Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

oldman

С появлением региональных тарифов, операторам не выгодно информировать абонента к какому городу он сейчас подключен. Есть шанс, что двигаясь на автомобиле, абонент автоматически переключится к базовой станции другого региона и будет думать, что звонит бесплатно в своём.
  •  

pavlo_r

Мій знайомий, житель міста Броди Львівської області, хотів з'ясувати в оператора чому на його регіональному тарифі МТС дзвінок був протарифікований дорожче чим повинен? На що отримав відповідь, що дзвінок був здійснений з Радивилова Рівненської області. За його словами, з Бродів він в той день не виїжджав, просто телефон чомусь обрав БС в Радивилові, до якого приблизно 10 км. Також чув купу історій від знайомих, котрі живуть біля польського кордону, про те як їх телефони реєструвалися в мережах польських операторів. Не помітивши, що дзвінок здійснюється у роумінгу люди спалювали великі суми з рахунку за короткі дзвінки.
  •  

admin

здвінок це ще херня
а от в інтернет залізеш, може кредитку висушити

доречі, сьогодні лазив по узбережжю - раз 6 у Швеції реєструвавася (16 км)
  •  

pavlo_r

Мені одного разу пощастило знайти кількох польських операторів за 70 км. на схід від кордону. Мережі при пошуку знаходились, але зареєструватися не вдавалось. Кілька разів, коли їздив в Раву-Руську пробував вручну реєструватись в польських мережах, але з жодної сімки мені це не вдавалось. Хз, можливо на секторі спрямованому в українську сторону встановлено заборону реєстрації з наших операторів?
  •  

Opgy

на одной из русско-украинский границ есть такой прикол:Вставляеш сим-ку нашего мтс регистрируется в российской сети,вставляеш Русский Мтс в нашей сети!И вручную хрен зарегистрируеш
  •  

kopop

Цитата: "Opgy" post=46120вставляеш Русский Мтс в нашей сети!И вручную хрен зарегистрируеш
та ні...коли моя родичка приїхала з москви на чернігівщину,я побачив,що її телефон зареєстрований у мережі київстар...а сімка мтс-росіЯ...
  •  

DOCENT

В каком городе такая надпись? У меня со вчерашнего дня тоже самое (Донецкая область, Краматорск, Славянск).  Раньше на дисплее телефона было написано название населенного пункта.  А у кого лайф, напишите что передает этот оператор, у меня раньше когда был лайф высвечивался номер БС.
  •  

Djundich

Цитата: "pavlo_r" post=46107Мій знайомий, житель міста Броди Львівської області, хотів з'ясувати в оператора чому на його регіональному тарифі МТС дзвінок був протарифікований дорожче чим повинен? На що отримав відповідь, що дзвінок був здійснений з Радивилова Рівненської області. За його словами, з Бродів він в той день не виїжджав, просто телефон чомусь обрав БС в Радивилові, до якого приблизно 10 км. Також чув купу історій від знайомих, котрі живуть біля польського кордону, про те як їх телефони реєструвалися в мережах польських операторів. Не помітивши, що дзвінок здійснюється у роумінгу люди спалювали великі суми з рахунку за короткі дзвінки.
У нас в Закарпатской области есть шанс подключится к трем странам и в них по три оператора, надо просто быть внимательными. Особенно это опасно в Ужгороде на БАМЕ возле универа.
Лично я еще давно пару раз обламался и теперь солежу за надписями оператора.
Любимые телеканалы: NewsOne, 112, Zik, Наш, КРТ.
  •  

Opgy

Цитата: "DOCENT" post=46126В каком городе такая надпись? У меня со вчерашнего дня тоже самое (Донецкая область, Краматорск, Славянск).  Раньше на дисплее телефона было написано название населенного пункта.  А у кого лайф, напишите что передает этот оператор, у меня раньше когда был лайф высвечивался номер БС.
Луганск,Брянка ,Алчевск ,Стаханов пишит life:)Edge
Оновлено о 09:02:42
Цитата: "kopop" post=46124
Цитата: "Opgy" post=46120вставляеш Русский Мтс в нашей сети!И вручную хрен зарегистрируеш
та ні...коли моя родичка приїхала з москви на чернігівщину,я побачив,що її телефон зареєстрований у мережі київстар...а сімка мтс-росіЯ...
можно и в Киевстар! Также само как в России наш мтс можно в Мегафон,и Билайн.Кстати в Теле2 не регистрирует!Лайф в теле2 свободно,зато в мтс не подключается
  •  

kopop

До речі,мегафон теж у київстарі реєструється.
  •  

DOCENT

Был одно время разговор о том, что при переходе на другого оператора у абонента будет сохраняться номер и поменяется только код оператора. Хотя сейчас по моему мнению это не актуально, у каждого желающего уже по две или по три симки с разными операторами, звони куда хочешь.
  •  

Focs

Цитата: "pavlo_r" post=46113Мені одного разу пощастило знайти кількох польських операторів за 70 км. на схід від кордону. Мережі при пошуку знаходились, але зареєструватися не вдавалось. Кілька разів, коли їздив в Раву-Руську пробував вручну реєструватись в польських мережах, але з жодної сімки мені це не вдавалось. Хз, можливо на секторі спрямованому в українську сторону встановлено заборону реєстрації з наших операторів?

В мене в Раві всі оператори, крім 3мобу, заходили в роумінг нормально, навіть тоді, коли на балансі було менше грошей ніж вартість найдешевшого смс в роумінгу.

Цитатаможно и в Киевстар! Также само как в России наш мтс можно в Мегафон,и Билайн.Кстати в Теле2 не регистрирует!Лайф в теле2 свободно,зато в мтс не подключается

ЦитатаДо речі,мегафон теж у київстарі реєструється.

Це вже залежить від того, з ким оператор уклав договри роумінгу. На сайтах українських операторів можна знайти в яких мережах закордоном буде працювати роумінг.
  •  

kolobokarsen

Щоб не підключатись до іноземних операторів, потрібно просто в меню телефону вибрати ручний вибір мережі, а не автоматичний.
А в мешканця м.Броди який тарифний план? Льв і Рів області переважно попадають під одинакові тарифи. Не знав, що у нас такий потужний сигнал МТС в місті, що аж до Бродів долітає:) Ось Лайф дійсно ДУЖЕ підсилився в місті.
Лайф висвічував номер бази, але вже близько 10 днів - life:)EDGE.
  •  

Zheka

В Запоріжжі висвічує №"life:)EDGE".
В мене в Севастополі Лайф дуже часто "губив" свою мережу і реєструвався в грецькому "Cosmote"
  •  

Opgy

Цитата: "Zheka" post=46168В Запоріжжі висвічує №"life:)EDGE".
В мене в Севастополі Лайф дуже часто "губив" свою мережу і реєструвався в грецькому "Cosmote"
Ахринеть он нашёл где зарегистрироватся :blink: Ближний свет!))))) :lol:
  •