Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Що тільки зараз прийшло? Ще в листопаді минулого року йому цей код виділили і номери десь з початку літа у масовому продажу є. Хоча мені теж прийшла смска, що мій регіональний тариф призупинено, так як я покинув домашню зону, коли я тоді вже три дні як повернувся до Львова.
ПС. Те, що інформують про новий код - це добре. Не всі в курсі, що то life:) і коли щасливий власник номера з кодом 073 диктуватиме комусь свій телефон - ще буде змушений доводити, що номер точно в мережі life:)
  •  

vital-fm

А то ще на фенікс подумають.
  •  

asdef78

Цитата: mikhail від Серпень 12, 2015, 16:41:14
шо за тариф? нук явно це якийсь старий.... а старі міняти можна))) а хто сказав шо в Інгульську (Кіровограді перепрошую) не буде 3 джі? все буде .... рано чи пізно....
в Кіровграді буде... а от село Могутнє в 37 км від Кіровограда, де я зараз живу точно не буде 3 ДЖ... там ради 500 абонентів ніхто його проводити не буде...
тариф Вільний Київстар для планшета   
  •  

velychko.op

Цитата: asdef78 від Серпень 13, 2015, 08:40:20
в Кіровграді буде... а от село Могутнє в 37 км від Кіровограда, де я зараз живу точно не буде 3 ДЖ... там ради 500 абонентів ніхто його проводити не буде...
тариф Вільний Київстар для планшета
ну там через 5-6 років(((
  •  

ass1995

У меня "Киевстар" х :censored: й страдает в последние несколько месяцев. Сначала с момента запуска 3G он изменил правила использования Интернета: первые 50 МБайт в день шли на суперскорости, далее - на обычной. Было, в принципе, неплохо. Но месяц назад он снова изменил эти правила: первые 50 МБайт в день идут на суперскорости, далее у меня идёт 3 пакета по 50 Мбайт суперскоростного Интернета стоимостью 3 грн. И идут они в обязательном порядке, то есть, хочу я этого или нет, после окончания первых 50 МБайт на высокой скорости они обязательно сдерут 3 грн. на следующие 50 МБайт высокой скорости.

А с 27 августа они обещают опять сменить условия моего тарифного плана. И это при том, что в Украине действует Закон о запрете изменения тарифного плана для мобильной связи без ведома абонента. А у "Киевстара" что за чёс? Чё он мне постоянно меняет условия тарифного плана без моего разрешения?  :evil:
  •  

velychko.op

вони змінюють умови тарифного плану добровільно примусово.... смс хіба пришлють
взагалі я думаю вони хочуть аби на нові тарифи переходили.... а за якість треба платити .... вони навдміну від лайфа 3джі розгортають активно
  •  

pavlo_r

Цитата: ass1995 від Серпень 19, 2015, 17:56:07
И это при том, что в Украине действует Закон о запрете изменения тарифного плана для мобильной связи без ведома абонента.
Юристи, поправте мене, але наскільки знаю я - закон забороняє міняти тарифний план при зміні форми обслуговування з передплаченої на контрактну чи навпаки. Заборона змінювати умови тарифних планів без згоди абонента на сьогоднішній день може прирівнятися до смертного вироку всім невеликим провайдерам. Тим більше, що це було б порушенням прав компанії, як продавця послуг. Який абонент добровільно погодиться на підвищення абонплати? Без попередження міняти умови вибраного ТП не можна, але для зміни згода абонента не потрібна.
  •  

velychko.op

ну от воля та ж поступово ціни піднімає.... з 1 вересня замість 76 буде 83 гривні
  •  

asdef78

Мне "особенно" понравилось у Киевстара что теперь пакеты активируются автоматически... не заметил перебор трафика и плати двойной тариф или тройной... круто они придумали... по моему тарифу вместо 2,13 за 300 МБ в сутки я имею теперь 3,00 за каждые 100 МБ... немжожечко так подняли 
  •  

Djundich

КС вообще обнаглел до ужаса.
Я хоть и имею номер КС, но ну и его на фиг.
Хорошо что у нас в регионе практически не у кого нет КС, все массово на МТС и немного на Лайфе.
Как по мне, то сейчас интернет самый выгодный у Лайфа, а КС зажрался.
Любимые телеканалы: NewsOne, 112, Zik, Наш, КРТ.
  •  

velychko.op

а у лайфа те саме .... але вони не закривали на підключення старі тарифи і ще нема у них 3джі... а де і є... то не в межах міста
а до МТС навіть симпатії ніякої....
  •  

GMB

мтс - далеко не лучше, связь - желает лучшего, а интернет - вообще...
а вот Киевстар и мне меняет тариф: 1,75 грн/мин на стационарные, но можно сэкономить: пакет 30 мин за 10,63 грн.
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

pavlo_r

Цитата: mikhail від Серпень 21, 2015, 16:30:43
а у лайфа те саме ....  і ще нема у них 3джі... а де і є... то не в межах міста
Перепрошую, але ГА? А я чим тоді користуюсь, якщо у life:) нема 3G? І як зрозуміти «то не в межах міста»?
Київ, звісно дуже стар, і мережу розгортати почав активніше, але виграє у life:) зараз хіба що площею. По якості (судячи з відгуків по різних містах) далеко не втік. Крім того на life:) не було в 3G таких лаж з голосовими дзвінками, які спостерігалися в перші дні роботи мережі КС.
  •  

velychko.op

у Львові є то добре ... київстар от бере пригороди ... разом з містом Рівне запустили і Здолбунів а от якщо лайф у Рівному зявиться невідомо коли ... ну він і зараз є.... але не всюди .... то коли мені те все чекати
  •  

pavlo_r

Привіт, приїхали. Якщо глянути реєстр УДЦР, то в Астеліту вже зареєстровані БСки для райцентрів і невеликих сіл Львівської області (тих, що на трасах), де незабаром слід очікувати запуск. Приміська зона Львова Астелітом теж покрита, достатньо глянути карту, щоб переконатися. Прийде час і на Рівне. Думаю, що вже зовсім скоро.
  •