Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

Гвоздецкий

Цитата: "Maksim" post=26609
Цитата: "mihaylin" post=25802Киевстар 15 числа всех кто был на тарифе "З нами краще" принудительно переводит на новый тариф "Большая семья". Без платы за соединение, но абонплата 66 коп/день и бесплатные 30 минут в день на сеть+билайн. Однако есть возможность позвонив по телефону, указанному в смс 477*20* - отказаться от этого перевода.
У меня у мамы тариф "з нами краше" они сами поменяли на "Большаю семья". Я отказался от "Большой семьи" они сначала прислали СМСку что тариф "З нами краще" останется, а через день опять стали присылать СМСки что переводят на "Б. семью" В общем я через день звоню 466 и от тарифа "Б. семья" отказываюсь. Достали, надо наверное звонить операторам
Тогда уже лучше отдать 10 грн. и перевести в тариф "Базовый" без абонплаты.
  •  

admin

Цитата: "ADV" post=26630Та звиздять вони! Нікуди МТС та київстар(під назвою котрого в Україні ховається росйський білайн) не підуть, краще вже європейські оператори тут працювали Т-мобайл чи Вудафон, Оранж....
Vodafonом я колись користувався
на супероператора не тягне
  •  

АДВ

Цитата: "admin" post=26640
Цитата: "ADV" post=26630Та звиздять вони! Нікуди МТС та київстар(під назвою котрого в Україні ховається росйський білайн) не підуть, краще вже європейські оператори тут працювали Т-мобайл чи Вудафон, Оранж....
Vodafonом я колись користувався
на супероператора не тягне
Владиславе,мтс та київстар теж...мтс одвічне булькання замість голосу,зірка одвічно ломить тарифи, а послуги працюють не завжди добре.
До речі,а як працює в Італії російський білайн,який там заникався під тм Вінд-Італі ?
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

admin

Wind в Італії для бідних
як Лайф в Україні

Vodafone та TIM як Київстар

3 без аналогів, хоча більше схоже на UTel
  •  

Ігор

Цитата: "admin" post=26643Wind в Італії для бідних
як Лайф в Україні
покриття і якість теж недуже?

Як в Італії покриття 3G?
  •  

admin

Цитата: "Ігор" post=26644покриття і якість теж недуже?
десь так

Цитата: "Ігор" post=26644Як в Італії покриття 3G?
3G до покриття подібному 2G як до луни рачки
частенько випадає у подорожі залізницею, у гірській місцевості немає
  •  

anatolij69

•  

bigtroll

МТС вчора подорожчав. Заморозка тарифів тривала 2 дні.
  •  

Ігор

Позвонив оператору Київстара щоб зробити заявку на покращення покриття, у відповідь почув що в мене його взагалі не має бути :blink:  :dry:
  •  

Гвоздецкий

Киевстар продолжает в том же духе или «Абоненты, стерегитесь!»
http://mabila.ua/posts/23692
  •  

Ігор

•  

Vova.UA

Біля Українського дому, де відбувається мітинг протесту проти мовного закону, зник мобільний зв'язок.

Про це повідомив депутат від "БЮТ-Батьківщина" Юрій Одарченко, якого цитує прес-служба БЮТ.

За його словами, зв'язок зник близько 19.00 і досі не з'явився.
На Європейській площі не працюють мережі всіх операторів мобільного зв'язку.
На думку Одарченка, це зроблено з метою позбавити можливість мітингувальників координувати свої дії.
Крім того, додав він, можливо, таким чином, влада хоче змусити людей швидше розходитися, оскільки вони не можуть зв'язатися зі своїми рідними та близькими.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

мельчает народ
и как это митинги 20 лет, даже 10 тому назад проводили?
Одарченко действительно одарённый
  •  

zum

Лучше бы его мозгом кто то одарил.....
  •  

Ігор

МТС відмазався
ЦитатаШановний абоненте! З 1.08.12 знижується вартість дзвінків іншим моб. операторам за межами регіону до 1,10 грн/ хв, в-ть дзвінків в мережі після використання безкошт.хвилин до 0,60грн/хв. Деталі:111-6-1
  •