Тропосферне проходження

Автор E.v.g., Червень 25, 2009, 03:13:26

Попередня тема - Наступна тема

fmdxua

Сьогодні вдень добре приймалась Румунія на 90,8 МГц, 96,0 МГц і 98,7 МГц - із Campulung Moldovenesc -701 км. Зараз непогано іде Київ (307 км), Черкаси (181 км), Суми (150 км) і вперше Конотоп на 106,2 МГц (близько 205 км).
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

Ігор

Зараз на УКХ слухаю Гомель-Fm. Ще якусь приймав білоруську радіостанцію.
А також прийняв декілька Ур1. Нажаль частоти не знаю (аналогова шкала).
  •  

kopop

Зараз у Києві також є тропо, але зараз пробивається тільки 104.3(не вдається ідентифікувати через нестабільність сигналу) але не виключаю що це може буть БЦ.
  •  

vital-fm

fmdxua
А 106,2 часом не записували?
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=37548А також прийняв декілька Ур1. Нажаль частоти не знаю (аналогова шкала).
Цікаво,чи в Тетієві вже розпочалось мовлення УР-1?!
  •  

kopop

Тільки що ідентифікував 104.3, все таки це Радіо Нет з БЦ
  •  

Ігор

Я і забув про Тетіїв.

Продовжую крутити УКХ тюнер, прийняв "Нашу хвилю" з Білорусії. Радіо Рось. А тепер слухаю якусь програму про льотчиків що за радіо ще не ідентифікував.
  •  

kopop

Коли я проїжджав сьогодні повз вежу КФКРРТ то майже не побачив вежу тільки підніжжя тому що був густий туман, я подумав що сьогодні тропо, так і є!!!
  •  

Ігор

Закінчилася та програма, і тепер там мовить УР1, що то була за радіостанція?! Не знаю. І перевіряв телефоном порівнюючи УР1 з Києва, тоді ефір відрізнявся. Зараз навіть звук не відстає від УР1 на 105.
UPD:
Хотя може бути що я звіряв ефіри іншої радіостанції. А це УР1 просто УР1 з Києва.
  •  

Ігор

Все правильно, перевіряв я УР1, але в ефірі на УКХ було Радіо Голос Києва 18:10-19:00.
  •  

Vova.UA

Цитата: "Гвоздецкий" post=37507в Трускавце, ///
/// особенно - 100,6 - забивает весь диапазон.
Теж помітив. Приймаю 100,6 за 60км від Трускавця. Сигнал не є сильний, але дуже "гадить" на сусідніх частотах. Місцями навідь трохи дає перешкоди на 100,8.
А от Ретро на 100,4, яке я раніше при тропо приймав чисто, тепер йде з значними перешкодами.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Гвоздецкий

Добавлю к тому, что писал вчера о приеме УР-1 (стр. 70, пост 692), сегодня так же принимал те же частоты УР-1 около 18.10, была принята частота, вероятнее всего, Волочиск 68,72 - то же самое, что и на 67,7 - УР-1 и хмельницкое областное радио.
  •  

kopop

Радіо.нет проходить і досі (станом на сьогодні 07:40).
  •  

DeJar

Вчера был с приёмником возле моря. Впервые принял Россию на ФМ при тропо - 102.4 Казак ФМ. Весь список принятого вчера с 14:30 до 16:00 по киевскому времени:

89.3 DJ FM, Сімферополь (~310 км)
89.5 Шарманка, Севастополь (~290 км)
96.3 Radio Iasi, Iasi, Румыния (~260 км)
99.0 Європа Плас, Херсон (~140 км)
99.2 Мелодія, Миколаїв (~110 км)
99.4 Софія, Херсон
100.1 Європа Плас, Миколаїв
100.8 Радіо Рокс, Миколаїв
102.4 Казак ФМ, Новороссийск (~580 км)
102.5 Хіт ФМ, Херсон
104.1 Транс-М-Радіо, Крым, несколько передатчиков
104.1 Мегарадіо-Стильне Радіо, Миколаїв
104.6 Просто Радіо, Миколаїв
105.6 Авторадіо, Херсон
106.2 Наше Радіо, Херсон
106.4 Ретро ФМ, Миколаїв
106.7 Ретро ФМ, Херсон

Одесса, Degen 1103 / телескоп.
  •  

fmdxua

Вчера днем и вечером наблюдалось тропо в окресностях Полтавы. В основном все станции знакомые, но принято и несколько новых. Днем слышно было Румынию из  Campulung Moldovenesc  - 701 км на 90,8 МГц, 96,0 МГц и 98,7 МГц.
Звук во всех видеороликах - стерео.
90.8 MHz - Radio Iasi - Campulung Moldovenesc - 701 км .

http://www.youtube.com/watch?v=si-QBo8Ufcc
96.0 MHz - Radio Romania Actualitati - Campulung Moldovenesc - 701 км (ID на первых секундах).

http://www.youtube.com/watch?v=Z6NKPwxMkEE
Вчера вечером хорошее прохождение наблюдалось из Киева и Сумской обл.
Впервые принято на 105,5 МГц - Стильное Радио - Киев.
106.2 MHz - Экспресс Радио -  Конотоп (Сумская обл.) - 205 км (принято впервые, большая редкость слышать станции с данного направления, в интернете он-лайн вещания данной станции я не нашел, поэтому около получаса ждал рекламы для идентификации станции).

http://www.youtube.com/watch?v=zG9mrJsw73I
Сегодня утром впервые принял Стильное Радио на 107,3 МГц из г. Ромны (Сумская обл.) - 149 км и Радио Эра FM из Кривого Рога - 205 км.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •