Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Сьогодні перепрошив модем. Формально я залишився абонентом CDMA,  реально вже Інтертелеком. Зберігся старий логін і пароль, єдине, що в салоні ІТ прописали мій логін з додатком @cdmaua.net який не використовується з початку весни (був просто номер), а мені не сказали. Я хвилин 5 пробував різні варіанти авторизації,  перезагрузки модема..., поки не згадав про попередній логін.
  •  

velychko.op

в мене Інтертелеком є... і яким би він поганим не був.. всеодно по гігабайту в день ніхто не дає...
  •  

Ігор

•  

pavlo_r

Цитата: "mikhail" post=32432в мене Інтертелеком є... і яким би він поганим не був.. всеодно по гігабайту в день ніхто не дає...
За 5 гривень. Дорого. Але якщо нема альтернативи - згодиться. У мене тариф від CDMA залишився: 7 гривень день за повний безліміт. І це на швидкостях менше 1 Мегабіта. Коли на роботі доводиться вирішувати скаргу типу "низька швидкість, не більше 10 Мб/сек." відразу згадую свій домашній безпровідний, і що він у мене дорожчий чим ті 80 Мб/с., які повинні бути замість 10-ти
  •  

Ігор

В такому випадку їм можна дати покористуватися модемом від Київстар. Бувають такі дні що взагалі не пускає, а якщо пускає, то швидкість 50 - 70кбіт/с.
  •  

drezina

Чому, за 5 гривень вони тепер пропонують 2 гіга на день тобто тариф "Гіга-День 150" за 150 грн, щодня по 2 гіга, протягом місяця.
  •  

дрон

Власти хотят запретить анонимное использование мобильной связи
Украинцам хотят запретить пользоваться мобильной связью, не раскрывая информацию о себе. В Госслужбе спецсвязи разработали законопроект, в случае принятия которого правоохранительные органы смогут без решения суда получать информацию об абонентах. Более того, зная имя владельца мобильного номера, в милиции будут иметь доступ к данным о пользователях почтовых адресов и аккаунтов в соцсетях. Правозащитники называют инициативу наступлением на гражданские свободы, а операторы опасаются затрат на реформирование каналов продаж услуг.

Полностью здесь: http://www.kommersant.ua/doc/2015520

+ВИДЕО: http://vidgolos.com/176954-miliciya-matime-dostup-do-akauntiv-ukrayinciv-u.html
  •  

TAKIT

Цитата: "дрон" post=32448Власти хотят запретить анонимное использование мобильной связи
Украинцам хотят запретить пользоваться мобильной связью, не раскрывая информацию о себе. В Госслужбе спецсвязи разработали законопроект, в случае принятия которого правоохранительные органы смогут без решения суда получать информацию об абонентах. Более того, зная имя владельца мобильного номера, в милиции будут иметь доступ к данным о пользователях почтовых адресов и аккаунтов в соцсетях. Правозащитники называют инициативу наступлением на гражданские свободы, а операторы опасаются затрат на реформирование каналов продаж услуг.

А що ж у цьому ненормального?. Я, наприклад, лише "За". Окрім того користуюсь контрактним пакетом, ніяких незручностей не відчуваю. Боятись слід тим, у кого на анонімство совість не зовсім чиста.
А затрати якщо і будуть додаткові в операторів, то вони далеко не співрозмірні з їхніми прибутками...
  •  

oldman

Цитата: "TAKIT" post=32452А що ж у цьому ненормального?. Я, наприклад, лише "За". Окрім того користуюсь контрактним пакетом, ніяких незручностей не відчуваю. Боятись слід тим, у кого на анонімство совість не зовсім чиста.
Пример 1. Вы потеряли телефон или у вас его украли. Пока вы доберётесь до ближайшего сервисного центра компании что бы заблокировали номер (а для некоторых это 100-200 км), с вашего телефона, например, обкуренные малолетки, позвонят в милицию и сообщат о заминировании школы. Вы никогда не докажите, что звонили не вы.
Пример 2. Вы пришли в магазин покупать новый стартовый пакет или регистрировать уже имеющийся. Где гарантия, что недобросовестные сотрудники магазина,на ваши паспортные данные, не оформят ещё десяток номеров, которые потом будут продавать в несколько раз дороже.И где гарантия, что оформленный на вас номер, не будут использовать мошенники или криминальные элементы? Опять же таки, доказать что это не вы, будет очень сложно.

Не забывайте, в какой стране живём.
  •  

TAKIT

Но люди в мире как-то живут...
  •  

дрон

Цитата: "TAKIT" post=32454Но люди в мире как-то живут...

Дык, люди живут там, в мире, а мы здесь живем...
  •  

velychko.op

Цитата: "Ігор" post=32433А скільки він коштує?
Гіга День 100 і Гіга День 150  є такі тарифи... Гіга День-100... за 100грн на місяць отримуєш щодня по одному гігабайту трафіку... раніше користувався Адреналіном... то за ті ж гроші мав по 5 гігабайт на МІСЯЦЬ !!!
  •  

дрон

АМКУ может оштрафовать "МТС Украина" и "Киевстар" за завышение роуминговых тарифов
http://www.interfax.com.ua/rus/eco/118609/
  •  

sony

Тариф інтернет за копійку МТС
http://tv-digest.com/forum/topic/193-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%BC%D1%82%D1%81/page__gopid__6251#entry6251
коротка суть - за 10 грн замовляється 1000 МБ на 30 днів (без обмежень по днях з можливістю дозаказу) в наступних регіональних тарифах - «Супер МТС без плати за з'єднання та поповнень 0-25» (Вінницька, Житомирська, Київська та Черкаська області), «Супер МТС без плати за з'єднання та поповнень Український» (Львівська, Івано-Франківська, Тернопільсьа, Хмельницька та Рівненська області), «Супер МТС без плати за з'єднання та поповнень 0-25+» (Одеська область, а також Маріуполь, Новоазовськ і населені пункти Донецької області (Мангуш, Сартана, Старий Крим, Талаківка, Роза Люксембург, Самійлове і узбережжя Азовського моря від Урзуфа до Сєдового)), «Супер МТС без плати за з'єднання та поповнень 0-35 Дніпро» (Дніпропетровська область, а також Кременчук, Комсомольськ та Світловодськ)

для тарифів Супер МТС без плати за з'єднання та поповнень 0-35+ (Волинської, Миколаївської, Чернігівської областей, а також Конотопського і Кролевецького районів Сумської області), Супер МТС без плати за з'єднання та поповнень 0-35 Новий (Закарпатської, Запорізької, Харківської, та Чернівецької областей), Супер МТС без плати за з'єднання та поповнень 0-50 (Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Миколаївської, Рівненської, Харківської, Чернігівської та Чернівецької областей) - замовляється 1500 МБ на 30 днів (без обмежень по днях з можливістю дозаказу
  •  

дрон

"В Антимонопольном комитете (АМКУ) заявили, что могут признать "Киевстар" и МТС монополистами и ввести госрегулирование цен, если операторы не продолжат снижать тарифы. Эксперты считают выполнение угроз маловероятным — компании могут заблокировать в судах решения комитета, а АМКУ вскоре утратит полномочия по регулированию рынка связи. Вероятно, целью комитета скорее является привлечение средств в бюджет. Эксперты ожидают, что расследование закончится штрафами для компаний, которые могут достичь 2,1 млрд грн."(конец цитаты).

Полностью на: http://www.kommersant.ua/doc/2034299
  •