Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Дуже жахливий. Поповнив на МТС 10 грн, двзвоню куди треба і не хвлююся. Поповнив літом на діджус, і не знав що з ними робити?! За 1грн за хвилину сильно не наговориш.

Зв'язок в мене на МТС кращий ніж в Київстар. От тільки на тому тижні почав інтернет довго думати.

Ps. Тиждень назад був в діда, то баба розповідала що тільки і встигає носити гроші Київстару через абонплату.
  •  

GMB

а интересно - хоть в каком-то  более-менее дешевом тарифе абонплата превышает 40 грн. на Киевстаре? Не считая ХХЛ...?
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

Дед

Пользуюсь услугами МТС с незапамятных времён, с трубкой Бенефон стандарта 450 начинал. Перепробовал всех операторов для сравнения. На сегодня у меня и у всей семьи МТС, разговоры внутри сети бесплатно, на других операторов - 25 коп, ни каких ПЗС и абонплат (один раз в год необходимо пополниться на 35 гривен), связь в Киеве и области (на даче)-отличная! Хотя поддерживаю в рабочем состоянии карточку КС, жалко выбросить, как ни как 15 лет ей уже. Ну а самое дерьмо из опробованного - Лайф! (да простят меня любители этого "оператора").
  •  

kopop

От за що я ненавиджу МТС - ЩО там нав'язують автоматичний кредит (негативний баланс на рахунку,баланс на рахунку менше нуля грн.) одного разу так у мене було -19.79грн (мінус дев'ятнадцять гривень та сімдесят дев'ять копійок) при тому рахунок зразу блокувався до поповнення... А київстар такого не нав'язує,у мене всі знайомі на київстарі:)
  •  

Polyvko V.

Цитата: "Дед" post=43352Пользуюсь услугами МТС с незапамятных времён, с трубкой Бенефон стандарта 450 начинал. Перепробовал всех операторов для сравнения. На сегодня у меня и у всей семьи МТС, разговоры внутри сети бесплатно, на других операторов - 25 коп, ни каких ПЗС и абонплат (один раз в год необходимо пополниться на 35 гривен), связь в Киеве и области (на даче)-отличная! Хотя поддерживаю в рабочем состоянии карточку КС, жалко выбросить, как ни как 15 лет ей уже. Ну а самое дерьмо из опробованного - Лайф! (да простят меня любители этого "оператора").
Регіональний тариф " Вільний лайф Максимум Захід" раз на рік поповнення 10 грв.в мережі безплатно і якість нормальна! :super:
  •  

Ігор

Я раніше також не любив МТС. Підключився тільки для інтернету за копійку. Потім знизили тарифи, і він став основним тарифом.

А МТС приніс сусід, і він провалявся в мене пів року. Дивлюся пару днів залишилося пару днів до кінця активації. Перезвонив до нього, спитав що з ним робити? Він сказав що він йому не потрібний, я спитав дозволу його активувати. Він дозволив. Вже 2 роки ним користуюся.
Діджус залишив в іншому телефоні, для прийому.
  •  

Гвоздецкий

Цитата: "kopop" post=43354От за що я ненавиджу МТС - ЩО там нав'язують автоматичний кредит (негативний баланс на рахунку,баланс на рахунку менше нуля грн.) одного разу так у мене було -19.79грн (мінус дев'ятнадцять гривень та сімдесят дев'ять копійок) при тому рахунок зразу блокувався до поповнення... А київстар такого не нав'язує,у мене всі знайомі на київстарі:)
У меня такое было еще примерно году в 2006-м - на карточке SIM-SIM скачивал мелодии на телефон Motorola C257 и загнал в минус, было -5,24 грн. Больше с той карточкой ничего не делал. На то время использовали Djuice, а на МТС перешли всей семьей, когда появился Супер, чтобы разговаривать бесплатно.
  •  

velychko.op

мало хто захоче міняти номер користуючись ним 12 років скажем. Або всі по роботі знають твій номер
  •  

