Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Цитата: "Radiostyle" post=45759Ну що,у скількох уже номери Київстара поблукували
А то з якого дива ???
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Radiostyle

Цитата: "Vova.UA" post=45765А то з якого дива ???
А Ви не в курсі?!
Той,хто увійшов по рахунку в "0",автоматично блокується номер (доступні тільки вх.,та екстренні дзвінки),щоб розблокувати номер,потрібно єдиним платежем поповнити рахунок на суму не менш ніж на 40 грн.
У мене на роботі у двох людей і ще пару знайомих так.
Ось так  :|
  •  

Zheka

Вхідні теж недоступні.
Дзвінки за рахунок іншого абонента ("016") 0,2 грн/хв (навіть якщо в мережі безкоштовно)
"Бомжі" - безкоштовно тільки 7/міс, якщо більше 7 - 0,05 грн/шт
  •  

Radiostyle

Цитата: "Zheka" post=45768Вхідні теж недоступні.
Дзвінки за рахунок іншого абонента ("016") 0,2 грн/хв (навіть якщо в мережі безкоштовно)
"Бомжі" - безкоштовно тільки 7/міс, якщо більше 7 - 0,05 грн/шт
От... :angry:
  •  

Polyvko V.

Цитата: "Radiostyle" post=45766
Цитата: "Vova.UA" post=45765А то з якого дива ???
А Ви не в курсі?!
Той,хто увійшов по рахунку в "0",автоматично блокується номер (доступні тільки вх.,та екстренні дзвінки),щоб розблокувати номер,потрібно єдиним платежем поповнити рахунок на суму не менш ніж на 40 грн.
У мене на роботі у двох людей і ще пару знайомих так.
Ось так  :|
Є таке в деяких тарифних планах на Діджусі! :P
  •  

Focs

Цитата: "kopop" post=45345
Цитата: "mikhail" post=45340та як той київстар викинеш як на ньому всі сидять...????
Спочатку поставлю переадресацію з київстара на лайф,потім знайду на лайфі найвигідніший тариф,і буду користуватись,знайомі дзвонитимуть на мій київстар а попадатимуть на лайф,я перейду а вони хай як хочуть,лайф для мене вигідніше:)

Цитата: "Ігор" post=45348kopop, в такому випадку Вам доведеться оплачувати з Київстара дзвінки на інший оператор.
Краще візьміть інший телефон, і поставте в нього Київстар для прийому.

Послуга Зручна зміна

Переходь на life:), залишайся на зв'язку!

Хочете змінити мобільного оператора й до того ж зберегти корисні контакти та зв'язки? Скористуйтеся новою послугою від lifebox!

Кожний новий абонент life:), який переходить від іншого українського мобільного оператора, отримує можливість автоматично інформувати абонентів, які дзвонять на старий номер про існування нового за допомогою SMS.

Таким чином, абонент, який дзвонить на Ваш старий номер отримає інформаційну SMS з Вашим новим номером, а Ви — час та номер того, хто вам дзвонив.

Послуга надається протягом 9 місяців після активації, або до кінця строку дії старого номеру.

Сторінка послуги
  •  

Focs

Сьогодні на МТС на інформаційному каналі 50 замість звичного напису місця, де розташована БС пише Multy *121*21#: Підписка на мульти (0,90 грн/день). Заказати? На офіційному сайті нічого такого найти не можу. Хто що знає по цій темі?
  •  

Ігор

В мене теж саме пише.
І інтернет в місті став добре працювати :)
  •  

oldman

Цитата: "Focs" post=46046Сьогодні на МТС на інформаційному каналі 50 замість звичного напису місця, де розташована БС пише Multy *121*21#: Підписка на мульти (0,90 грн/день). Заказати? На офіційному сайті нічого такого найти не можу. Хто що знає по цій темі?
Уже и сюда рекламу всунули. Они наверное решили использовать этот сервис как РДС у радиостанций.
  •  

admin

реклама это наше всё
  •  

Vova.UA

А Київстар здається "забив" на інфоканал. Пам'ятаю, колись давно як їхали відпочивати в Карпати, то на маминому телефоні (тоді ще єдиному в сім'ї) висвічувалось - спочатку Львів, потім Миколаїв, Стрий і т.д. Потім у Львові стало висвічуватись  EDGE , а зараз взагалі нічого.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Focs

Цитата: "Vova.UA" post=46075А Київстар здається "забив" на інфоканал. Пам'ятаю, колись давно як їхали відпочивати в Карпати, то на маминому телефоні (тоді ще єдиному в сім'ї) висвічувалось - спочатку Львів, потім Миколаїв, Стрий і т.д. Потім у Львові стало висвічуватись  EDGE , а зараз взагалі нічого.

В Києві ще пише KYIV, а на рахунок Стрия в них була цікава штука, з початку писало STRYY, потім STRYJ, а потім STRY.
  •  

velychko.op

В Київстару і не було ніколи нормального інфоканалу.... в мене у місті ні в Здолбунові... ні в Рівному не пише нічого... у Луцьку можна прийняти напис LUTSK в районі РАГСУ, Гостинця ... на зал.вокзалі який поряд теж приймалось
  •  

Mikemelins

в Киевстаре в Киеве только на вокзале есть ,,Kyiv" на БС 9292. Больше нигде не встречал.
  •  

Djundich

Цитата: "Mikemelins" post=46080в Киевстаре в Киеве только на вокзале есть ,,Kyiv" на БС 9292. Больше нигде не встречал.
Я в Киеве был в командировке в марте 2012, так там еще было и на станциях метро, даже на верхних станциях таких как Дарница и Черниговская, а на Крещатике на канале "0" писало "Kreschatik_900_1".
Любимые телеканалы: NewsOne, 112, Zik, Наш, КРТ.
  •