Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

серж1906

интересно а сектор с 4 цифрой может быть?
Veni, vidi, vici
  •  

anatolij69

А что индекс 100 темы информирует? Раньше было 50 или 050 индекс темы. киевстар ничего не прописывает,в мтс адрес нас.пункта базовой станции,на лайфе,как писали индекс базовой станции.
  •  

pavlo_r

•  

admin

Хм, а что за вышечка на 45-й странице?
  •  

kopop

А що у ЛАЙФа на комбінаціях *160# і *161# ? У КС на першій комбінації час, а на  другій інформація про свій мобільний номер:)
  •  

bsa74

Комбинация на Киевстаре *477*50#
  •  

Mikemelins

в Киеве у Киевстара на БС 9292 есть "Kyiv". Больше нигде не встречал.
  •  

GMB

Цитата: "bsa74" post=41435Комбинация на Киевстаре *477*50#
Акція "новорічний подарунок" вже підключена - мне это ничего нового не сказало
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

bsa74

Комбинация на Киевстаре *111#-перевірка основного балансу
*114#-термін дії номеру
*112#,*115#,*118#,*119#-бонусний баланс або пакетні послуги (наприклад,SMS)
*117#-інформація про "Екстра гроші", *117*1#-замовити Екстра-Гроші.
*100*01*2#-дізнатися свій тариф.
*160# і *161#-перевірка точного часу і дізнатися свій номер,відповідно.
*781*2# - отключение интерактивного USSD при проверке счет
  •  

vital-fm

Дано: "Білайн" з нульовим рахунком, термін дії якого виходить 19 лютого, раніше використовували, тепер залишився резервним.
Київстар клуб, день народження номера 31 грудня.
Після використання номера 31 грудня, при наступній спробі поставити сімку в телефон помилка реєстрації.
Перший дзвінок оператору: "Номер розблокують протягом 24 годин" - безрезультатно, другий: "заблоковано через порушення правил використання телекомунікаційних послуг, в абонвідділ з паспортом".
Якщо "Київстар клуб" це порушення правил, то виходить -1 більш-меньш активна сімкарта.
  •  

bsa74

Позвони на 599 может комуто повезет (Киевстар). Звонок бесплатный.
  •  

vital-fm

Цитата: "дрон" post=41310Поповнюю в тарифі Білайн 29+ рахунок на 40 грн і отримую отакі пропозиції:

Я тільки з нового року в звичайному 29 отримую за поповнення на 5 гривень по 6000 на мережу і 1800 по Україні, перевірив по *112#, та й тих не використовую по повній +київстар клуб.
Зпочатку думав що це глюк, тепер думаю, наскільки довго в мене буде цей номер.
П.С. Завтра йду в ЦОА, вперті оператори ніяк мені не пояснять за що мій номер заблокували.
  •  

vital-fm

дрон, перевірте чи ще у вас 29+, на заблокованому/вже розблокованому старому пакеті теж був - тепер звичайний 29, видно халявщики перетрудились, втім всерівно.
Найгірше те, що я так і не дізнався за що заблокували номер, але як можу спостерігати київстар за свої ж бонуси блокує пакети.
  •  

дрон

Цитата: "vital-fm" post=41537дрон, перевірте чи ще у вас 29+

Дякую, щойно перевірив у "Особистому кабінеті" Білайна - тариф 29+.
Щоправда, ніколи не звертав увагу на графу: "Доплата за вхідні дзвінки". Зараз у мене там 0,0 грн. Дивитимусь тепер, чи щось там змінюється.
Від Київстара 3 дні тому отримав бонуси.
  •  

vital-fm

Там з інших мереж. Будьте обережні, доречі можна підключити київстар клуб, якщо не говорити в день народження, то хоча б відсоток від потраченного отримувати можна, якщо великий стаж номера.
  •