Focs

Цитата: "Левандівка" post=43359
Цитата: "Дед" post=43352Пользуюсь услугами МТС с незапамятных времён, с трубкой Бенефон стандарта 450 начинал. Перепробовал всех операторов для сравнения. На сегодня у меня и у всей семьи МТС, разговоры внутри сети бесплатно, на других операторов - 25 коп, ни каких ПЗС и абонплат (один раз в год необходимо пополниться на 35 гривен), связь в Киеве и области (на даче)-отличная! Хотя поддерживаю в рабочем состоянии карточку КС, жалко выбросить, как ни как 15 лет ей уже. Ну а самое дерьмо из опробованного - Лайф! (да простят меня любители этого "оператора").
Регіональний тариф " Вільний лайф Максимум Захід" раз на рік поповнення 10 грв.в мережі безплатно і якість нормальна! :super:

Як на мене то Лайф у Львові має найгірше покриття. Сам 3 роки користувався тим що тепер називається "Вільний лайф Максимум Захід". Покриття жахливе, в багатьох місцях або невпевнений прийом або відсутність сигналу як такого. Живу в центрі міста в старому австро-угорському будинку, то поки над головою метрів 100 від будинку не поставили базову станцію, приходилося вибігати на балкон щоб порозмовляти, так як в квартирі просто вилітала мережа. Зараз користуюся Супер МТС без плати за з'єднання та поповнень УКРАЇНСЬКИЙ, трішки дорожчий аналог, зате задоволений всім.
  •  

pavlo_r

Я знаю місце у Львові, де в приміщенні вилітає МТС. Навіть два: перше кафе початку Личаківської, там підвальне приміщення, але Київстар з лайфом працюють, а МТС глухо; а друге - наш старий офіс в кінці Дорошенка. Туди навіть приходили спеціалісти з МТС, так як трубок у нас багато, і запропонували постсвити зовнішню антену і станцію-ретранслятор в приміщенні. З Лайфом в центрі Львова гуляю постійно - проблем із зв'язком не помічав. Хоча може що й пропустив.
  •  

Focs

Цитата: "pavlo_r" post=43388Я знаю місце у Львові, де в приміщенні вилітає МТС. Навіть два: перше кафе початку Личаківської, там підвальне приміщення, але Київстар з лайфом працюють, а МТС глухо; а друге - наш старий офіс в кінці Дорошенка. Туди навіть приходили спеціалісти з МТС, так як трубок у нас багато, і запропонували постсвити зовнішню антену і станцію-ретранслятор в приміщенні. З Лайфом в центрі Львова гуляю постійно - проблем із зв'язком не помічав. Хоча може що й пропустив.

Само собою що в центрі Львова чи іншого міста із стінами до 1,5 м товщини та чи інша мережа буде тут чи там працювати гірше. Не заперечую, рухаючись вулицями всі мережі приймаються на ура, а от тільки виїдь за місто, відразу видно яка мережа як приймається.
  •  

kopop

Тут багато цікавого про стільниковий зв'язок вконтактє //vk.com/mobile_ukraine
  •  

velychko.op

у нас на заході дійсно є Вільний Лайф... поповнювати треба 10 грн на рік якщо ви тільки на лайф дзвоните... ну і інтернет дешевий кому потрібно...
  •  

velychko.op

так. А для тих хто живе у Волинській, Тернопільській, Франківській і Чернівецькій областях діє тариф Лайф 25. Там все так само... тільки на інші номери по 25коп/хв. А візьму наприклад Київщину чи Одещину.. то там простий Вільний лайф... треба поповнювати на 40грн щомісяця... ще є тариф шалений день... вибирайте..

а так само... у Лайф 25 ще бонуси за вхідні
  •  

Zheka

Цитата: "Южный19" post=43428
Цитата: "Южный19" post=43424
Цитата: "mikhail" post=43422у нас на заході дійсно є Вільний Лайф... поповнювати треба 10 грн на рік якщо ви тільки на лайф дзвоните...
если я правильно понял, в этом тарифе предоставляется 3000 мин/мес для внутрисети?

Цитата: "mikhail" post=43426так.
вот
поэтому, "дійсно вільним" его трудно назвать, поскольку есть ограничение в 3000 мин.

ты действительно 100 часов в месяц выговариваешь или просто решил повыпендриваться?
  •