Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

Zheka

pavlo_r, а в других местах Львова нет 3ж сети?
  •  

pavlo_r

Ні. Це тільки тестова точка доступу в фірмовому салоні, він же головний офіс у Львові
  •  

Focs

Цитата: pavlo_r від Травень 11, 2015, 21:39:04
Ні. Це тільки тестова точка доступу в фірмовому салоні, він же головний офіс у Львові

м. Львів, вул. Промислова, прийом 3G від Life:) є, в мережу не впускає.

•  

pavlo_r

Точно. Вулиця Залізнича теж є мережа. Походу увімкнули.
  •  

velychko.op

В мене прописує  KYIVSTAR LIFE MTS і UA 07
  •  

pavlo_r

•  

Focs

Гуцульська-Лисенка-Винниченка прийом Life:) 3G присутній.  mikhail, де проводився скан мереж?
  •  

pavlo_r

Городоцька, проспект Свободи, Ткацька (навпроти фабрики Світоч) і в мене вдома - мережа 3G є  :super:
Цитата: Focs від Травень 12, 2015, 22:54:19
mikhail, де проводився скан мереж?
Здогадуюсь, що десь на Волині. Здолбунів або Луцьк
  •  

Focs

Цитата: pavlo_r від Травень 12, 2015, 23:05:55
Городоцька, проспект Свободи, Ткацька (навпроти фабрики Світоч) і в мене вдома - мережа 3G є  :super:Здогадуюсь, що десь на Волині. Здолбунів або Луцьк
вдома це в Жовкві чи десь у Львові?
  •  

pavlo_r

Нагадали мені про Жовкву. Гарне містечко, але я там вже більше року не живу. У Львові звісно. Неподалік Високого Замку. Телевежа прямо в вікно мені світить, як кіловатами так і підсвіткою)))
  •  

Focs

Цитата: pavlo_r від Травень 12, 2015, 23:45:18
Нагадали мені про Жовкву. Гарне містечко, але я там вже більше року не живу. У Львові звісно. Неподалік Високого Замку. Телевежа прямо в вікно мені світить, як кіловатами так і підсвіткою)))
я звичайно перепрошую за повний оффтоп, але свого часу проживав також в Жовкві, там і провчився 9 класів ))) зараз живу на Лисенка, де Високий замок також світить в хату.

які шанси, що лайф дасть для тесту 3G тим, хто зареєструвався по номеру *444# в першу чергу?
  •  

pavlo_r

Думаю, що просто подарує по гігу і тим залишимось задоволені. Можливо, як і КС, обере якусь частину абонентів для тестів, але сумніваюсь, що це якось буде пов'язано з *444#
  •  

pavlo_r

Цитата: pavlo_r від Квітень 28, 2015, 15:27:18
А тим часом Київстар розгорнув 3G мережу в Броварах і Кам'янці-Подільському та проводить тестування. http://kyivstar.ua/dp-272/press_center_new/news/?id=51104

В порядке бреда. Писав я 28 квітня в Твіттері про тестування Київстару:

Що називається вгадав  8-) Цікаво чи в ще яких містах розгорнули мережу. Може хтось перевірити Київ чи наприклад Одесу або Харків?
  •  

velychko.op

ну я зараз в Луцьку... а у Здолбунові ТриМоб теж ловить...
  •  

zum

Цитата: pavlo_r від Травень 13, 2015, 01:53:33
Цікаво чи в ще яких містах розгорнули мережу. Може хтось перевірити Київ чи наприклад Одесу або Харків?
Харьков - 3G от МТС в метро, на улице только 2G и тримоб. Скорость 3g в метро 2-6 Мбс пинг 30-60мс.
  •