Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

admin

И то LTE 3 ITA в скрин не влез
  •  

Zheka

И это в то время, когда по больше части Украины можно найти только 3 GSM оператора  :dash:
Влад, ты на Wind перешел?
  •  

admin

На работе дали анлим (ну не совсем анлим, LTE вроде макс 4 гигабайта, дальше нормальный) но надо было перейти на wind. Реально  тройка лучше и в городе и за городом.

Отправлено из tapatalk

•  

ass1995

Цитата: Zheka від Травень 09, 2015, 13:22:18
И это в то время, когда по больше части Украины можно найти только 3 GSM оператора  :dash:
Я помню, когда мы в 2001 году впервые после покупки "UMC" приехали к бабушке в село и начали тестировать связь. Итог: у нас во дворе нормальный приём был только на чердаке.

В 2005 году впервые купили "DJuice" и очень приятно удивились, что он, отличие от "UMC" и "Джинс", нормально ловит.
  •  

Zheka

Цитата: admin від Травень 09, 2015, 13:56:55
На работе дали анлим (ну не совсем анлим, LTE вроде макс 4 гигабайта, дальше нормальный) но надо было перейти на wind. Реально  тройка лучше и в городе и за городом.

Отправлено из tapatalk
И какая скорость?)
  •  

admin

Пропорционально расстоянию от вышки, количеству абонентов, количеству стен и высоту от земли. Никогда не тестирования, но страницы и/о обновления у тройки были однозначно быстрее.

Отправлено из tapatalk

•  

pavlo_r

Цитата: ass1995 від Травень 09, 2015, 14:00:28
Я помню, когда мы в 2001 году впервые после покупки "UMC" приехали к бабушке в село и начали тестировать связь. Итог: у нас во дворе нормальный приём был только на чердаке.

В 2005 году впервые купили "DJuice" и очень приятно удивились, что он, отличие от "UMC" и "Джинс", нормально ловит.
В мене на селі першим більш-менш нормальним зв'язком був UMC. Стало можливо говорити на вулиці не піднімаючись на якесь дерево)))) Згодом підтягнувся Київстар. life:) довгий час навіть не подавав ознак життя. З того часу Київстар поставив ще одну БС і став працювати найкраще, life:) останнім часом навіть в приміщенні забезпечує повну шкалу сигналу, а МТС так і залишився на рівні UMC: хочеш говорити - виходь на вулицю.
  •  

velychko.op

ну з 2джі у нас повний порядок )))
  •  

Zheka

Цитата: admin від Травень 09, 2015, 14:04:05
Пропорционально расстоянию от вышки, количеству абонентов, количеству стен и высоту от земли. Никогда не тестирования, но страницы и/о обновления у тройки были однозначно быстрее.

Отправлено из tapatalk
А на каких частотах хоть?
  •  

admin

Аукцион был успешно завершен в конце сентября 2011 года, со следующими результатом:
800 МГц: выиграли по два блока Vodafone Италия, TIM и WIND TELECOMUNICAZIONI;
1800 МГц: выиграли по одному блоку Vodafone Италия, TIM, Италия 3;
2000 МГц: без предложенй;
2600 МГц: выиграли по 4 блока Италия 3 и Wind TELECOMUNICAZIONI; по 3 блока TIM и Vodafone Италия.

Судя по тому как тухнет сигнал в Тренто никак не 800МГц. Остаётся 2.6 ГГц.
  •  

Ігор

Може 800 МГц буде за містами?

Tapatalk

•  

admin

угу, а ще більш вирогідно що для "домашнього" інету але без проводів на хату.
  •  

Ігор

Може бути.
В лютому я їхав з Києва в Синяву, радіо тільки один чи два рази обірвало. Це на частоті 800 МГц 3G. Хотя знаю де є проблемні місця, і не думаю, що на частоті 2100 зможуть забезпечити таке покриття.

Tapatalk

•  

admin

Цитата: Zheka від Травень 09, 2015, 14:02:04
И какая скорость?)
Сегодня протестировал днем в 17:00 примерно.
Н+ 18,37 и 4,8 пинг 78
LTE 9,94 и 19,24 пинг 80. Видать крепко качали на LTE.

Отправлено из tapatalk

•  

pavlo_r

Був сьогодні поруч з головним офісом Астеліту у Львові (Личаківська 72). Заходити за три хвилини до кінця робочого дня і тестувати 3G у мене бажання не було, та й не мав я цього на меті, а от пошукати доступні мережі під їхніми вікнами хотілося. Ось що нашукало:

Звісно я спробував зареєструватися в life:) 3G, але не зважаючи на повідомлення, що реєстрація пройшла успішно, телефон продовжував працювати в GSM мережі. Тобто під'єднятися будь-якому номеру ця точка доступу не дає, що й очікувано, адже призначена вона суто для тестових пристроїв в салоні.
  •