Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

Qolo

•  

velychko.op

в стилі вестей .... опасаютса питок со сторони украинских властей
  •  

asdef78

Цитата: mikhail від Липень 07, 2015, 21:44:40
в стилі вестей .... опасаютса питок со сторони украинских властей
ну если им верить то у нас на каждом втором столбе висит сторонник партии регионов (оп. блока), а на первом - распятый мальчик...  :lol: И самое главное. Они что реально думаю что сменив название они спрячут концы в воду. При желании можно раскрутить клубок и не такой... Но желания нет.
  •  

Radiostyle

Цитата: pavlo_r від Липень 06, 2015, 19:02:20
Не аналогічно. На Київщині МТС просить грошей, а на Львівщині вже комунізм і повна халява. Звідси виникає резонне питання: нафіга вони мені пропонують безкоштовно замовити те, що в мене і так на халяву, і чим я все одно не користуюсь.
Я тут собі думаю, що більше не буду брати телефонів на 2 сімки. Питання, яку сімкарту викинути при заміні телефону передімною навіть не стоїть.

Sent from my Lenovo A369i using Tapatalk
так і мені їхній інтернет нафіг здався,місяць типу безліму при ну дуже "високій" швидкості,потім без попередження коли термін спливає,хоч ти ним і не користуєшся,всі кошти з рахунку знімає,засирають пам'ять телефону тільки СМС!
Я б не сказав,що в нас у них прибуток надмірний,десь фіфті фіфті з Київстар,а останнім часом навіть вже Life почав його наздоганяти (МТС),а з їхнім 3 г + інтернетом по 40-60 мбіт/с.,то всі попепригують з МТС,і будуть вони в дупі сидіти!
  •  

pavlo_r

Radiostyle, не знаю як Київська область, а Львівська точно не регіон МТС. Абсолютний лідер у нас Київстар, другою сімкою у багатьох працює life:)
Ці спостереження підтвердились недавно і невеликою статистикою до якої я мав доступ.
  •  

velychko.op

по МТСу що можна сказати ... вони по ліцензії як прописано.... запустять якесь одне перше місто ... і все ... далі вони намагтимуться як і зараз здихатись бренду МТС ... з цим брендом у ЛЬвові 3 джі запускати там вони не будуть... це точно....  це я суджу по їх поведінці... не даром же до лого МТС додали напис Україна... хоча так зробили всі російські контори або ті які мають якийсь звязок з ними і розказують нам скільки вони вкладають в нашу економіку
  •  

pavlo_r

Пооффтоплю трохи. Це все фігня, що подописували слово «Україна», от прапор України на фасаді відділення Сбєрбанку Росії на площі Галицькій у Львові - це шикарно (як не забуду - зроблю знимку). Ще б портрет Бандери на вітрину виставили :lol:
  •  

velychko.op

Цитата: pavlo_r від Липень 08, 2015, 20:30:47
Пооффтоплю трохи. Це все фігня, що подописували слово «Україна», от прапор України на фасаді відділення Сбєрбанку Росії на площі Галицькій у Львові - це шикарно (як не забуду - зроблю знимку). Ще б портрет Бандери на вітрину виставили :lol:
сбербанк тоже ... думаєте так просто він в україні діє.... як то кажуть... совпадєніє нє думауу
  •  

pavlo_r

Зараз у Львові гроза, тому від гріха подалі відключив домашній роутер. Сиджу через life:) 3G роздаючи wi-fi зі смартфона. Ну що сказати? Задоволений!

•  

velychko.op

Цитата: pavlo_r від Липень 08, 2015, 23:49:24
Зараз у Львові гроза, тому від гріха подалі відключив домашній роутер. Сиджу через life:) 3G роздаючи wi-fi зі смартфона. Ну що сказати? Задоволений!

мій с5-00 підключений до ноутбука давав з лайфа 9 Мбіт )) увімкнуть київстар і його перевірю а так поки з опери міні трафік утікає добре .... приблизно 10 мегабайт на день.... при нормі 16 мегабайт на день... 500 Мб / 30 )) тариф київстар смартфон
  •  

Focs

Приїхав під замовлення з Китаю телефон Lenovo S90, під час тестів на Лайфі показав такі швидкості.

Spoiler
[close]

Тест з пінгом в 455 - це в мене був шейп 16 кб/с
  •  

pavlo_r

Повідомлення на правах флуду. Сьогодні моєму номеру life:) виповнюється 8 років. 

Sent from my Lenovo A369i using Tapatalk

•  

velychko.op

а де перевірити це??? бо от у мене номер з 2011 року а от татові подарували стартовий пакет ще у 2005 році .... спочатку він ним не користувався бо покриття не було , а тепер це основний номер.... до 2011 в мене номери змінювались
  •  

pavlo_r

•  

roger5000

сегодня в 8:52
В Тернополі запрацював 3G від
"Київстар" для всіх абонентів!
Після 00:00, 22 липня, 3G від
оператора "Київстар" запрацював
в Тернополі, Рівному, Івано-
Франківську та інших містах, в
яких проводився тест від 30