Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

ass1995

Кто-то знает, как на "Киевстаре" проверить дату последнего пополнения счёта?
  •  

ass1995

В общем, такая ситуация.

Сегодня днём к маме в киоск подошёл один человек, и попросил, чтобы она позвонила ему на телефон. Человек вроде бы знакомый. Она позвонила: первый звонок сбился, второй длился 12 секунд. Через некоторое время она обнаружила, что на счету осталось 42 копейки, хотя до этого вроде была приличная сумма на счету.

Сегодня вечером, когда я пытался проанализировать звонок, я обнаружил, что значок напротив первого звонка очень странный. Вот скриншот:

Обратите внимание на нижний значок. Сколько я не клацал сегодня вечером, такого значка я не получил, и нигде его больше не видел. Кто-то его видел когда-то на своем телефоне?

Что это? Глюк у телефона такой? Или это знак о том, что намеренно скатали деньги?
  •  

pavlo_r

1) ass1995, це звичайний номер Київстар, відповідно дзвінок на нього не може тарифікуватися за відмінними від стандартних тарифів оператора умов. Тому якщо кошти з рахунку пішли якось аномально - дзвони 5433, 466 чи 111 (в залежності від твого оператора) і залишай заявку на неправильну тарифікацію.
2) «значок» може означати, що завгодно, але його значення можна вичитати в інструкції до телефону. Зверни увагу, що він є тільки навпроти дзвінка який не вдався, отже це може означати відмінений абонентом виклик, або зайняту лінію.
3) можливо дзвінок кудись переадресовувався, але за це платить той, хто до кого дзвонять, а не той, хто викликає.
  •  

DVB

Там возможно дело не в значке, а в том что абонент был в другой стране или была включена переадресация на номер находящийся в другой стране. Номер принадлежит агенству Alpha Crew Ltd, занимающейся наймом моряков. Вполне возможно, что основной колцентр находится в другой стране. И все номера переадресовывают звонки из разных стран. Человек который просил, якобы, позвонить на свой номер, просто обманул вашу маму. Это точно не его номер.
http://www.seawork.ru/index.php?nma=forumd&fla=topic&forum=2&ids=674&page=28
http://ukrcrewing.com.ua/agency/alpha_crew
http://alphacrew.com/
  •  

krasaffcheg

Значок означает видеозвонок. И то,  что он автоматически был отклонен -  логично,  так как Киевстар не предоставляет услугу видеозвонков.

Номер телефона стандартный,  Киевстаровский.  Даже если на номере стоит переадресация,  переадресацию звонка оплачивает получатель звонка. Нужно выяснять у оператора,  что произошло.
  •  

Aschim

МТС сьогодні підняв вартість дзвінків в 3 рази (!!!) і навіть не попередив смс-кою.Тариф "Супер МТС 3D Нуль Український"
Life:), наприклад, в таких випадках завжди попереджав мене за тиждень-два до змін тарифу, та й не міняв так різко умови тарифу.
  •  

velychko.op

Цитата: Aschim від Вересень 01, 2016, 14:02:15
МТС сьогодні підняв вартість дзвінків в 3 рази (!!!) і навіть не попередив смс-кою.Тариф "Супер МТС 3D Нуль Український"
Life:), наприклад, в таких випадках завжди попереджав мене за тиждень-два до змін тарифу, та й не міняв так різко умови тарифу.
дурна політика в них .... таким чином змушуючи переходити на нові тарифи ....
  •  

Ігор

Так здорожчала ж електроенергія.
Імхо Водафон надає якісніше послуги ніж МТС. Інтернет радіо не обриває, оператор відповідає на протязі 5 секунд. Голосові послуги наче не відрізняються.
  •  

Ilya

Цитата: Aschim від Вересень 01, 2016, 14:02:15

Цитата: Ігор від Вересень 01, 2016, 22:00:34
Так здорожчала ж електроенергія.

Из-за чего перешел на Киевстар и это было 4-5 года назад: за 6-9 месяцев меняли 3 раза тариф без уведомления, влетев на сумму почти 100 грн. (по нынешнем меркам 500 грн) и было принято решение сменить оператора, о чем не жалею до сих пор. Такая у них политика и повышение тарифов электроэнергии никак не связано (мое мнение).
  •  

velychko.op

ну от київстар підтянув тарифи орієнтовно до 2 гривень в день....  ще старіші поробив взагалі драконівські... був у бабусі тариф .... за яким за 1,30 в день давали лиш 70 хвилин всередині мережі.... супер київстар називався... а ще рахунок не поповнили , потім поповнили але автоматично абонплату там не знімає, треба набирати там шось.... а бабусі то що .... нічого .... проговорила 50-70 грн... як? у випадку не зняття абонплати хвилина розмови між київстаром 0,75 грн ))) я не роздумуючи перевів її на тариф розмови ... поповнюю рвхунок лише перед зняттям абонплати і на рахунку грошей не тримаємо... малолі шо....

МТС той що водафон ... он передводафоновські тарифи теж підтянув... МТС 3ж Перрший маю на увазі... було 15 потім 20 а тепер 35 на місяць....  за те саме... і інтернету 500 Мб... про всякі 3Днулі годі і згадувати....

Лайф якось більш менш культурно.... закриваючи старі тарифи вони переводили на : Дзвінки всім і Смартфон 3ж.... з абонплатою 15 і 29 грн відповідно.... замість (наприклад) 5 гривень на місяць у тарифі лайф 25... і за ці 15 грн вони пропонують ... безлім в мережі і 30 хвилин на інших.... за 29 взагалі .... 100 хвилин на інших... 3 Гб інтернету.... і 100 смс...
  •  

koschkin

Хто знає позначення операторів мобільного зв'язку при пошуку мереж? А саме: що за оператор приховується під UA-O7 ? Знаю О1- МТС/Водафон, О3-Київстар, О6-Лайфсел він же life,він же Астеліт. Шукав в неті,ламаю голову,так і не найшов.
  •  

koschkin

Можливо UA-O7 це 3Мob (Utel) від Укртелеком? Цікаво,бо у Слов'янську знайшов при скануванні мереж UA-O7 3G.
  •  

pavlo_r

•  

velychko.op

255 07 це три моб.....  01 - вф  03 - кс... ще раніше  місця 02,04  займали велком і голден телеком )))  за 05 щось нічого не памятаю.... в 2005-2007 роках вони ще існували ... тому 06 отримав лайф  а 07 укртелеком
  •  

koschkin

•