Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

У мене голос іде. На вихідні дзвінки (466 і інші). Для дзвінків іншим абонентам - недостатній залишок на рахунку, а вхідний дзвінок не маю з чого прийняти.Судячи по відгуках в їхніх групах - запустити мережу без багів їм таки не вдалося. Але думаю, що день-два і все відлаштують.  Якщо порівнювати в мене вдома - то life:) і КС працюють приблизно однаково, в місті тестити не буду. Єдине в чому я зайвий раз переконався - це те, що якість зв'язку life:) програє КС чи МТС - не більше ніж стереотип. Смайлик вже давно вийшов на їхній рівень, а МТС (у Львові) по якості EDGE (3G то нема) навіть перевершив.
  •  

Focs

Цитата: pavlo_r від Червень 08, 2015, 11:03:28
У мене голос іде. На вихідні дзвінки (466 і інші). Для дзвінків іншим абонентам - недостатній залишок на рахунку, а вхідний дзвінок не маю з чого прийняти.Судячи по відгуках в їхніх групах - запустити мережу без багів їм таки не вдалося. Але думаю, що день-два і все відлаштують.  Якщо порівнювати в мене вдома - то life:) і КС працюють приблизно однаково, в місті тестити не буду. Єдине в чому я зайвий раз переконався - це те, що якість зв'язку life:) програє КС чи МТС - не більше ніж стереотип. Смайлик вже давно вийшов на їхній рівень, а МТС (у Львові) по якості EDGE (3G то нема) навіть перевершив.

На мою думку голос може не йти на конкретній базовій станції, вдома також міг дзвонити і користуватися USSD запитами. Інтернет 2G у МТС і Тримоба у роумінгу того ж МТС просто жахливий, на Київстарі було набагато краще.

14:25

Ніби поправили, все поки працює нормально.
  •  

Vova.UA

Заміряв і я сьогодні зранку швидкість на КС. Прийшло смс, що мені надано 1000 мб на 3 дні. Правда - не знаю як ті метри узгоджуються з моїм тарифним планом... у мене їсть 1.5 грн в день за безліміт.
І ще - телефон більше гріється.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

sergiykovych

по вул. Максимовича, у квартирі так зовсім одна поділка Kyivstar 3G, і переключається на EDGE. На балконі 2-3 поділки з 5.   Лайф на цьому ж телефоні у квартирі 4 поділки і на балконі усі 5. Отож Лайф стартував із кращого покриття Львова
  •  

velychko.op

про покриття Львова судите по власній квартирі?
  •  

pavlo_r

У мене в квартирі нормальне покриття, але судячи по відгуках в соцмережах та від знайомих - якісно запустити та налаштувати мережу їм так і не вдалося. Більше скидається на поспішну реакцію на офіційний запуск life:)
  •  

Focs

Цитата: mikhail від Червень 09, 2015, 00:36:18
про покриття Львова судите по власній квартирі?

Особливість міста - старі польські та австрійські будинки, стіни в яких можуть бути до метра завтошки. Тому зразу помітно, чия мережа краще адаптована під місто.

Судячи із задекларованого покриття на оффсайтах, Київстар має менше покриття у Львові ніж Лайф.

Питав в знайомих, за Львовом Київстара майже нема, натомість Лайф є.
  •  

velychko.op

то як у острозькому замку був колись.... на вулиці все ловить прекрасно а от всередині замку звязок може зникати
  •  

pavlo_r

Спробуй на Високий Замок піднятися і поговорити по телефону. Коли знаходишся над всіма базовими станціями в місті - це виявляється не так вже й просто)))
  •  

Ігор

Конфліктують?

Надіслано з мобільного

•  

velychko.op

шановний абоненте 3джі+ швидкість вже доступна для тестування у вашому місті . прийдіть та зробіть свій спід тест у зоні тестування 3джі+ що знаходиться в магазині лайф за адресою луцьк , волі ,14

така от смс прийшла ))) як я зрозумів це ставиться в одному районі БС яка покриває незначну частину міста але дає можливість тестувати інтернет що я вже і робив тиждень два тому зі свого девайсу
  •  

Focs

Отаке щойно прийшло на Life:)

•  

velychko.op

це той самий гігабайт який отримують по реєстрації на *444ришітка? чи то просто для тестів?
  •  

pavlo_r

Не не той. Співробітниця ніде не реєструвалася і теж отримала на халяву.
  •  

Polyvko V.

З моїх трьох номерів LIFE теж на два прийшло.
  •