Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Розгортають потихеньку. Кажуть, що в Тернополі, Одесі і Чернівцях теж місцями life:) 3G світить.
  •  

velychko.op

Цитата: pavlo_r від Травень 29, 2015, 21:03:28
Розгортають потихеньку. Кажуть, що в Тернополі, Одесі і Чернівцях теж місцями life:) 3G світить.
буде можливість ше потестую покриття ... якщо у рівне поїду чи як у луцьк повернуся....  спідтестити мені непощастило...  хотів підключити телефон до ноута але нокіа пс сюіт уже не працює... а вручну налаштовувати я забув як...
  •  

velychko.op

сфотографував це антенне господарство у здолбунові
  •  

Ігор

•  

AlexFM

Цитата: mikhail від Травень 31, 2015, 11:28:17

сфотографував це антенне господарство у здолбунові

В Николаевской области тоже достаточно таких "осиных гнёзд" ;)
  •  

velychko.op

нещодавно там ше чогось понатикували .... може 3джі може ні.... а взагалі  тут з самого верху київстар нижче лайф.... далі колись був білайн .. зараз там на великі консолі причепили якісь маленькі антенки...  ну а ще звідси йде піпл нет і вайфай хотспот інтертелекому.... може і сам інтертелеком теж
  •  

pavlo_r

Результати тесту life:) 3G
Через телефон Samsung S6102 (Androind 2.3.6, HSDPA)

Через модем Huawei E173 (HSDPA до 7.2 Мбіт)

Через телефон Lenovo A369i (Androind 4.2.2, HSDPA+)

Не на китайській пластмасі, а на нормальних телефонах спокійно витягують і 25 Мб/с., на власні очі бачив. В середньому по місту у мене швидкість коливається від 1,5 до 5 Мб. Якщо не палити мегабайти на спідтест - цього достатньо для комфортного користування інтернетом в телефоні. 
  •  

velychko.op

вчора підключив таки телефон до ноутбуку і підключився до інтернету ... наміряло мені 9 Мбіт
  •  

Focs

Посилання на Facebook Петра Чернишова.

https://www.facebook.com/peter.chernyshov/posts/10206567143248497
  •  

EndruS85

Порошенко розповів, коли в Україні видаватимуть ліцензії на 4G
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/poroshenko-rozpoviv-koli-v-ukrayini-vidavatimut-licenziyi-na-4g-432519.html
  •  

sergiykovych

Закінчилися 7 днів терміну на 300МБ 3G інету та вже і в 3G мережу перестало пускати. За ці дні пробував зрозуміти чи помітно краща якість голосу (дзвонив теж на 3G), але не помітив різниці.
  •  

velychko.op

те саме ... ну якшо ви дзвонили з 3джі на 2джі то краще бути і не повинно було
а HD Voice лише Київстар анонсував
  •  

Ігор

Надіслано з мобільного

•  

admin

•  

pavlo_r

То он,що воно таке «ковровое покрытие 3G»! Килимок тут (метро) - килимок там (аеропорт). Чекаємо на 3G від МТС у львівському метрО :wink:
  •