Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

дрон

Я сьогодні з півгодини не міг зв'язатися з Колцентром Київстара по лінії що виділена для роботи з координаторами мережі. За останні півроку це такий другий випадок, зазвичай там слухавку вмикають впродовж п'яти секунд.
  •  

Vova.UA

Отакий в мене зараз інтернет на Київстарі :dunno: . Чому Спідтест постійно пише, що я у Кіровограді )))

AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Ігор

Отримав таке смс повідомлення:
Цитата0 в мережі виходить за межі! Чекайте на Супер Інтернет з 15 грудня.
  •  

GMB

ЦитатаОтакий в мене зараз інтернет на Київстарі . Чому Спідтест постійно пише, що я у Кіровограді )))
у мене на Укртелекомі постійно Спідтест каже, що я у Кіровограді  :)
Цитата0 в мережі виходить за межі! Чекайте на Супер Інтернет з 15 грудня.
це на МТС?
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

Ігор

Цитата: "GMB" post=38728це на МТС?
Так
  •  

pavlo_r

Це результати мобільного інтернету life) (EDGE) через телефон в якості модема

Тест того ж сервера через Інтертелеком (CDMA EVDO Rev.A). Використовується зовнішня антена, до базової станції 10-12 км. Антена не в найкращому місці (будинки на лінії до БС)

Оновлено о 10:35:42
До речі, теж з Кіровограду тестив :)
  •  

oan

Кировоград потому что IP у таких провайдеров имеют местоположение Украина (без конкретного города), а Кировоград ближе всего к центру Украины.
  •  

pavlo_r

Не раз помічав в мережі "Одеко-Захід" у Львові, що місце знаходження визначається переважно як Львів і лише деяких випадках Черкаси, жодного разу не було Кіровограда.
  •  

Ігор

•  

oan

Цитата: "pavlo_r" post=38817Не раз помічав в мережі "Одеко-Захід" у Львові, що місце знаходження визначається переважно як Львів і лише деяких випадках Черкаси, жодного разу не було Кіровограда.

Может тогда сервера в Кировограде не было. Сейчас, кстати, в Черкасах нет. Может Черкасы и ближе к центру Украины, чем Кировоград.
  •  

oldman

Цитата: "pavlo_r" post=38817Не раз помічав в мережі "Одеко-Захід" у Львові, що місце знаходження визначається переважно як Львів і лише деяких випадках Черкаси, жодного разу не було Кіровограда.
Многие пользователи интернета от Интертелекома, тоже ломали голову, почему по IP их определяют как и из города Малая. И что за город такой в украине и где он. А оказывается, это была первая часть названия улицы Малая Арнаутская, в Одессе, где находится офис генеральной дирекции ООО «Интертелеком».
  •  

Ігор

•  

oldman

Цитата: "Ігор" post=39163red-forum.com/showthread.php?t=22237
Ну если бы всем областям сделали по 53 коп, то было бы нормально, а по 2,13 грн в день(66 грн в месяц), это многовато.
Вообще, это МТСовское раздиление тарифов по регионам - не порядочное отношение к абонентам. Так например, абоненты в Киевской,Одесской,Донецкой и ещё нескольких областей, пополняют счёт карточкой один раз и целый год разговоры внутри сети не тарифицируются, в других областях, абонент должен каждый месяц "кормить" МТС карточкой на 40 грн, что бы разговаривать по МТСу бесплатно. И что примечательно, чем беднее регион, тем больше оператор сбывает с абонентов денег.
  •  

Ігор

Мені не подобається те що інші області мого регіону будуть платити по 53 коп, а моя область по 1,06грн. Цікаво чому?!
  •  

mihaylin

Цитата: "oldman" post=39183тем больше оператор сбывает с абонентов денег.
Чем меньше народу в этом регионе пользуются МТС-ом - тем вкуснее условия тарифов будут для него придумывать.
Если народу итак много - знач и платите каждый месяц и говорите дороже других.
  •