроме 70,52 ничего нет.
  •