Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

anatolij69

На 100 канале как писал Лайф номер БС (КН0113-2)так и пишет. Харьков

А  с Белгородщины российские операторы светят на 6 км вглубь Харьковской обл. И МТС РУС прописывает в инфо канале Льготная территория . С Нашим МТС только в российском МТС регистрирует,остальне операторы ограничивают вас от обслуживания. Билайн РУС только Киевстар.  В Теле 2 с укр карточек никто так и не задружил. Также как и Теле 2 в Украине часто выбрасывает из сети. Может нужно какой то большой баланс .
  •  

Opgy

В Московской области нашим мтс-ом регистрировался в мегафон,с лёгкостью! Лайф во все кроме мтс заскакивает ,но самый дешевый роуминг в билайне
  •  

pavlo_r

Цитата: "kolobokarsen" post=46163А в мешканця м.Броди який тарифний план? Льв і Рів області переважно попадають під одинакові тарифи. Не знав, що у нас такий потужний сигнал МТС в місті, що аж до Бродів долітає:)
Щоб я знав його тарифні плани. В нього сім-карток більше чим в мене шкарпеток. Коли виникає потреба з ним зв'язатись  - починається вікторина під назвою "Вгадай на якому номері я сьогодні".
Не думаю, що справа в потужності базової станції. Скоріше за все - це просто збіг таких факторів як місце знаходження абонента, розташування базової станції в Радивилові і погодних умов. Крім того, з Бродів до Радивилова дійсно рукою подати. Коли ще Київстар не встановив своєї БС за 3 км. від будинку моїх батьків - село частково покривалось з Підгірців, Бродівського р-н., а це понад 30 км. На 50 каналі тоді передавався текст PIDGIRTSI
  •  

Djundich

Сегодня в Мукачево появилось новое служебное сообщение сети МТС на канале 50 ( Multy *121*21# )
Любимые телеканалы: NewsOne, 112, Zik, Наш, КРТ.
  •  

Mikemelins

Реклама в широковещании у мтс уже с неделю. Тестируют что-то. Звоните на 135 и просите, чтобы в широковещание вернули название населенного пункта.
  •  

Ігор

:blink: а в нас вже декілька днів, як з'явилось. Я думав це у всіх.
  •  

Zheka

Название нас. пункта годами пытались написать, а эту ерунду за день.
[img size=100]http://s44.radikal.ru/i103/1302/47/b293080ddd15.jpg[/img]
  •  

серж1906

служебное сообщение сети МТС на канале 50 ( Multy *121*21# ) будет вроде до 5 марта сего года, после этой даты обещали вернуть так как было т.е. название населенного пункта, так что поживем увидем....
Veni, vidi, vici
  •  

Mikemelins

Я считаю, что это чисто тестирование удаленного управление широковещанием. Совместили приятное с полезным.
Уверен на 99%, что рекламу время от времени удаленно будут внедрять в широковещание.
  •  

zako336

у DJUICE почали пропадати гроші з рахунку.За останні 10 днів зникло 35 гривень.Дзвінок до оператора нічого не прояснив,сказали що не знають куди поділися гроші,і порадили змінити номер(купити нову SIMкатку)
P.S.Такаж ситуація майже у половини моїх знайомих які користуються київстаром. :blush:  :angry:
  •  

admin

Аэросвит2...скоро на всех экранах страны
  •  

velychko.op

хм... в мене ще не зникало нічого
  •  

pavlo_r

Схоже Київстару дах рве конкретно. Сьогодні чув від кількох людей, які на Київстарі, що в них блокувалися вихідні дзвінки коли на рахунку стало менше двох гривень. Для розблокування доводилось поповнити рахунок на 40. Ігор Литовченко у своїй книзі "Зажигая звезду" ділився мрією, яка була у нього з колегами в перші дні Київстар - це отримувати прибуток $100 з абонента в місяць. Мабуть настав час для здійснення мрій.
П. С. В продовження теми. Уривок з реклами life:
- Заплатіть абонплату
- але я ж стільки не говорю
- всі стільки не говорять, заплатіть абонплату
- мені більшість цих послуг не потрібна
- всім не потрібна, заплатіть абонплату
- ааааа...
- бееее, заплатіть абонплату.
Далі, звісно ж, йдеться про те, що в Лайф щоденної абонплати нема.
  •  

zako336

Цитата: "pavlo_r" post=46590Схоже Київстару дах рве конкретно. Сьогодні чув від кількох людей, які на Київстарі, що в них блокувалися вихідні дзвінки коли на рахунку стало менше двох гривень. Для розблокування доводилось поповнити рахунок на 40.
Я бачив і таке ща на рахунку 18грн,а вихідні дзвінки заблоковано бабло
  •  

pavlo_r

Чому? Невже просто так?
  •