Цитата: "kopop" post=45345Цитата: "mikhail" post=45340та як той київстар викинеш як на ньому всі сидять...????
Спочатку поставлю переадресацію з київстара на лайф,потім знайду на лайфі найвигідніший тариф,і буду користуватись,знайомі дзвонитимуть на мій київстар а попадатимуть на лайф,я перейду а вони хай як хочуть,лайф для мене вигідніше:)
Цитата: "Ігор" post=45348kopop, в такому випадку Вам доведеться оплачувати з Київстара дзвінки на інший оператор.
Краще візьміть інший телефон, і поставте в нього Київстар для прийому.
Послуга Зручна зміна
Переходь на life:), залишайся на зв'язку!
Хочете змінити мобільного оператора й до того ж зберегти корисні контакти та зв'язки? Скористуйтеся новою послугою від lifebox!
Кожний новий абонент life:), який переходить від іншого українського мобільного оператора, отримує можливість автоматично інформувати абонентів, які дзвонять на старий номер про існування нового за допомогою SMS.
Таким чином, абонент, який дзвонить на Ваш старий номер отримає інформаційну SMS з Вашим новим номером, а Ви — час та номер того, хто вам дзвонив.
Послуга надається протягом 9 місяців після активації, або до кінця строку дії старого номеру.
Сторінка послуги