Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Тільки що інтернет на Київстар завантажував аж по десятій частині кілобайта под стулом
  •  

anatolij69

Всегда в таких случаях пробую выкл и вкл телефон. Особенно помогает ,когда когда меняете настройки или заказываете услуги у оператора.
Купил сыну (7кл) пакет  «Алё, квартал! Мой регион». Что приятно удивило,то 100 мин в сутки на операторов Киевстар,Билайн и 50 мБ инета на день. Опера мини под WAP настройками работает . Для просмотра сайтов и общения,почты хватает с головой. Но вот один раз пополнился на 40 грн и до конца года говорят .что не надо. Посмотрим.
  •  

Ігор

Цитата: "anatolij69" post=44310Всегда в таких случаях пробую выкл и вкл телефон.
довелося натиснути "rеsеt" на комп'ютері. І підключитися заново. Потім ті 1,6 Мб скачав за декілька хвилин.
  •  

velychko.op

Цитата: "anatolij69" post=44310Всегда в таких случаях пробую выкл и вкл телефон. Особенно помогает ,когда когда меняете настройки или заказываете услуги у оператора.
Купил сыну (7кл) пакет  «Алё, квартал! Мой регион». Что приятно удивило,то 100 мин в сутки на операторов Киевстар,Билайн и 50 мБ инета на день. Опера мини под WAP настройками работает . Для просмотра сайтов и общения,почты хватает с головой. Но вот один раз пополнился на 40 грн и до конца года говорят .что не надо. Посмотрим.
а у нас абонка 40 коп/день... а інтернет буде тільки за умови поповнення на 40 грн і більше щомісяця... так що даром він мені треба... на інші номери краще не дзвонити 1,25 грн/хв... тоді як у мому регіоні для східняків 0,49грн/хв
  •  

Viper2101

Интернет на диджус еле дышит днём.
  •  

velychko.op

як я з Укртелекома сижу в інтернеті у мережі Киїастар швидкість помітно нижча
  •  

Djundich

Цитата: "mikhail" post=44350як я з Укртелекома сижу в інтернеті у мережі Киїастар швидкість помітно нижча
Вы про какой интернет Киевстар, домашний или мобильный?
Любимые телеканалы: NewsOne, 112, Zik, Наш, КРТ.
  •  

Don_Andrey

Наверное про ТриМоб в роуминге Киевстара. Умный человек, сравнивает 3g и 2g.
Объективная реальность - это иллюзия, вызванная отсутствием алкоголя в крови.
  •  

Focs

Цитата: "Don_Andrey" post=44368Наверное про ТриМоб в роуминге Киевстара. Умный человек, сравнивает 3g и 2g.

підтримую. я одного разу порівнював швидкість інтернету тримоб в роумінгу та повного безліміту від київстару. отож повний безліміт за 800 грн на місяць працює повільніше і тугіше. тому інтернет від тримоба не такий вже поганий.

ПС у Львові неподалік БС Тримоба швидкість на спідтесті перевищує 4 мегабіти
  •  

velychko.op

в луцьку спідтест давав 3,7 мбіт..)))
а в роумінгу київстара мушу висіти там де немає тримоба )))
  •  

Ігор

Цитата: "Focs" post=44377повний безліміт за 800 грн на місяць
А чому так дорого?  :blink:
  •  

Focs

Цитата: "Ігор" post=44391
Цитата: "Focs" post=44377повний безліміт за 800 грн на місяць
А чому так дорого?  :blink:

Ну так для бізнес-клієнтів
  •  

дрон

АМКУ разрешил "Киевстару" и МТС повышать тарифы

http://www.kommersant.ua/doc/2122470
  •  

kopop

Тарифи на київстар та мтс вже подорожчали.....           :(
  •  

Zheka

Кому-нибудь номер МТС блокировали за разговоры в сети? Или я особенный.
  •