Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

velychko.op

ну глянути там на Одесу чи Дніпропетровськ ... не такі там площі покриті ....
  •  

Zheka

В Днепре покрытие 3Ж куда больше, чем нарисовали на карте. Сам убедился
  •  

Ігор

Лайф?

Надіслано з мого GT-S7262

•  

Zheka

Да, других там не было еще в то время
  •  

velychko.op

ну будемо вірити і чекати .... а де тойц реєстр подивитись? бо я на тому сайті нічого не знайшов
  •  

Djundich

Цитата: mikhail від Серпень 21, 2015, 16:30:43
а у лайфа те саме .... але вони не закривали на підключення старі тарифи і ще нема у них 3джі... а де і є... то не в межах міста
а до МТС навіть симпатії ніякої....
МТС по Закарпатью не может обеспечить нормальную работу разговора, а про интернет молчу.
Сколько раз звоню, в МТС с первого раза говорит что абонента на связи нет, со второго дозваниваюсь, спрашивал знакомых, у них таже фигня.
Любимые телеканалы: NewsOne, 112, Zik, Наш, КРТ.
  •  

Ігор

Колись і в нас було схоже, за часів UMC.

•  

velychko.op

а вони не то до продажу готуються чи то що....
  •  

Ігор

Ребрендинг

•  

Panek

3G вже працює у Луцьку! Просто перевірте підтримку 3G телефоном і користуйтесь якісним мобільним інтернетом. Оплата за умовами Вашого тарифу. Інфо про 3G: kyivstar.ua/3Gset або тел. 477*3
Glory to Ukraine!
  •  

velychko.op

Цитата: Panek від Серпень 28, 2015, 13:42:58
3G вже працює у Луцьку! Просто перевірте підтримку 3G телефоном і користуйтесь якісним мобільним інтернетом. Оплата за умовами Вашого тарифу. Інфо про 3G: kyivstar.ua/3Gset або тел. 477*3
так від сьогодні працює.... прикольно що в Луцьку той самий тариф який у нас за 95 то в регіон 2 за 40 ...
  •  

pavlo_r

Зареєструвався сьогодні в інтернет-помічнику МТС. Для цього потрібно було знайти холдер від сім-карти, щоб ввести PUK-код. В загальному нічого особливого там нема, але можна проглянути повний звіт по платежах і витратах за весь час життя номера. Сума мені сподобалася. З моменту активації номера (22 серпня 2010) я поповнив рахунок на 291.01 грн. Тобто за п'ять років компанія не дуже на мені розжилася. Враховуючи звідки в МТС-Україна ростуть ноги - це радує, але не дивує. МТС ніколи не був основним номером, тому і поповняється лише щоб не заблокували сім-карту. Шкода, що в life:) звіт можна подивитися лише за минулий рік, та й той формується помісячно. Цікаво було б глянути свої витрати на мобільний зв'язок протягом восьми років.
  •  

дрон

Telenor проиграл Украину: Норвежцы больше не будут влиять на "Киевстар"
Норвежский государственный телеком-оператор Telenor ставит точку в своих взаимоотношениях со скандальным партнером из Российской Федерации — "Альфа групп". Скандинавы дорого заплатили за отступление от своей стратегии — владеть только теми активами, в которых у них есть контрольный пакет. Но и называть победителем бывшего львовянина и основного совладельца "Альфа групп" Михаила Фридмана пока преждевременно

Подробнее:
http://delo.ua/tech/telenor-proigral-ukrainu-norvezhcy-bolshe-ne-budut-vlijat-na-ki-305021/ © delo.ua
  •  

pavlo_r

•  

pavlo_r

•