Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

sergiykovych

А як тоді виглядає тест 3G?   Це не своїм телефоном тестувати?
  •  

pavlo_r

В салоні стоїть стіл, до якого прикріплені кілька смартфонів і планшетів, які підключені до UMTS. Заходимо, беремо апарат в руки, запускаємо Speedtest, запускаємо якесь відео і тішимось результатами.
  •  

velychko.op

•  

Ігор

Полазити на своїх сайтах дозволяють?

Tapatalk

•  

pavlo_r

Я не ходив туди. Я і так знаю, що таке нормальний інтернет. Просто бачив відео з київського салону.  Заходити наче можна куди завгодно.
  •  

velychko.op

•  

Ігор

Сподіваюся, що це щоденний трафік, а не на місяць.

Tapatalk

•  

velychko.op

та де там .... щоденний це 50 мегабайт за 6 гривень.... за цей трафік за 89 грн я хіба шо буду робити спідтест і волати оди радості
  •  

Ігор

Я по дорозі на роботу,  50 спалю на радіо читання новин.

Tapatalk

•  

pavlo_r

В принципі 2 Гб на місяць, в тому режимі в якому я зараз використовую нет на телефоні, мені повинно вистачити. Та й ціна, якщо врахувати девальвацію, не така вже й висока, менше 7$. Але питання в тому, що мобільний інтернет я використовую або в дорозі (а там 3G ще скоро не буде) або на вулиці, якщо слухаю радіо онлайн. В інших випадках мені не до інтернету або ж я знаходжусь в зоні дії домашньої чи робочої wi-fi мережі. Наразі все зводиться до того, що мене жаба давить викладати 150 грн/міс. за послугу, яка мені фактично непотрібна, хоч і безперечно була б корисною. Це наразі, а там будемо бачити.
ПС. Майже оффтоп. Судячи по фото - хтось просто злив зворотню сторону стартового пакету, який піде в продаж після запуску 3G. Згадалося, що спочатку life:) продавав стартові пакети в компактних пластикових упаковках. Ось упаковка від мого пакету зразка 2007 року.
  •  

ass1995

У меня "Life" 2006 года в точно такой же коробочке с такой же обвёрткой.
  •  

Focs

Цитата: Ігор від Травень 16, 2015, 09:47:18
Сподіваюся, що це щоденний трафік, а не на місяць.

Tapatalk

Там написано "Пакет послуг/30 днів". Так що дива не сталося не станеться...
  •  

pavlo_r

А якого дива всі чекали? 1 гб за 15 гривень? Я б радив не поспішати з висновками. Якщо орієнтуватися на ЗМобівський роумінг від МТС - то цей знімок пропонує якісь дуже скромні пакети послуг. В того ж 3Моб тарифи привабливіше виглядають. Особисто я чекаю, що 3G інтернет буде йти просто додатковим пакетом послуг до тарифного плану, як зараз іде "Інтернет за копійку". Захотів — підключив. Захотів — відключив. Міняти тарифний план заради інтернету мені якось не дуже впирається.

ПС. Адмін спільноти в Facebook вже другий день віддувається від цієї картинки фразою "Це не офіційні тарифи". Припускаю, що міг мати місце і спеціальний злив, щоб подивитися на реакцію. Тим часом оператор обіцяє скоро всіх здивувати. Тож якщо на ринок викинуть саме цю пропозицію - всі міняємось в лиці і кажемо, що здивовані  :roll:

ППС. Почитав коментарі під постами. Ну там і твориться. Добре, що UKRTVR ніяких послуг не продає - інакше тут було б те ж саме  ;)
  •  

sergiykovych

Протестував швидкість 3G Лайф у Львові на Проспекті Свободи
  •  

velychko.op

Будущие пакеты услуг 3G-интернета для существующих абонентов Киевстар с сохрением остальных условий действующих тарифных планов:
1) 250 мб - 15 грн;
2) 500 мб - 25 грн;
3) 1000 мб - 40 грн;
4) 3000 мб - 99 грн.

http://red-forum.com

ця пропозиція мені більше подобається
  •