Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Цитата: admin від Травень 19, 2015, 12:28:46
з 3G важко злазити, на собі перевірено!!!
Певно, що так. На те і розраховую - подивитись наскільки він мені буде потрібен і чи варто брати варіант за 149 грн (не такі вже й великі гроші). Щойно Спідтест показа 8,26 на download, що дуже навіть не зле. Але це в мене вдома, і судячи по сигналу БС десь близько. Подивлюсь по місту, що буде.
Цитата: mikhail від Травень 19, 2015, 12:29:37
якщо я щось тестуватиму то це буде щоденний обсяг трафіку
Мені вчора 75 Мб щоденного трафіку вистачило на два тести швидкості і вивантаження скрінів в інтернет. Не сильно розженешся з таким об'ємом
  •  

velychko.op

то хай зроблять тариф без пакетних хвилин на інші мережі .... дешевше буде
  •  

pavlo_r

Можливо, але мене в S якраз і турбує мала кількість хвилин на інші мережі. Мала кількість трафіку теж непокоїть, але life:) - це мій основний номер і я часто дзвоню з нього на інші мережі.

Цитата: mikhail від Травень 19, 2015, 12:30:23
це ще й щоб цей гіг від лайфа забрати то треба переходити на їх елькі ескі

а) ніхто переходити не змушує
б) в умовах акції це чітко було прописано
в) зв'язок не може бути халявним*
*з 1 червня в нашій компанії підвищення тарифів - очікую шквалу коментарів, що ми зажрались
  •  

velychko.op

так ... а що з 1 червня? яке підвищення?
  •  

pavlo_r

Не зважай, тебе не торкнеться. Це я так, до слова про тарифи написав. Собівартість надання послуг зв'язку зростає, що не може не відбитися на тарифах.
  •  

pavlo_r

Трохи тестів по такому маршруту. Початок дороги - вул. Замарстинівська; кінець - вул. Залізнична.

Поки що можу сказати, що покриття в тому районі нормальне - сигнал майже завжди на всю шкалу. Телефон жодного разу не випав з 3G. Лише на вулиці Олени Степанівни ненадовго рівень сигналу став мінімальним, що й відбилося на одному з тестів.
  •  

Zheka

и много МБ на тесты ушло?
  •  

pavlo_r

Важко сказати точно. Менше сотні. Зараз на рахунку 1477 Мб. Було 1,5 Гб + 50 Мб, які нарахувало як добовий пакет (спочатку замовив, а тоді поповнив рахунок). Але я кілька разів виходив в інтернет, + телефон використовує трафік на фонові дані. Ну і по швидкості: у нас в офісі менеджер з крутішим телефоном ніж мій кусок пластику витискає download 18 Mb/s.
  •  

Ігор

Помучив в електричці Інтертелеком

Надіслано з мобільного

•  

Ігор

І Рокитне, але спочатку швидкість була до мегабіта

Надіслано з мобільного

•  

velychko.op

то той обєм воно розбиває на 30 днів і нараховує рівними частинами щодня?
  •  

pavlo_r

Ні, відразу весь. Обмеження тільки по трафіку, добових немає.
І щоб нас тут зовсім жаба задавила - ось вам лінк на халявний 3G інтернет в Польщі. Лоукост лоукостом, але ж НАХАЛЯВУ  :woohoo:
http://aero2.pl/Bezplatny-Internet/Informacje
  •  

pavlo_r

Дурне питання: помітив, що під час більшості (але не всіх) дзвінків, телефон автоматично перемикається на GSM-мережу. По завершенні розмови відразу ж повертається в UMTS. Якщо ж в налаштуваннях поставити wCDMA Only - то голосовий трафік іде без проблем. Цікаво - це в мене телефон "такий вумний" чи таке взагалі практикується для якихось цілей (напр. економія заряду батереї)?
  •  

velychko.op

Цитата: pavlo_r від Травень 20, 2015, 17:58:29
Дурне питання: помітив, що під час більшості (але не всіх) дзвінків, телефон автоматично перемикається на GSM-мережу. По завершенні розмови відразу ж повертається в UMTS. Якщо ж в налаштуваннях поставити wCDMA Only - то голосовий трафік іде без проблем. Цікаво - це в мене телефон "такий вумний" чи таке взагалі практикується для якихось цілей (напр. економія заряду батереї)?
коли користувався Укртелекомом і у мене стояв подвійний режим в мене він часто вилітав у Київстар ... довелося ставити один стандарт... а коли їхав туди де не було покриття тоді вже подвійний вмикав
  •  

pavlo_r

У мене 3Mob колись реєструватися в мережі відразу не хотів - падав на роумінг. Доводилось переводитись в режим UMTS або вручну вибирати мережу. При ручному виборі сигнал часто губився в під'їздах і телефон сигналізував про необхідність вибрати мережу.  Взагалі укртелекомівська мережа досить слабенька в плані покриття, навіть там, де воно повинно бути. Про під'їзди пишу різні, так як в той час працював на ремонті мережі і активно пересувався по місту. З life:) поки що на "білі плями" не попадав.
  •