Від сьогодні (1 червня), у місті почав мовити мх 7, тільки чомусь замість 12 телеканалів, працює 9 телеканалів. У мене прийом можливий також на кімнатну антену, проживаю від телевежі 800 метрів. Сигнал показує по шкалі всі 100 процентів, як на телевізорі, у якому встановлений приймач DVB-T2, так само і в приймачу Стронг 8500.
P.S. Якщо хтось радіє, що місто Новоград-Волинський переіменували на Звягель і це назавжди, я дуже хочу сильно засмутити цих людей. Місто у якому скрито подвійну рашиську сваститу, таку назву місцеві жителі ніколи не визнають, ZVягель. Тобто після закінчення війни, ми назву міста знову повернемо, бо Новоград-Волинський ніколи не мав ассоціацій з Росією. А те що там якась Екатерина 2, дала місту назву, це не повод повертати назву міста, яка ніколи не була в Україні, а була в Речі Посполитой (Польща). Якщо хтось любить займатись переіменовуванням, то чого до сих пір є такі міста Червоноград, Новомосковськ, Первомайськ, Южно-Українськ, і так можна далі можна перелічувати, які отримали назви при Советском Союзе, чого їх ніхто не чипає, а місто вдруг захотілось комусь переіменувати.
Якщо хтось забув, я хочу нагадати, що місто завжди мало ассоціацію з Великою поетесою Леся Українка, яка народилась саме в Новоград-Волинському, яке розташоване на березі Случ, а не в якомусь ZVягелю, і прожила у місті майже 7 років.